Zdravím všechny dvouválcový nadšence,
ač nerad, rozhodl jsem se prodat svoji Suzanku..
Info o Suzuki SV1000S:
- model 2003, do provozu 9/2003
- modrá metalíza, původní lak
- výkon klasických 88 kW (nevím, jak se projevují Leoše, výkonovou křivku nemám)
- jsem první majitel v ČR, druhý celkově (původní majitel v Itálii)
- najeto 29652 km
- STK do 5/2010
- nehavarovaná
- pravidelně servisovaná, doklady ze servisů
- zánovní přední brzdové destičky, vzduchový filtr
- nový olej (Motul 10w40) + olejový filtr (K&N)
- přední pneu OK, zadní ještě něco zvládne (do 500 km)
- připravená na sezonu
- laděné výfuky LeoVince SBK (titanové, homologace - včetně homologačních vložek a nějakého certifikátu s éčkem, krabici mám taky
), svody pod sedlo + special zadní stupačky (k motorce i svody k umístění výfuků na standardní místo pod stupačky, včetně původních stupaček) - padací protektory na rámu (špunty)
- oplétané (pancéřové) přední brzdové hadice
- vzadu miniblinkry
- 2 klíče
- návod k obsluze (více jazyků včetně češtiny)
SV je ve velmi pěkném stavu, nutno vidět a slyšet (ty Leoše jsou návykový), rád předvedu a vše ukážu. Aktuální foto se snad podařilo vložit (foceno v září - od té doby je Suzanka zazimováná pěkně v teple v baráku). Jsem s ní spokojenej - neprodával bych, ale v září jsem přikoupil vysněnou KTM 640 SuperMoto a nemám už peníze na nic jinýho. Původně jsem (asi dost naivně) doufal, že bych mohl mít obě (každá je na jiný ježdění), ale nejde to, bohužel. Cenu nabídněte, jestli se mi bude aspoň trochu zamlouvat, dohodnem se. Když se mi nabídky líbit nebudou a do jara Suzanku neprodám, radši prodám KTM. Pokud ještě něco někoho zajímá, ptejte se.