chci se zeptat kolik kilometrů bych měl zajíždět svčko650?v manuálu je napsáno 1600km,což se mi zdá málo,kámoši mi říkali že bych měl najet aspon 3000 než to začnu využívat na plný výkon. pište kolik ste zajížděli vy?
Registrován: sob 24. kvě 2008 23:42:46 Příspěvky: 1804 Bydliště: Štěchov
těch 1600 bude v pohodě stačit. Dokonce co zajížděl kamarád R6 na okruh, tak najezdil snad necelou tisícovku, předělal motorku a jde to na vokruh Nějakých 2000 až 3000 se zajíždí auto. V manuálu ví co píšou a je to tam ještě s rezervou, takže neměj strach
_________________ Začalo to 05 jednoskokem -> potom dlouho ČZ 175 -> pak modré SV650S -> a teď eruška
když koupiš nový moto, tak ho stejně nemáš otevřeny na plnej výkon, otevřou ti ho až při první garančce, tzn po ujetí těch 1600km, drž se manuálu, hlavně bys neměl držet konstantní otačky, a bude to ok
jestli máš návod ke k7, jak máš psany v profilu, tak je tam psany do 1.600 pod 8.250ot/min. taky mám 650 k7 a zajížděl jsem podle toho, ale asi to opravdu moc řešíš po první garančce už je otevřená na plnej výkon, tak si ji od tech 1.600km užívej
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru