Zdárek všici, Chci se zeptat,jestli je normální když jsem dneska přijel z vyjížďky,a slezl z mašiny,tak byla tak rozhycovaná,že jsem nemohl delší dobu udržet ruku na rámu.Motor měl 88stupňů a ventilátor spíná jak má,asi ve 110stupňích.Jinak mám sv1000N 2004. Možná jsem si toho předtím nevšiml,nebo to naopak moc zkoumám. Každopádně bych chtěl znát váš názor. Díky.
Registrován: sob 24. led 2009 0:54:36 Příspěvky: 524 Bydliště: Krnov
Pokud je tam dostatek chladící kapaliny, ventilátor na chladiči neběží stále, kontrolka na přístrojovce při spuštěném motoru nesvítí, zpod přetlakové zátky na chladiči neuniká pára ... jedná se o klasickou vyplašenost - nedávno (včera) jsem zaslechl zvonivěchřestivé zvuky ... ano hádáte správně, byly to jezdce zipů na tankvaku přímo pod nosem. Nidy neškodí být všímavý a hledat příčiny, neboť stát se může cokoli a často se to i stane. Vzpomeňte na Murphyho! ... a vidíteli křížek u cesty tak se i pokřižujte a pomyslete na toho neštěstníka. Protáhnete si tak (minimálně) ruku, přijdete na jiné myšlenky (!) a přináší to štěstí! (... a snad možná od toho tam jsou).
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru