|
Právě je ned 11. kvě 2025 18:39:29
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Zobrazit nepřečtené příspěvky
Autor |
Zpráva |
mateSAS
|
Napsal: čtv 31. črc 2008 21:02:24 |
|
 |
záklaďák |
|
Badboybiker píše: mě vadí že si mi říkal že mi napišeš jak stěma lamelama a pružinama a kde nic tu nic  taaaaaakze, vec se ma tak, ze pruziny nemame, cili jsem nemel co zmerit  lamely jsem meril jen posuvkou, cili tam zadnej ubytek nezmerim - jsou tlusty 3 mm ... ale zeptam se - mas vsechny stejny? protoze origo tam ma byt 6 + 1 lamela jina, "rozhazovaci" ... ma tenci dosedaci plochu (uzsi to "mezikruzi") a ta myva zpravidla svoje presne misto (neni jedno kam ji zaradis) ... vic ti asi nepomuzu 
|
|
Nahoru |
|
 |
popi
|
Napsal: pát 01. srp 2008 19:54:55 |
|
 |
Moderátor |
 |
Registrován: úte 20. lis 2007 19:46:42 Příspěvky: 3214 Bydliště: Jih Jižní Moravy ,tam kde se chlastá víno:)
|
lamela s menší třecí plochou patří na dno koše..
_________________ Jawa 50 Pionýr 70' >>> Simson S51 86' >>> MZ 251 ETZ 89' >>> Suzuki GS 500E 98' >>> Suzuki SV 650S 03' >>> Suzuki GSX-R 1000 04' >>> KTM EXC 450 05'
|
|
Nahoru |
|
 |
mateSAS
|
Napsal: pát 01. srp 2008 21:29:53 |
|
 |
záklaďák |
|
popiSV píše: lamela s menší třecí plochou patří na dno koše.. i to je mozny  .... zase jsem o neco chytrejsi  ... nicmene - nekdy byvaji ve spojce i tri druhy lamel .... v nepouzitem stavu jsou odlisene barvou na vnejsim "ozubeni" ....
|
|
Nahoru |
|
 |
shark
|
Napsal: pon 11. srp 2008 11:36:16 |
|
 |
Administrátor |
 |
Registrován: stř 17. říj 2007 21:13:12 Příspěvky: 6566 Bydliště: Praha
|
myslim ze ses mel zeptat jinak vadim tady baby? odpovez si sam
nejlepsi bude kdyz nebudes reagovat na nic co napise ona, komentovat to apod proste si toho nevsimat, timpadem nevsimat si ji
a baby si nebude vsimat tebe a budete mit oba klid .(tečka)
_________________ (2006) - CBR125R K5 + (2007) - SV650S K4 > (2011) - SV650R K4 > (2012) SV650RR K8 + (CBR600RR K5) > (2021) SV650RR K8 + GSX-R1000 K6 + CBF600S-ABS K6
|
|
Nahoru |
|
 |
mateSAS
|
Napsal: úte 12. srp 2008 23:00:15 |
|
 |
záklaďák |
|
mno jo ... jenze m jeste nikdo neodpovedel proc?  a jelikoz nehodlam akceptovat veci, ktere nechapu, tak zadam jako kazdy normalni clovek po duvodech proc neco smim, nebo naopak nesmim .... jestli to nekdo vite, tak mi to prosim sdelte ... pac ja to nevim  .... tot vse a tot jedina vec o kterou mi jde ... pac si opravdu NEJSEM VEDOM toho ze bych ji nejak blbe poradil, ze bych ji nejak osocoval, nadaval, nebo snad nejak ublizil ... atd ... proste ji chci jako kazdy tady nejak pomoct, poradit ... SHARK> cili si myslim ze moje duvody jsou celkem lidske, v dobrem umyslu, rozumne ... az mi nejake takoveto argumenty da i nekdo k tomu abych neodpovidal, nereagoval ... tak budiz ... nemam problem s nikym tady ... je mi jedno kdo na co se pta ... nedelam rozdil v tom, jestli je to beloch, cernoch, cikan, zenska, nebo chlap ... natoz abych resil kdo to konkretne je ... proste vim na neco radu, tak odpovim ... tot vse ... jestli se to dotycne(mu) nelibi, tak at tu mou (dobrou) radu ignoruje ... taky moznost ... ne ?! 
|
|
Nahoru |
|
 |
keyman
|
Napsal: stř 13. srp 2008 0:22:51 |
|
 |
záklaďák |
Registrován: pát 29. úno 2008 0:39:26 Příspěvky: 433 Bydliště: Praha
|
Jo vadis me, ze zakladas nesmyslne temata  Ne musim uznat, ze nektere Babyny reakce na Tvoje rady jsou neprimerene, ale muzou pomoci ostatnim. Tak prestante byt jak 2 kohouti, my Vas tu unesem oba.
_________________ bejvávalo SV650S 2008, nyní mrška zelená...
|
|
Nahoru |
|
 |
mateSAS
|
Napsal: stř 13. srp 2008 7:37:33 |
|
 |
záklaďák |
|
kamikadze CB píše: Jo vadis me, ze zakladas nesmyslne temata  Ne musim uznat, ze nektere Babyny reakce na Tvoje rady jsou neprimerene, ale muzou pomoci ostatnim. Tak prestante byt jak 2 kohouti, my Vas tu unesem oba. to nerikej me .) ...... jak jsem psal - ja zadnej problem nemam .... 
|
|
Nahoru |
|
 |
Kawa
|
Napsal: stř 13. srp 2008 8:22:34 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: stř 21. lis 2007 9:42:22 Příspěvky: 2620 Bydliště: Štatl
|
mateSAS píše: mno jo ... jenze m jeste nikdo neodpovedel proc?  a jelikoz nehodlam akceptovat veci, ktere nechapu, tak zadam jako kazdy normalni clovek po duvodech proc neco smim, nebo naopak nesmim .... jestli to nekdo vite, tak mi to prosim sdelte ... pac ja to nevim  .... tot vse a tot jedina vec o kterou mi jde ... pac si opravdu NEJSEM VEDOM toho ze bych ji nejak blbe poradil, ze bych ji nejak osocoval, nadaval, nebo snad nejak ublizil ... atd ... proste ji chci jako kazdy tady nejak pomoct, poradit ... SHARK> cili si myslim ze moje duvody jsou celkem lidske, v dobrem umyslu, rozumne ... az mi nejake takoveto argumenty da i nekdo k tomu abych neodpovidal, nereagoval ... tak budiz ... nemam problem s nikym tady ... je mi jedno kdo na co se pta ... nedelam rozdil v tom, jestli je to beloch, cernoch, cikan, zenska, nebo chlap ... natoz abych resil kdo to konkretne je ... proste vim na neco radu, tak odpovim ... tot vse ... jestli se to dotycne(mu) nelibi, tak at tu mou (dobrou) radu ignoruje ... taky moznost ... ne ?!  Ježiš Matesáku.....hrábni si mezi nohy.....pokud tam nahmatáš koule,tak se prosím přestaň chovat jak nějaká urážlivá slepice,toto téma celý smaž,hoď se do klidu,neřeš tady takový kokotiny.Občas někdo někomu nesedne....no a?Kolik je tady lidí...? Hodně...to je normál....kdyby tady každej založil vlákno kvůli temu,jestli tomu,či onomu vadí,že ten mu napsal něco špatně....by mě mrdlo. 
_________________ Jawa 350,Kawa GPZ 500S,Kawa ZZR 600,Kawa ZX-6,Suza SV 1000S K3,Suzanka SV1000S K7 + Pyčoletka K5,Suzan SV1000S K7, Aprilia RSV 1000R
|
|
Nahoru |
|
 |
BabyNaked
|
Napsal: stř 13. srp 2008 12:04:43 |
|
 |
záklaďák |
Registrován: stř 09. dub 2008 15:37:56 Příspěvky: 326 Bydliště: Nelahozeves
|
Kawa píše: mateSAS píše: mno jo ... jenze m jeste nikdo neodpovedel proc?  a jelikoz nehodlam akceptovat veci, ktere nechapu, tak zadam jako kazdy normalni clovek po duvodech proc neco smim, nebo naopak nesmim .... jestli to nekdo vite, tak mi to prosim sdelte ... pac ja to nevim  .... tot vse a tot jedina vec o kterou mi jde ... pac si opravdu NEJSEM VEDOM toho ze bych ji nejak blbe poradil, ze bych ji nejak osocoval, nadaval, nebo snad nejak ublizil ... atd ... proste ji chci jako kazdy tady nejak pomoct, poradit ... SHARK> cili si myslim ze moje duvody jsou celkem lidske, v dobrem umyslu, rozumne ... az mi nejake takoveto argumenty da i nekdo k tomu abych neodpovidal, nereagoval ... tak budiz ... nemam problem s nikym tady ... je mi jedno kdo na co se pta ... nedelam rozdil v tom, jestli je to beloch, cernoch, cikan, zenska, nebo chlap ... natoz abych resil kdo to konkretne je ... proste vim na neco radu, tak odpovim ... tot vse ... jestli se to dotycne(mu) nelibi, tak at tu mou (dobrou) radu ignoruje ... taky moznost ... ne ?!  Ježiš Matesáku.....hrábni si mezi nohy.....pokud tam nahmatáš koule,tak se prosím přestaň chovat jak nějaká urážlivá slepice,toto téma celý smaž,hoď se do klidu,neřeš tady takový kokotiny.Občas někdo někomu nesedne....no a?Kolik je tady lidí...? Hodně...to je normál....kdyby tady každej založil vlákno kvůli temu,jestli tomu,či onomu vadí,že ten mu napsal něco špatně....by mě mrdlo.  Díky s Tebou naprosto souhlasím, já jsem matesovi jasně stručně a výstižně řekla že si nepřeju reakce na mojí sobu či vzkazy. proč mu může být úplně jedno prostě mi tu vadí, tak nevím proč hází pořád klacky do ohně aby se více a více zvětšil. Tohle téma je podle mého názoru nesmyslné a na tomto foru je nevhodné. Prostě tady matesa nerada vidím, je to mezi námi a myslím si že je zbytečné s naším vztahem otravovat ostatní!!!!!!!!! MATES TY LIDI TO NEZAJÍMÁ, pochop to a přestaň se tady o něčo stále snažit. Kamikadze: na jeho odpovědi reaguji snad pořád stejně a to aby přestal na moje vzkazy a témata odpovídat...reagovat 
|
|
Nahoru |
|
 |
shark
|
Napsal: stř 13. srp 2008 15:32:39 |
|
 |
Administrátor |
 |
Registrován: stř 17. říj 2007 21:13:12 Příspěvky: 6566 Bydliště: Praha
|
takze ja to shrnu a zamikam
MATESAS nebude odpovida reagovat komentovat nic z toho co napise babynaked, nebude si ji vsimat, stejne tak ona jeho, cisla na sebe mate tak si to priste vyrikejte po telefonu a ne pres forum . (TECKA)
_________________ (2006) - CBR125R K5 + (2007) - SV650S K4 > (2011) - SV650R K4 > (2012) SV650RR K8 + (CBR600RR K5) > (2021) SV650RR K8 + GSX-R1000 K6 + CBF600S-ABS K6
|
|
Nahoru |
|
 |