Jindra píše:
tony_ul píše:
je videt ze asi blbe ctes. psal jsem ze tam ma mimo jine i jine typy pneu, ale vetsinou 190, proto si nic neberu a ptal jsem se jen ohledne tech M racetech rain. a ptal jsem se tu proto, protoze jsem na netu nasel ze jsou i pro normalni provoz coz se me ale nezdalo. a kluci to tu potvrdili, takze si nejmenovany web dela z lidi soufky.
no né... já právě myslel jako, že by se ta 190tka možná dala v klidu jezdit dyš na ní jezdí i jiní. ale je pravda, že když by se něco semlelo a někdo do toho hooodně šťoural tak by to mohlo bejt blbý no... určitě bych spíš jezdil 190tku než slik... tak sem to myslel... myslim

jina je jasný, že nejlepší je guma nová a taková která na ten bajk rozměrem patří

jo takhle...jasny no. jako ty 190 tam ma a fakt pekny, napr D211 GP Racer, nejaky Mischeliny, Pirelli supercorsa a dragon supercorsa a Bridgestone BT002. ale proste rozmer 190 no.
jinak normalne kdyz kamos mel na sv650n K4 pneu normal 160/60, tak vypadala vedle litru K3 kterej ma 180/55 stejne siroka. a na babce co jsem mel ta 160/60 vypadala daleko mensi nez na tom novejsim modelu kamose. mozna je to i konstrukci gumy bo nevim...