Tak sem se vratil z chyrurgie... mám naštíplou patu a potrhaný vazy.
cca měsíc v sádře bez paty a pak další s gumovou patou.....

(((((
Motorka dopadla výrazně líp

naštěstí..
Doteď jsem to ale nepochopil, jak mě mohla srazit... ale to asi pochopit nejde... souhra náhod, blbej den... , blbá barbie za volantem (ještě že neměla nákou teréní obludu, ale jen fabii) - co já vím.
Jestli to někdo znáte v holešovicích... tak jsem jel jakoby k tržnici po té hlavní co jezdí tramvaje, jel jsem do 50 po praze víc nejezdím - teda v ulicích ať nelžu. Po jižní spojce samozřejmě rychleji.
No tak jedu... vidím jak z ulice tusarova vyjíždí fabia s celkem oku lahodící řidičkou

Koukám na ní - ona na mě.... přibržďuju, mám nějak pocit že mi tam vjede.... když už jedu asi 20-30 tak zastaví... podívám se předsebe, že jako pokračuju v jízdě... zastavila přece... a najednou rána a fábie mi vrazila rohem nárazníku přímo do kotníku kterej přimáčkla k motorce. Nějak zázrakem jsem to ustál a motorku naštěstí nepoložil... (sliboval jsem jí to, že se to nestane

) )
S děsnou bolestí nohy jsem odstavil motorku ke krajnici ... vyklopil stojánek a spadl z motorky.
Jelikož myslím že vytřeštěnej už celkem jsem, předvídat se snažím... po praze jezdím jak podes... jak s autem... vetšinou nepředjíždím v kolonách. Hledám si možné únikové směry pro případnou krizi...
Tak jediné ponaučení je... nebejt línej se oblíct a obout !!! Nebýt myšlenkového pochodu ... vždyť jedu jen na nákup... nejdu to nikam honit... oblíkat se v tomhle vedru kvůli 20min cestě...
Tak sem mohl mít nohu v mnohem lepším stavu.
Ty tenisky pod kotník... celkem špatně odolávaj nárazníkům.

Jinak mám nějak všeobecně pocit že řidiči, co nikdy neřídily motorku fakt nečuměj... nepřemejšlej co tou svou hromádkou plechu můžou udělat... jako by motorkáře přehlížely... tohle je moje 2 vážnější bouračka na motorce... A pokaždé jsem nedostal přednost... A to ustrašenej z další bouračky.. za hezkého slunečného dne radši jezdím prahu na dálkový svetla .. Ať jsem fakt vidět..