Zdravim,co vsechno by se melo delat na zimu?Plna nadrz,nemrzka a baterku do tepla?zapomnel jsem na neco?jo a jeste mam dotaz,ma tam byt nemrzka i v lete?nekde jsem slysel ze to nedela dobre tesnenim.Diky
Ahoj, to s tou nemrzkou je blbost. Kapalinu normálně měnit jednou za dva roky, namixovat na těch -20 (pokud nestojíš úplně venku, tak to radši i víc mínus) a hotovo. Přece nebudeš na jaře a na podzim furt vypouštět a napouštět....?
Registrován: úte 20. lis 2007 19:46:42 Příspěvky: 3214 Bydliště: Jih Jižní Moravy ,tam kde se chlastá víno:)
nemotej mu hlavu! nemrzka, neboli chladicí kapalina musí být používaná celej rok a na to že by jsi tam nalil jen destilku rovnou zapomeň...
fridex bych tam já osobně nedával bo ani neznám jeho specifikace...
dnes se používají hotové namixované směsi a jejich hlavní účinek je ochrana chladicího okruhu proti oxidaci, je mastná, takže i maže gufero na hřídelce čerpadla a zvyšuje i bod varu kapaliny a když k tomu připočteš zvýšení tlaku v chladicím systému, tak dosahuje bodu varu až k 130°C.
přečti si články na motorkarich a budeš vědět všechno co jsi chtěl... mají to dobře udělaný..
Jojo, asi jsem to blbě napsal Samozřejmě nejde než souhlasit. Já jsem to myslel tak, jako že je blbost, že nemrzka škodí a kdesi cosi, a že je blbost po zimě nalívat destilku a pak ji zas vylívat a nalívat nemrzku
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru