Registrován: čtv 20. pro 2012 19:17:09 Příspěvky: 11 Bydliště: Bělkovice-Lašťany
Mám problém, někdo se mi hrabal v otáčkoměru a přeprogramoval ho tak, aby ukazoval míň, já teď sháním originální hodnoty integrovaného obvodu - paměti. Nemá někdo zkušenosti, popřípadě může mi někdo doporučit nějáké zahraniční forum ? Přikládám fotku, na IO je označení 93C46W7 9425W
Přílohy:
DSC05273.JPG [ 130.04 KiB | Zobrazeno 2749 krát ]
_________________ Jawa 555 > Jawa 23 Mustang > SV650N K4
Pokud ti ukazuje otáčkoměr míň tak se prvně mrkni na magnet v předním kole. Sou dva druhy a při přehození to ukazuje blbosti. Je to tady párkrát popisovany, tak si to najdi
_________________ Suzuki SV 650 N rok výroby 2003, barva: modrá metalíza. ;-)
Registrován: čtv 20. pro 2012 19:17:09 Příspěvky: 11 Bydliště: Bělkovice-Lašťany
Věc jedna: údajně ta věcička má pamatováka i na najetý kilometry...:/ Věc druhá: TO Shark: Kdyby jsi ten vrak našel a obvod tam byl, jsem ochoten jej za nějáký rozumný peníz odkoupit ..
_________________ Jawa 555 > Jawa 23 Mustang > SV650N K4
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru