Právě je pát 25. črc 2025 23:35:53

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Prvni polozeni
Nový příspěvekNapsal: čtv 08. dub 2010 9:01:44 
záklaďák

Ahoj,

tak jsem vcera poprve polozil motorku. Moji (novou, najel sem na ni 900 km, mam ji 3 tydny) SV 1000 (stribrna) rok 2004. Jel jsem v pravem pruhu (na dvouproudove silnici) v Plzni u pivovaru. Vedle me jel dedula v cervene felicii. Najednou za nama zacali houkat hasici, dedula me asi nevidel, hampsnul na brzdu a narval to na me do praveho pruhu. Brzdil jsem, ale nakonec cca v 20 km/h jsem to polozil na bok (pro padaky sem si mel jit v pondeli :thumbsup: ). Hasici to videli, zsatavili a pomahali mne s motorkou. A mily dedula, kdyz videl, jak zastavuji, se rozjel a byl fuc. Ja ani nikdo z prihlizejicich si cisla nevsiml :oops: .
Ja jsem v poradku, obleceni zafungovalo. A Laska ma malinko promacklou narz (to me nejvic sere!!!), odreny malinko vejfuk a predni brzdovou packu, urazenej pedal zadni brzdy a ohnute stupacky jek predni, tak u spolujezdce (stupacka u spolujezdce sama spadla a zachranila mne vyfuk :good: ). Motor a spodek neni ani skrablej. V pondeli jdu zkusit na lis vyrovnat drzak predni stupacky, a pokud nepraskne, tak to bude super. Jinak predni a spolujezdcovy stupacky musim vymenit a brzovy pedal koupit novy. Takze v pondeli budu resit, co a jak objednat, takze kdyby nekdo mel neco navic, nejake nahradni dily, co jsem popsal, dejte vedet. Nadrz menit nechci, ale kdyby mel nekdo nejakou starou levnou a v poradku, tak bych ji asi taky vzal.

Hlavne si davejte vsichni pozor!!! Zacina sezona a nekteri ridici jeste nezaregistrovali, ze se na silnice vraci motorky!!!

Eldesan

{ SHARE_ON_FACEBOOK } { SHARE_ON_TWITTER }
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Prvni polozeni
Nový příspěvekNapsal: čtv 08. dub 2010 10:42:56 
záklaďák

Eldesan píše:
Ahoj,

tak jsem vcera poprve polozil motorku. Moji (novou, najel sem na ni 900 km, mam ji 3 tydny) SV 1000 (stribrna) rok 2004. Jel jsem v pravem pruhu (na dvouproudove silnici) v Plzni u pivovaru. Vedle me jel dedula v cervene felicii. Najednou za nama zacali houkat hasici, dedula me asi nevidel, hampsnul na brzdu a narval to na me do praveho pruhu. Brzdil jsem, ale nakonec cca v 20 km/h jsem to polozil na bok (pro padaky sem si mel jit v pondeli :thumbsup: ). Hasici to videli, zsatavili a pomahali mne s motorkou. A mily dedula, kdyz videl, jak zastavuji, se rozjel a byl fuc. Ja ani nikdo z prihlizejicich si cisla nevsiml :oops: .
Ja jsem v poradku, obleceni zafungovalo. A Laska ma malinko promacklou narz (to me nejvic sere!!!), odreny malinko vejfuk a predni brzdovou packu, urazenej pedal zadni brzdy a ohnute stupacky jek predni, tak u spolujezdce (stupacka u spolujezdce sama spadla a zachranila mne vyfuk :good: ). Motor a spodek neni ani skrablej. V pondeli jdu zkusit na lis vyrovnat drzak predni stupacky, a pokud nepraskne, tak to bude super. Jinak predni a spolujezdcovy stupacky musim vymenit a brzovy pedal koupit novy. Takze v pondeli budu resit, co a jak objednat, takze kdyby nekdo mel neco navic, nejake nahradni dily, co jsem popsal, dejte vedet. Nadrz menit nechci, ale kdyby mel nekdo nejakou starou levnou a v poradku, tak bych ji asi taky vzal.

Hlavne si davejte vsichni pozor!!! Zacina sezona a nekteri ridici jeste nezaregistrovali, ze se na silnice vraci motorky!!!

Eldesan

jak to tak čtu tak radši motorku prodám a začnu chodit pěšky..nebo radši ani to ne..ještě mě srazí auto na přechodu...jděte s těma srdceryvnejma textama do......
jinak ať máš bajk brzy cajk :)

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: čtv 08. dub 2010 10:51:44 
Administrátor

no to je blby

ale to ze ujel nic neznamena, zavolaj policii klidne i dodatecne to sepsat, svedky mas, tvoje chyba to nebyla

pokud ho nenajdou zaplati to nejaka kancelar pojistitelu ci co, takze neves hlavu a neco z toho aspon vytriskej

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: čtv 08. dub 2010 12:42:43 
záklaďák

Kaslu na to, sam jsem byl v tu chvili vyplasenej a stral se o sebe a motorku. Navic by to pry bylo dohadovani me proti nemu + svedci (pokud by policajti nenapsali, ze me sejmul, coz by pry asi nenapsali, pokud na motorce neni stopa po kontaku s jeho vozidlem). Tak by se to vleklo a vleklo...

Dam to do kupy sam, do 10 tacu se vlezu a holt si priste dam vetsi pozor. Jen me strasne sere ta nadrz!!!

Eldesan

ps: dnes mne nabizel nejakej typek nadrz na SV1000S rok 2006 za 7000,- Kc. Je to dobra cena? Je to kompatibilni?

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: čtv 08. dub 2010 14:23:56 
Moderátor

Nj je to vprdeli, proto hodně lidí migruje ze silnic na okruhy a tratě....

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: čtv 08. dub 2010 16:46:37 
Moderátor

Eldesan píše:
Kaslu na to, sam jsem byl v tu chvili vyplasenej a stral se o sebe a motorku. Navic by to pry bylo dohadovani me proti nemu + svedci (pokud by policajti nenapsali, ze me sejmul, coz by pry asi nenapsali, pokud na motorce neni stopa po kontaku s jeho vozidlem). Tak by se to vleklo a vleklo...

Dam to do kupy sam, do 10 tacu se vlezu a holt si priste dam vetsi pozor. Jen me strasne sere ta nadrz!!!

Eldesan

ps: dnes mne nabizel nejakej typek nadrz na SV1000S rok 2006 za 7000,- Kc. Je to dobra cena? Je to kompatibilni?

neblbni... za 7000 nádrž?! oprav ji, nevím jak se pohybujou ceny, ale podle mě se v kidu dostaneš na polovinu...

jinak teda škody na motorce máš skoro stejný jako já když mi spadla ze stojánku v 100kmh :)

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pát 09. dub 2010 18:41:13 
záklaďák

Jak ti mohla spadnou ze stojanku? Tos ji mel ve stojanu, zaradil a vytacel ji? Proc? Cos zkousel?

Eldesan

ps: na nadrz zatim kaslu, lak je v pohode tak to zatim necham....

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pát 09. dub 2010 22:30:34 
Moderátor

Eldesan píše:
Jak ti mohla spadnou ze stojanku? Tos ji mel ve stojanu, zaradil a vytacel ji? Proc? Cos zkousel?

Eldesan

ps: na nadrz zatim kaslu, lak je v pohode tak to zatim necham....

to měl být Joke..

podklouzlo mi nejspíš přední kolo vlivem nedůkladného prohřátí pneu v Brně v první levý na Cčku....

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: sob 10. dub 2010 9:18:27 
záklaďák

:grin:

Eldesan

Odpovědět s citací  

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]