No, tak lamely jsme vyměnili s kamarádem, nic na tom neni, ale lanko tam je někde skříplý, tak musim pro změnu koupit spojkový lanko Koukala jsem na motobouracky.cz Má někdo ještě nějaký tip?

Co se podvozku týče, tak předek (jak jsem se dozvěděla) nastavitelnej neni a se zadkem nic nedělal, ale řikal, že dal možná moc oleje do vidlic (že ho nenapadlo, že jsem lehčí) Tak nevim, jestli to může být tim
Motorka poskakuje na každý nerovnosti.
Pak bych ocenila i doporučení ohledně výměny lanka - beztak to sice budu dělat s někym, ale když budu něco vědět předem, nebude to na škodu

Nějak se do toho nemůžu dostat Min.sobotu jsem dobržďovalal křižovatku a najednou koukám, že jedu smykem a přední brzda naprosto nereaguje Co se dělo dál si jen tipuju, myslim, že jsem povolila přední, čekala jsem, že se to srovná, letěla dál do křižovatky, chytla za ní znovu a moto mě vykopla...
Tuihle sobotu vracečka, štěrk, byla jsme si jistá, že jsme se vyhla a najednou mě předbíhá zadek - já zas blbka chytla za přední, jak jsem se lekla a šla jsem znovu...
V obou případech jsem nejela víc jak 30km/hod a motorka je v podstatě OK, ale upřímně už mě to neba
Nechce mě někdo naučit základní ovládání motorky?