Dal jsem po 7 letech cestovní řidítka na Sko.Plynová lanka +150mm, ale asi by stačilo +130mm, elektrika +150mm, pancéřky +100mm.Tam nejvíc záleží na banju na pumpách, dobrý jsou 45°.Plynová lanka jsem vedl tak jak to bylo originál, je to opravdu nejlepší, každé jiné řešení je s rizikem předčasného opotřebení.Bovdeny a lanka v nejvyšší kvalitě v cyklo krámu, lanka prům. 1,2mm. Laboroval jsem nad tím celou zimu.Řidítka WRP střední výška - za 810,-(amtrade.cz), nástavce Accel za 550,-(miramoto.cz),nutné dát jiné šrouby - kratší.Hadice Venhil komplet za 3200,-(moto-david.cz.).Všechny obchody super dodací lhůty.Původní brejle zespoda vyvložkované do odlehčení hliníkem tl.14mm, přesně napasovaným a zalepeným, vše vyvrtané prům.12mm.Není třeba se obávat o pevnost brejlí, i tak je tam bohatá pevnostní rezerva.Pozor na řidítka, pokud nebudou mít prům.22,3mm tak jak origo, ale 22mm, je třeba vložkovat tak, jak jsem to musel udělat u WRP.Jinak je vše volné.V rejdu vše vychází skvěle, z toho jsem měl lufta.Na nádržku brzd.kap. je nutný nový držák - vyroben z nerez.plechu, ale budu dělat novou objímku z hliníku.Přesto doporučuju tyto úpravy tomu, kdo má aspoň páru o strojařině.A přeju pevný nervy při instalaci lanek plynu, protože koncovky se navlékají od válce, kde je to hodně natěsno, zatímco od rámu je tři, možná čtyři prdele místa.Tak hodně štěstí!!!!!!!!!!!!!!
|