Jimbo píše:
Tak to se asi snažíš ušetřit ewans, ale aby tě to ve finále nevyšlo na ještě dráž a s mega lítáním

To se neboj,ja sem si jen zjistoval informace.Neska sem se na to ptal na dopravaku a je to takhle:
Musis si koupit napravu od firmy co na to ma papiry-naprava je homologovana,otestovana a ma urcitou nosnost.Pak musis mit svarece kterej na to ma zivnostnak(coz by nebyl problem)kterej ti to posvaruje,pak musis mit elektrikare kterej na to musi mit zivnostnak aby ti udelal elektriku(zapojit svetla a blinkry je fakt orisek).
Papirove:Podat zadost s nakresy na dopravaku,oni ti vyhovi a muzes stavet.Tady u tech privesu do 750Kg je celkem volny prostor.Akorat napsat ze to bude special na vozeni motorky a ostatni zalezi na me.Pak s tim dojdes na dopravak,oni zaeviduji cislo napravy,prideli ti VIN,zdokumentuji to,dostanes vyrobni cislo,pak s tim des na technickou,kde to prekontroluji,na evidencku a je to.
Neptal sem se na poplatky na urade a na stk,pac uz me to nezajimalo,kupovat napravu a stavet vozik to by vyslo draz nez vozik od Daweho(mozna i nez uplne novi)....Takze mrdat