Mám dotaz. Mám Sv 2007. Věříte ve rovnání zadního kola do roviny podle těch zadních rysek na tech plíškách? Jelikož ty plechy mají na ose vůli, podle mě se tomu věřit moc nedá..Jak jinak mít jistotu že je rovně??
Sedni na mašinu - rovnou silnici - rozjeď aby motorka jela stabilně i bez držení řidítek a dle toho na kterou stranu ti začne zatáčet dorovnej zadní osu. (Logiku kde přidat/ubrat už domyslíš)
* Bacha jak na tom budeš sedět, hlavně rovnoměrné zatížení stupaček žádné náklony atd.
sežeň si dlouhou lať dej jí podél motorky, srovnej přední kolo a dej lať aby se ti dotýkala předního kola vepředu i vzadu asi 5 cm od země, pak aby se ti dotýkala zadního kola vepředu a vzadu si změříš jak je lať daleko od zadní strany a to samý na druhý straně...možná to neni moc k pochopení, ale nevim jak to napsat jinak
_________________ PW50 > KX65 > YZ125 > Stadion S11 > SV650 N
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru