Home
Bandit SV suzuki Fest 2010 + Krucipüsk a K2 19.- 20.06.2010 PDF Tisk Email
Napsal uživatel shark   
Neděle, 16 Květen 2010 16:15
Monstrózní! Famózní! Gigantický! Dokonalý! Něžný a hlavně náš... Vo co že to de? No bude to něco jako velkej Bandit SV a ostatni suzuki sraz spojenej s tajným orientačním závodem, sprintem na 1/4 míle, možností zapůjčení testovaček od Suzuki a vystoupením dívčí rockové kapely K2 a hlavně strejdy Tomáše a Krucipüsku... Masovka? Jasně!!!

Bandit SV suzuki Fest 2010 + Krucipüsk a K2 19.- 20.06.2010

V RAMCI TOHOTO SUZUKI SRAZU PROBEHNE NAS SUZUKI SV SRAZ!!!!!


Tak nejprve bych chtěl touhle cestou poděkavat Suzuki Motor Czech kde si po nějaký době tápání uvědomili, že Banditi sou pro ně ti nejmilejší, nejhodnější, nejlepší a nevim co eště a přišli s tim, že by nám rádi umožnili uspořádat akci podle našeho přání pro všechny majitele těch správnejch bajků s samurajským “S” ve znaku a hlavně tedy pro tu nejlepší z nejlepších, Suzuki Bandit! Bude to trochu o závodění, trochu o ježdění, taky něco jako sraz, no máme tu výsledek na kerej se přijeďte v půlce června podívat taky. Je to sice první ročník, ale obsahově to bude to, na co ste všichni zvyklí. Začínáme v sobotu ráno orientačním závodem.

Tajný orientační závod:
Startujeme od 9.00 do 11.00 od Motorestu Lípa (Lípa nad Orlicí). Restaurace pro vás bude otevřena od 8.30, budete si moct dát snídani, v areálu je taky benzinová pumpa, takže můžete rovnou dotankovat do plný. Tady si všichni vyzvednete první část itineráře se slepou mapou s níž vyrazíte na start. Závod se jede za běžného silníčního provozu na veřejných komunikacích a nejede se na čas, proto je určen i pro vyznavače krajinkaření a bude hlavně záležet na vašich orientačních schopnostech a důvtipu kterej budete muset projevit na několika kontrolních stanovištích které budete muset projet a kde na vás budou čekat úkoly s různou tématikou za které budete sbírat body a taky dostanete další část itineráře na další cestu. Celej závod bude mít asi 120km a dovede vás do cíle konání Bandit Festu. Pro všechny, ale hlavně pro ty, co bez navigace nejsou schopný doject ani na záchod a vědi že stopro zablouděj budou na startu připravený zalepený obálky který když otevřete, tak se dovíte kam máte ject včetně vyznačený trasy závodu, ale otevřením obálky se diskvalifikují a nebodou tak moct soutěžit o sakra hodnotný ceny který sou pro vítěze závodu připravený. Závod je naplánovanej krásnejma cestama s luxusním svezením, nenechte si ho ujít :-) vyhlášení výsledků, předání pohárů a cen večer před koncertem.

Sprint na 1/4:
Cílem orientačního závodu bude místo konání festu kde na vás už bude nachystanej další program a to oblíbenej sprint v kategoriích do 650ccm a přes 650ccm, bude probíhat od 14.00 do 18.00 a bude se jezdit jak ste zvyklí z Tchořovic tj, vyřazovacím systémem a podle semaforu, k dragsterům snad neni potřeba nic dodávat, snad jenom že součástí závodu bude technická přejímka moto (kontrola pneu, úniku kapalin a brzd) a vítězové obdrží taktéž hodnotné ceny a samozřejmě poháry, vyhlášení před koncertem.

Půjčování testovacích moto od Suzuki:
Pokud vás tajnej závod vyčerpá natolik, že se nebudete chtít zůčastnit dragsterového klání a zajímalo by vás spíš svezení na testovací motorce, budou pro vás od 13.00 do 17.00 nachystaný čtyři testovací Suzuki a to: (teď si to nepamatuju kerý, doplnim... :D) kde se budete moct po složení vratné kauce 10.000kč projet po okolí a vyzkoušet jaký by to bylo, kdyby.... (plánek kam se ject juknout abyste zbytečně netápali po okolí dostanete ke každý testovačce)

Představení novinek 2010 a vyhlášení vítězů závodů:
po skončení všech závodů a jízd s předváděčkama vám dáme chvíli času abyste se najedli a spláchli žízeň a od 18.00 do 19.00 vám Libor Podmol představí novinky Suzuki na sezónu 2010 a hned potom vyhlásíme víteze obou závodů. (vždy první tři místa)

a co dál? Rock n Roll all night, party everytime!!!
od 20.00 už bude jenom zábava na plný pecky, jako první vystoupí dívčí kapela K2 která do vás bude hustit hodinu pořádnýho rocku a můžu vás ujistit, že bude nejen co poslouchat, ale i na co koukat. No a v 22.00 nás navštíví návštěva z nejmilejších, pohádky z doby temné a kraje druidů vám přijdou zahrát Krucipüsk!!! O půlnoci končíme a půjdeme spinkat do svých pelíšků abysme byli ráno zas čerství a mohli sme si dát čerstvou koblihu a chutnou ranní kávu :-) a šli tak vstčíct novému krásnému dni. No a to je všechno....

Tak a teď pár provozních otázek a odpovědí:

Kdo může a nemůže přiject?
Tak přiject může každej, kdo přijede na motorce Suzuki. To je podmínka. Nezáleží jestli je koupená v česku nebo individuální dovoz ze zahraničí, ale musí to bejt Suzuki (samo nejlépe Bandit). Naopak nikdo s jakoukoliv jinou chrchlou ať už je z japonska nebo jinejch krajů se ani závodu ani Festu jako takovýho zůčastnit nemůže. POZOR! Počet míst je omezen na 300!!!

Co za to?
Startovný na oba závody+ vlezný na celej den je 300kč, avšak pro ty, co mají svou motorku zakoupenou z oficiální sítě dealerů v ČR je po registraci u svého dealera celá akce zcela zdrama!!! (kontaktujte svého dealera, že chcete ject na Bandit Fest) www.suzuki.cz

Spaní + jídlo + pití atd...
na spaní je připraveno 60 míst na vojenskejch palandách v budově v areálu, který budou povlečený prostěradlem, musíte si dovýst s sebou jenom svůj spacák, cena 150kč/os (upozorňuju že je to festival, spí se ve dvou místnostech kde je v každý třicet míst, na spaní na dvoulůžkovejch hotelovejch pokojích si najděte jinej fesťák :-) ), nebo pak spaní v areálu ve vlastním stanu zadáčo. Pro všechny sou k dispozici sprchy, a sociálky. Jídlo zajištěno po celou dobu konání akce, můžete zakoupit v areálu, k pití standartně pívo, točenej nealko Birell, nealko po celou dobu akce. Areál je zastřešen, takže i kdyby celou dobu pršelo, budete v suchu. Po celou dobu konání Festu bude k dispozici úschovna zavazadel.

Chci přiject, co mám udělat?
Mám motorku od Suzuki Motor Czech -> zaregistruju se na Bandit Fest u svého dealera Suzuki

Nemám motorku od Suzuki Motor Czech ->zaregistruju se na www.suzukibandit.cz v kalendáři akcí upozorňuju, že počet míst je z kapacitních důvodů omezen a to jak na jednotlivé závody, tak i na fest a ubytování, takže pokud chcete mít jistotu, že se na vás dostane, je potřeba uhradit startovný (300kč) a případně pokud chcete spát v posteli ubytování (150kč/os) dopředu na č.ú. 2201108914/5500, v.s. (vaše tel. číslo) a na adresu michal(@)suzukibandit.cz mi pak pošlete vaši přezdívku a variabilní symbol pod kterým jste poslali platbu.

no a v sobotu, 19.6. mezi devátou a jedenáctou na Vás budu čekat v Lípě nad Orlicí, kdyby někdo potřeboval nějaký info, stačí zavolat na 608 932 573 - Michal

Aktualizováno Neděle, 16 Květen 2010 16:29