|
Právě je úte 22. črc 2025 14:26:16
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Zobrazit nepřečtené příspěvky
Autor |
Zpráva |
Kasym
|
Napsal: pon 20. črc 2009 10:12:24 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
stafflik píše: Jojo, čtyry ampéry žádná hruza. jedna desetina kapacity je takzvaně šetrné nabíjení. Ovšem pokud baterku budeš vybijet a nabijet třeba každé měsic tak vyrazně zkracuješ životnost. Rychlonabijeni pouze na jaře je na životnost bezvyznamny....  no to se tu taky snažim celou dobru říct.
_________________ Bandit Pičo :-)
|
|
Nahoru |
|
 |
Jimbo
|
Napsal: ned 26. črc 2009 1:32:06 |
|
 |
Moderátor |
 |
Registrován: pon 11. úno 2008 16:10:09 Příspěvky: 3868 Bydliště: Újezd u Brna
|
oni píše: protoze matorka ma dobijeci proudy urcite desetinasobne vetsi nez 4ampery Tak to si kuř že nemá, od toho je tam regulátor dobíjení....
_________________ Jawa 21 -> Jawa 50 mosquito -> Cagiva mito EV 125 -> Cagiva River F600 -> Suzuki SV 650s K2 -> Suzuki GSX-R 1000 K3 -> Honda CRF 250R K9
|
|
Nahoru |
|
 |
oni
|
Napsal: pát 31. črc 2009 11:50:07 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: pon 11. kvě 2009 11:33:24 Příspěvky: 195 Bydliště: MB,HK,PBce,Frydštejn
|
Tak jsem poridil baterku,cely den v pohode a dnes opet,takze baterkou to nebylo! zacinam koukatz na ten budik,jestli to nezpusobuje. chtel jsem vas poprosit,jestli ma nekdo cas, tak mi neposlechl startovaci rele,je umisteno pod pravym cernym plastem pod ridicovou sedackou. je pres nej pruhlednej plast a dve pojistky! potrebuju vedet,jestli pri startu ma klasicky cvaknuti,me prijde spis,jak kdyz v nem neco zkratuje,jako kdyz neco pripojite na baterku a preskoci jiskra,nebo kdyz neco zkratujete,mam pocit ze to bude v tom. kdyz to bude co nejdrive,bude to super.
|
|
Nahoru |
|
 |
Kasym
|
Napsal: pát 31. črc 2009 12:10:03 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Jimbo píše: oni píše: protoze matorka ma dobijeci proudy urcite desetinasobne vetsi nez 4ampery Tak to si kuř že nemá, od toho je tam regulátor dobíjení.... no 40A z něj určitě nepoleze,ale 20 z něj dostaneš uplně v pohodě.
|
|
Nahoru |
|
 |
Kasym
|
Napsal: pát 31. črc 2009 12:13:55 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
oni píše: Tak jsem poridil baterku,cely den v pohode a dnes opet,takze baterkou to nebylo! zacinam koukatz na ten budik,jestli to nezpusobuje. chtel jsem vas poprosit,jestli ma nekdo cas, tak mi neposlechl startovaci rele,je umisteno pod pravym cernym plastem pod ridicovou sedackou. je pres nej pruhlednej plast a dve pojistky! potrebuju vedet,jestli pri startu ma klasicky cvaknuti,me prijde spis,jak kdyz v nem neco zkratuje,jako kdyz neco pripojite na baterku a preskoci jiskra,nebo kdyz neco zkratujete,mam pocit ze to bude v tom. kdyz to bude co nejdrive,bude to super. pokud ti jde o to startovací relé tak bych přešel i věci který s tim maj souvislost..to znamená startovací čudl na řidítku...spínač na spojkový páčce a postupně všechny konektory směrem k tomu relé.Aby jsi to vyloučil dřív než ho budeš shánět nový nebo jiný.
|
|
Nahoru |
|
 |
oni
|
Napsal: ned 02. srp 2009 10:53:32 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: pon 11. kvě 2009 11:33:24 Příspěvky: 195 Bydliště: MB,HK,PBce,Frydštejn
|
me by jen stacilo, kdyby si ho nekdo poslechl pri startu,jaky vydava zvuk! jinak tema cudlama si myslim ne,pac to by bud fungovalo nebo nefungovalo. tohle mi prijde,jako kdyz to nekde slusuje nebo neco,pac kdyz to nechyta,tak vratim klicek,znova zapnu,nechytne,takhle vetsinou 3x a chytne to! bude to nejakej sotek. myslel jsem ze to muze byt i benzinem,ale tim to neni,pac s novu baterkou to nedalo! nevim no, zacina me to docela stvat, je to ostuda nekde skytat a nechytat.
|
|
Nahoru |
|
 |
jirin.sv
|
Napsal: ned 02. srp 2009 19:07:04 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: sob 03. lis 2007 12:18:08 Příspěvky: 2078 Bydliště: Rosice
|
Popiš co to dělá při pokusu o startovat. Startér točí? Pokud startér točí, tak chyba v relé nebude, ale spíše třeba v zapalování. Pokud startér netočí, tak si vem multimetr a proměř, jestli relé sepne + všechny čidla (spojka stojánek) a tlačítko. Pokud bude relé náhodně spínat nezávisle na čidlech, tak je zralé na výměnu. Zvuk relé je docela o ničem, každé může znít jinak. Jediné na čem záleží jestli se ty kontakty sepnout a pustí se štáva do startéru nebo ne.
_________________ Jawa 555 >> Simson S51 >> ČZ 471 >> SV 650 N >> SF 848 http://suzukisv.cz/gallery/main.php?g2_itemId=130 –– Moje gallerka
|
|
Nahoru |
|
 |
jirin.sv
|
Napsal: ned 09. srp 2009 11:47:58 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: sob 03. lis 2007 12:18:08 Příspěvky: 2078 Bydliště: Rosice
|
Takže pokud startér točí naprosto normálně, tak není problém v baterce, ani tlačítku ani relé startéru. Pokud by byla slabá baterka, špatné tlačítko nebo relé, tak by se startér neroztočil  . Problém bude v zapalování – jak jsou na tom svíce, kabely.? V horším případně CDI  . Nebo pak taky palivová cesta – jak je na tom filtr a není v nádrži nějakej binec? Teoreticky můžeš po několika neúspěšných startech vyšroubovat jednu svíci – pokud bude suchá, tak tam nejde směs, pokud naopak bude mokrá tak to nezapálí  .
_________________ Jawa 555 >> Simson S51 >> ČZ 471 >> SV 650 N >> SF 848 http://suzukisv.cz/gallery/main.php?g2_itemId=130 –– Moje gallerka
|
|
Nahoru |
|
 |
Jimbo
|
Napsal: čtv 24. zář 2009 11:42:09 |
|
 |
Moderátor |
 |
Registrován: pon 11. úno 2008 16:10:09 Příspěvky: 3868 Bydliště: Újezd u Brna
|
oni píše: protoze matorka ma dobijeci proudy urcite desetinasobne vetsi nez 4ampery! Tak to teda fakt nemá 
_________________ Jawa 21 -> Jawa 50 mosquito -> Cagiva mito EV 125 -> Cagiva River F600 -> Suzuki SV 650s K2 -> Suzuki GSX-R 1000 K3 -> Honda CRF 250R K9
|
|
Nahoru |
|
 |
oni
|
Napsal: pát 25. zář 2009 16:29:35 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Jimbo píše: oni píše: protoze matorka ma dobijeci proudy urcite desetinasobne vetsi nez 4ampery! Tak to teda fakt nemá  a kolik teda ma? nebo mi to amper metr mi to nedokazal zmerit a nekdo tady uz psal ze ty proudy sou vysoky. hadat se nechci,jen rikam,co tu uz nekdo psal!
|
|
Nahoru |
|
 |