Registrován: čtv 22. kvě 2008 15:10:05 Příspěvky: 66 Bydliště: Praha
jenom bych chtel zjistit, jestli tankujete nekdo i nejakej lepsi benzin nez N95 popripade nejakou jinou smes a jestli je tam nejaky citelny rozdil ve vykonu nebo spotrebe? krome ceny teda...
_________________ Four Wheels Move The Body. Two Wheels Move The Soul
Jo. Sem tam pro sichr tam čepnu Shel W Pover, nebo jak se to piše. Pré to troška protáhne motor od karbónu. Rozdil vubec žádné, nic nepoznáš. Dělám to jenom tak pro jistotku, co dyby to byla pravda...
_________________ Suzuki SV 650 N rok výroby 2003, barva: modrá metalíza. ;-)
Kdo nelice jako profik na okruhu denodeně tak to kurňa poznat nemože.. Dva tři čtyry koně nepozná niko normálni.. Vyprdni se na to. nemá to smysl. Kupuj to co je předepsany, 95tka je v pohodě...
_________________ Suzuki SV 650 N rok výroby 2003, barva: modrá metalíza. ;-)
proc tam nenalejt rovnou leteckej benzin??jednou sme to nalili do fychtla 1:1 s normalnim benzinem a fychtl predjel i simsona.sice se strasne prehrejval a tocil asi trikrat vic nes normal ale za pokus to stalo od ty doby sem rychlejsiho fekala nevidel.ale do sv bych to moc nelil
Kdo nelice jako profik na okruhu denodeně tak to kurňa poznat nemože.. Dva tři čtyry koně nepozná niko normálni.. Vyprdni se na to. nemá to smysl. Kupuj to co je předepsany, 95tka je v pohodě...
Plně s tebou souhlasím. Nemá to smysl. Já Jsem asi 4 nádrže natankoval W-pover a nepocítil jsem změnu. A hlavně, ten benzín je fakt drahej..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru