Čus zduř, mám takový menší dotaz. Včera jsem nastartoval svoje SVéčko po týdnu, a začal jsem slyšet divné bzučení. Po otočení klíčkem, se ozve bzučení (čerpadlo pumpuje) a po chvíli se vypne. To je v pořádku mohu nastartovat. Ale bohužel to bzučení se objeví znovu po nastartování a jede. Mám motorku asi 3 týdny a před tím jsem si toho myslím nevšiml. Nebo nejsem si jistý že jsem to slyšel až ted když mě na to upozornil kámoš. Je to normální že to jde tak moc slyšel? Leží mi to v hlavě a nedá mi to spát Máte nebo měl někdo takový problém? a řešil ho tak nějak? hlavně ne výměnu palivového čerpadla, nové stojí 21 litrů
Je to OK, bzučí ti to čerpadlo, předtím sis toho jenom nevšimnul. Jestli máš ještě laďáky tak se není co divit. Já musím dát ucho k nádrži abych ho slyšel. Kdyby nebzučelo tak teprv by to bylo na výměnu
_________________ Jawa 50,350,Bandit 1200N 02,Suzuki SV 1000S K3
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru