Taaaaaaaakze, jak to vidim ja ze svyho pohledu?
1) Brno = Šalingrad
2) Tom Tom je v Salingrade bezradny (nemeli jsme mapy pro dalny vychod), cili z vystaviste jsme na hotel (City na Vidensky, u cedule BRNO) misto puvodnich 7 km jeli 25km. Bo tam kde to slo, byla jebnuta znacka zakaz vjezdu, pripadne tam nebyl asfalt, ale bagr.
Z hotelu jsem pak do hospody jeli na Mendlak cca 60km (navigoval nejmenovany zavodnik

)) )
3) vsude tocej Prasobrno a prodavaj Kozla

4) jsou tam fajne dcerky

))
5) hospoda "U Elisky" je kurevsky draha, je tam zima a tma jak v riti, Blue Berry je fajn, tam nas zatahli Hubikovci a fakt super - drazsi, ale superdobry jidlo ... byli jsme tam s nima pak jeste jednou.
6) patecni party v Charlie´s hat byla famozni - byla tam sama stetka

a mraky lidi ... presto jsme tam s holkama od Hubika pobyli do ctyr hodin
7) vystava .... pavilon, organizace, obsluznost, dostupnost ... oproti Pze o 1000% lepsi, zachody super, jidlo prijemne levny (i kdyz ho bylo malo). Lidi ve stredu super (relativne malo, dalo se fotit, mluvit), ctvrtek to uz zacalo, patek 14 160 platicich cumilu, v sobotu mrte lidu ... to uz chodili prevazne sberaci plakatu a katalogu, v nedeli uz zase klidek, cili priste chodte spis v nedeli nebo pres tyden ...
muj prvni dojem byl take, zeje to nejake "chude" ... ale to bylo tou rozlehlosti pavilonu, v Pze by nikdy tolik velkych stanku byt nemohlo, by se proste nevlezly, lidi by se mackali atd

Proc tam nektere znacky nebyly rikat nebudu, to at si kazdy vyspekuluje sam ...

Ostatne - Suzuki mi nechybela vubec, Zbytecne velkej stanek Hondy mi prisel az moc mega.
A spirit ho mel klasicky trosku chaotickej. KTMky je skoda, stejne jako Ducati. Yamaha byla celkem zastrcena, Kawasaki dost nereprezntativni...
uvidime pristi roky ... za me - byl bych pro, aby to bylo kazdy rok v Salingrade