shark píše:
tak to se nedivim ze jsi to nenapsal do inzeratu

mam znamyho co by mel zajem, muzes za to dat ruku do ohne ze to je pravidelne a dobre servisovany?
Jestě k těm km, přímo jsem to tam nenapsal, jen, že je v cca. 60 000 měněn preventivně rozvoďák..můžu zaručit, že to jsou skutečné kilometry a nic neni stočeno a od toho pak může budoucí majitel vycházet, co se týká dalšího servisu. Známe se nějakej ten pátek ze srazů. S motkou mam odjetý 4 sezony a naprosto bezproblému. V inzerátu jsem napsal, co je tam uděláno a pokud se přijede známej osobně mrknout, všechno popravdě rád objasnim. Teď tam bude potřeba vyměnit olej, svíčky a brzdovku + na kontrolu ventilů/podtlaků by byl pomalu taky čas..jinak co se spotřebáku týká, tak většina nová ( úplně nová zadní pneu, desky, řetězovka atd...) Co se spotřeby oleje týče, tak cca 1-2 decky na 1000 km si to vezme, ale jedině, když se jede dost svižně..takže asi tak. To jestli se tam něco za několik měsíců, rok nepodělá nemůžu vědět ani se za to zaručit (je to stroj..) O motku jsem se staral dobře, na cokoliv, co se zájemce zeptá rád a popravdě odpovim