Home SV Forum Vše ostatní volny pokec v všem možném Jaky je rozdil mezi strikackou a karbecem ( vykon )
Právě je čtv 22. kvě 2025 20:22:25

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 63 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Autor Zpráva
Nový příspěvekNapsal: sob 16. kvě 2009 15:04:45 
záklaďák

Bych jen dodal, z toho co tu čtu :roll: , jsem pochopil že ti asi ještě nebude 21 let...........tak proč tu vůbec řešíš motorky jako GSXR apod....
Dále píšeš, že by sis je chtěl vyzkoušet.....kdo ti je pujčí, když na to nemáš řidičák a vzhledově na 30 taky asi vypadat nebudeš.....
Navíc jsem si všiml, že pořád píšeš o obsahu a maximální rychlosti....je pravda, že kámoši co tomu nerozumí, si asi myslí, že 650ccm je shit, když se dělaj i 2x takový.
No nic.

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: sob 16. kvě 2009 18:38:55 
záklaďák

NecMaster píše:
Bych jen dodal, z toho co tu čtu :roll: , jsem pochopil že ti asi ještě nebude 21 let...........tak proč tu vůbec řešíš motorky jako GSXR apod....
Dále píšeš, že by sis je chtěl vyzkoušet.....kdo ti je pujčí, když na to nemáš řidičák a vzhledově na 30 taky asi vypadat nebudeš.....
Navíc jsem si všiml, že pořád píšeš o obsahu a maximální rychlosti....je pravda, že kámoši co tomu nerozumí, si asi myslí, že 650ccm je shit, když se dělaj i 2x takový.
No nic.

Ja si nemyslim ze 650 je shit... resim vykon protoze chci neco ostrejsiho..tak prece nebudu prechazet z er 5 na neco co bude tomu podobne... Jinak 21 mi neni to je fakt..ale udelat se to da aby v TP bylo 25kw... v tom problem nevidim...
Tohle bych prosim Vas uz neresil.. myslim ze to muze byt kazdymu jedno jestli si koupim GSXR anebo fejzra zabit se muzu nacemkoliv... chtel jsem jen slyset nazory na ty mota to je cele.....

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: sob 16. kvě 2009 23:22:11 
záklaďák

jirin.sv píše:
Sem člověk chvíli nenakoukne a hned je tu zajímavého čtiva :-D
Já sem radši nic moc psát nebudu, myslím, že modří můj názor znají :)

Jasné, jen v origo stavu... :D :mrgreen: :rotfl:

Odpovědět s citací  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 63 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]