ZDRAVÍM VŠECHNY ESVEČKÁŘE POTŘEBOVAL BYCH KDYBY MI NĚKDO NAFOTIL DRŽÁKY NA KLÍN NA ESVO LITRA,KOUPIL JSEM Z MOTOFORZA UNIVERZÁLY A JSOU NA ... MAIL :KULFIRST@SEZNAM.CZ NEBO ICQ 353351371 NEBO TEL.777 563034 PŘEDEM VŠEM DÍKY
jakje je rozdil mezi klinem od motoforzy a motolaminem? jsou identicke ne? ono tech par klinu sehnat jde,tyhle jsou levny,ale prijdou mi dost spicaty... muze mi sem dat nekdo foto kdo ma tyhle kliny od techno vyrobcu? diky
diky za odkaz, ale to je na starej model. me prijde ze je moc spicatej a velkej. tamten je asi na novej model, koukam,ze jde na starej a vzhledove se mi libi vice. ale potreboval bych se v tom ujistit.
tak sakra co to ma za klin, ja jsem tak nejak projel vsechny strankya tenhle jsem prave nenasel. ale dle meho je na novej model,pac tam ma velkou diru na ten chladic oleje.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru