Zdarec všici.
Možná že otravuju zbytečně a s blbostí,ale co kdyby. Dneska jsem probudil svoji sv1000N 2004 z dlouhého zimního spánku a po zastrčení klíčku a jeho následného otočení do polohy start (chcípák samozřejmě dole)se ozvalo známe vstřikování, a poté se ručička otáčkoměru zastavila na 7000 ot.Motorka chytla na jedničku a ručička se srovnala do otáček motoru.Po následném chcípnutí a opětovném nastartování ručička pořád na 0.Mám zato,že by vždy před startem měla vycestovat do červeného a zpět.To se ovšem nedělo.Otázka zní jestli to něco znamená,nebo je to ok.Jsem takhle naučenej z bandita,kterého jsem měl před sv. Dík za odpovědi.
Registrován: sob 03. lis 2007 12:18:08 Příspěvky: 2078 Bydliště: Rosice
Jo je to normální – taky mi to udělal když jsem motorku po delší odstávce udělalo poprvé, tak jsem se taky polekal. Třeba ale Stromek nebo BKing myslím pohyb ručičky otáčkoměru dělají při každém startu
_________________ Jawa 555 >> Simson S51 >> ČZ 471 >> SV 650 N >> SF 848 http://suzukisv.cz/gallery/main.php?g2_itemId=130 –– Moje gallerka
Neith> kecal bych ... ale mam pocit ze to umi Faros? ... fakt ale nevim ... nicmene to nefunguj samo od sebe - musis na spusteni ty "diagnostiky" propojit va nakym stekru naky dva vodice ...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 20 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru