Zdravim, potřeboval bych poradit, roznýtoval jsem řetězovou spojku na průměru o 0.15mm, ale jakoby neni to roznýtovaný až k destičce řetězu. Víc nýtovat se mi to už nechce, je to druhá spojka, u první mi napraskla hrana, kvůli velkému roztažení. Jde mi hlavně o to jestli neni možné, aby se spojka roztáhla a tím nepřestala těsnit. Tomáš
Mám řetěz ČZ, omlouvám se za kvalitu, fotil jsem to teď, v garáži mám prd světlo a na makro s bleskem to je porod.. donýtoval jsem k destičkám a v pohodě, nová spojka je jiná, než ta která mi praskla. Mohl by jsi mi ještě změřit průměr na tom roznýtovanym? Děkuju Tomáš
Ahoj, toho, že to povolí bych se určitě nebál - když je řetěz rovně, nevznikají tam moc velké síly, které by se snažily ty destičky od sebe oddálit. Daleko důležitější je si změřit posuvkou jinej článek a porovnat to s tím co spojuješ, aby jsi to neměl zalisovaný moc, nebo málo. Moc = o-kroužek rozplácneš a za chvilku to zabalí, dostane se tam bordel a dřív ten článek umře, když málo, tak se ti tam bude dostávat bordel a opět ten doma nýtovaný článek brzo umře...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru