|
Právě je sob 07. čer 2025 21:54:05
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Zobrazit nepřečtené příspěvky
Autor |
Zpráva |
Honza
|
Napsal: úte 13. dub 2010 12:09:24 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: pon 25. úno 2008 20:53:14 Příspěvky: 500 Bydliště: Praha 9-Libeň
|
Přijde chlap do baru, kde obsluhuje barman - robot. Ten mu natočí # perfektní pivo # a zeptá se ho, jaké má IQ. # Chlápek odpoví, že někde kolem 150. Barman se s ním plynně začne bavit o # kvantové fyzice, globálním oteplování, makroekonomice, nanotechnologiích. # Chlap je z toho celý vedle, tak si říká, že ho vyzkouší. # Jde domů, převlékne se a vrátí se do baru. Barman mu opět natočí perfektní # pivo # a ptá se na IQ. # Chlápek řekne, že má kolem stovky. # Robot s ním začne kecat o ženských, o fotbale, o autech. # Chlapovi se to hrozně líbí, tak jde zase domů, převlékne se a vrátí se do # baru. # Obdrží opět perfektní pivo a obvyklý dotaz. # Tentokrát řekne robotovi, že má IQ 50. # Na to se barman nakloní až k němu a pomalu, ale skutečně pomalu,říká: # Tak co? Zase budeme letos volit Paroubka?
_________________ Jawa 50, Čz 175, Honda cb 750, Suzuki sv 1000s k3,
"Když do pekla, tak se vší parádou!"
|
|
Nahoru |
|
 |
Jindra
|
Napsal: úte 13. dub 2010 12:56:36 |
|
 |
záklaďák |
|
Subject: Luxusní inzerát..........
Prodám všeobecnou encyklopedii - 45 dílů.
Již ji nepotřebuji, před časem jsem se oženil.
Moje žena ví naprosto všechno!
|
|
Nahoru |
|
 |
Kawa
|
Napsal: úte 13. dub 2010 13:25:33 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: stř 21. lis 2007 9:42:22 Příspěvky: 2620 Bydliště: Štatl
|
Jindra píše: Subject: Luxusní inzerát..........
Prodám všeobecnou encyklopedii - 45 dílů.
Již ji nepotřebuji, před časem jsem se oženil.
Moje žena ví naprosto všechno! popř bych doplnil: A pokud to neví moje žena,jistojistě to ví její maminka....
_________________ Jawa 350,Kawa GPZ 500S,Kawa ZZR 600,Kawa ZX-6,Suza SV 1000S K3,Suzanka SV1000S K7 + Pyčoletka K5,Suzan SV1000S K7, Aprilia RSV 1000R
|
|
Nahoru |
|
 |
Kawa
|
Napsal: úte 13. dub 2010 13:28:42 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
a taky jeden z prostředí manželského:
Žena je s manželem u psychoterapeuta - po dvacetiletém manželství stěžuje si na osamělost, nepochopení, nedostatek lásky, sexu, atd., atd., atd ..... prostě; mele, mele a mele . . . . Terapeut po přiměřené době vstane, obejde stůl, požádá ženu, aby se postavila,přistoupí k ní, obejme ji a vášnivě ji políbí. Žena si pak pomalu jako v transu sedne a mlčky sedí s rodícím se úsměvem na rtech. Manžel na to čučí jak trubka .... Terapeut říká manželovi: "Tohle vaše žena potřebuje aspoň třikrát do týdne. Můžete to pro ni udělat ?" Manžel se zamyslí a povídá: "Můžu ji sem vozit pondělky a středy, ale v pátek ne, to chodím na ryby."
_________________ Jawa 350,Kawa GPZ 500S,Kawa ZZR 600,Kawa ZX-6,Suza SV 1000S K3,Suzanka SV1000S K7 + Pyčoletka K5,Suzan SV1000S K7, Aprilia RSV 1000R
|
|
Nahoru |
|
 |
Canichon
|
Napsal: úte 13. dub 2010 13:41:03 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: pon 06. črc 2009 13:33:50 Příspěvky: 491 Bydliště: Praha
|
Kawa píše: a taky jeden z prostředí�anže�kého� Žena�e s manželem� psychoterapeuta - po dvacetiletém manželství�těžuj�si ��samělost, nepo�opení, nedostate�lásky, sexu, a�., atd., atd ..... prostě; mele, mele� mele . . . . Terapeut po přiměřené době v�an��be�e stůl, požádá ženu, aby�e po��i�,�istoupí k ní, obejme ji �vášnivě ji p�íbí. Žena si p��oma� jako v�r�su �dne a mlčky sedí s rodícím se úsměvem na r�ch. M�žel na�o�učí j� t�bka .... Terapeut�íká manže�v��"Tohle vaše žena potře�� �poň �ikrát do týdne. Můžete�o �o ni udělat ?"�Ma�el � zamys� a povídá: "Můžu ji �m vozit pondělky� středy, ale� pátek�e�to chodím ��ryby."[/quote][ �  �good: :good�  �:grin:
_________________ Ženy nemají velká nebo malá prsa, to jenom muži mají malé nebo velké ruce... >> od odstrkovacího kačera rovnou k velkému Kačerovi SV 650 S <<
|
|
Nahoru |
|
 |
Krejzy
|
Napsal: úte 13. dub 2010 15:41:43 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: pon 02. čer 2008 9:53:44 Příspěvky: 465 Bydliště: Hradec Králové
|
Potkaj se dvě kamarádky a jedna má novej kožich. Ta druhá se jí ptá kde ho vzala. Ona na to že si stoupla před manžela nahá a on pochopil že nemá nic na sebe tak jí ho koupil.
Kamarádka se poučí a chce to zkusit doma. Vezme si jen síťovku na nákup a stoupne si nahá před manžela , který tráví odpoledne u TV s lahváčem. Ten se jí zeptá, kam jdeš? Ona že nakoupit. A on na ní, tak si umej prdel ať neděláš ostudu...
_________________ Simson S51 Enduro ´86; MZ ETZ 150 ´89; Suzuki GS 500 ´96; Yamaha XJ 600 S ´99; Suzuki SV 650 S ´03 + SV 1000 S ´03 + Jawa 555
http://krejzy-pikador.rajce.idnes.cz/
|
|
Nahoru |
|
 |
Kawa
|
Napsal: stř 14. dub 2010 11:49:46 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Na pánské toaletě stojí tři u pisoáru... První dokončí své dílo a jde si umýt ruce. Na osušení rukou použije papírové útěrky - spotřebuje jich asi deset, dokud z rukou neutře každou kapičku vody. Otočí se k ostatním a říká: My z Philipsu jsme vedeni k tomu, abychom všechno dělali extrémně dokonale. Druhý také skončil a umyje si ruce - utře si je však pouze do jedné papírové utěrky, využivajíc každý milimetr čtvereční volné plochy. Otočí se a povídá: "My ze Siemensu jsme vedeni k tomu, abychom všechno dělali nejen extrémně dokonale, ale i extrémně efektivně. Třetí skončí svou práci a odchází. Cestou ke dveřím přes rameno prohodí: "My chlopi z Ostravy pičo, si nechčijeme na ruky."
|
|
Nahoru |
|
 |
Honza
|
Napsal: stř 14. dub 2010 12:11:53 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: pon 25. úno 2008 20:53:14 Příspěvky: 500 Bydliště: Praha 9-Libeň
|
Kawa píše: Na pánské toaletě stojí tři u pisoáru... První dokončí své dílo a jde si umýt ruce. Na osušení rukou použije papírové útěrky - spotřebuje jich asi deset, dokud z rukou neutře každou kapičku vody. Otočí se k ostatním a říká: My z Philipsu jsme vedeni k tomu, abychom všechno dělali extrémně dokonale. Druhý také skončil a umyje si ruce - utře si je však pouze do jedné papírové utěrky, využivajíc každý milimetr čtvereční volné plochy. Otočí se a povídá: "My ze Siemensu jsme vedeni k tomu, abychom všechno dělali nejen extrémně dokonale, ale i extrémně efektivně. Třetí skončí svou práci a odchází. Cestou ke dveřím přes rameno prohodí: "My chlopi z Ostravy pičo, si nechčijeme na ruky." 
_________________ Jawa 50, Čz 175, Honda cb 750, Suzuki sv 1000s k3,
"Když do pekla, tak se vší parádou!"
|
|
Nahoru |
|
 |
Canichon
|
Napsal: stř 14. dub 2010 12:17:53 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: pon 06. črc 2009 13:33:50 Příspěvky: 491 Bydliště: Praha
|
Žák je předvolán ke zkoušení. Příjde k učitelskému stolu, vylosuje si otázku, nervózně ji přečte a se zklamanýma očima se zeptá kantora, jestli by si nemohl vylosovat jinou. Kantor, který je očividně v dobré náladě, mu vyhoví. Když se toto však opakuje už počtvrté, kantorovi dojde trpělivost: "Dejte mi index, píši vám za tři!". Žák šťasten odchází. Po chvilce se přísedící asistent učitele ptá: "Proboha proč jste mu dal trojku, když nic nevěděl??". Kantor: "No něco vědět musel, když tak usilovně hledal."
_________________ Ženy nemají velká nebo malá prsa, to jenom muži mají malé nebo velké ruce... >> od odstrkovacího kačera rovnou k velkému Kačerovi SV 650 S <<
|
|
Nahoru |
|
 |
ewans
|
Napsal: čtv 15. dub 2010 14:34:27 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: čtv 29. lis 2007 22:16:38 Příspěvky: 1460 Bydliště: Těšany
|
Žije cikán kousek od černocha a furt se mu honí hlavou, jak to, že černoch má všechny děti krásně černý, zatímco ty jeho jsou jenom bledohnědí. Jde teda za sousedem a ptá se: "Poslouchej, černochu, ty máš všechny děti takový pěkně černý a já furt nic, já je mám všechny takový vybledlý, jak to pořád děláš?" Černoch se usměje, nakloní se k cikánovi a říká: "Podívej, máš ho pětadvacet centimetrů dlouhýho?" Cikán zavrtí hlavou: "No, to asi ne." Černoch na to: "A máš ho tak šest centimetrů v průměru?" Cikán na to: "To bych taky neřek". Černoch se plácne do kolen a sesmíchem zvolá: "No tak to je jasný, to ti tam jde světlo!"
_________________ Cz 175-Suzuki GSF Bandit 400-Sv 650 02N Gsxr 1000 K5
|
|
Nahoru |
|
 |
D0bros
|
Napsal: čtv 15. dub 2010 18:54:30 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: úte 25. bře 2008 21:41:40 Příspěvky: 327 Bydliště: Újezd u Brna
|
ewans píše: Žije cikán kousek od černocha a furt se mu honí hlavou, jak to, že černoch má všechny děti krásně černý, zatímco ty jeho jsou jenom bledohnědí. Jde teda za sousedem a ptá se: "Poslouchej, černochu, ty máš všechny děti takový pěkně černý a já furt nic, já je mám všechny takový vybledlý, jak to pořád děláš?" Černoch se usměje, nakloní se k cikánovi a říká: "Podívej, máš ho pětadvacet centimetrů dlouhýho?" Cikán zavrtí hlavou: "No, to asi ne." Černoch na to: "A máš ho tak šest centimetrů v průměru?" Cikán na to: "To bych taky neřek". Černoch se plácne do kolen a sesmíchem zvolá: "No tak to je jasný, to ti tam jde světlo!" To mě poser 
_________________ Jawa 21 > Simson S51 > KTM 125SX 94' > Suzuki GS 500E 99' > Suzuki SV 650N K4 > Suzuki DRZ 400SM 06' + Kawa KX 250F 08'
|
|
Nahoru |
|
 |
D0bros
|
Napsal: čtv 15. dub 2010 19:35:47 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: úte 25. bře 2008 21:41:40 Příspěvky: 327 Bydliště: Újezd u Brna
|
Archimedův zákon: Člověk ponořený do alkoholu je z hospody vytlačován silou vztlakovou, která se rovná součtu účtů, které má zaplatit....
_________________ Jawa 21 > Simson S51 > KTM 125SX 94' > Suzuki GS 500E 99' > Suzuki SV 650N K4 > Suzuki DRZ 400SM 06' + Kawa KX 250F 08'
|
|
Nahoru |
|
 |
Bendas
|
Napsal: pon 19. dub 2010 6:50:37 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Tohle mě přišlo takový motorkový  Z lamer.cz <a> mám 16 let, můžu mýt yamahu tdr, objem 125ccm? <b> ano, samozřejmě, ale můžeš umývat i silnější motorky <c> a jestli máš čas, tak mě můžeš umýt i moje BMW 525i 
|
|
Nahoru |
|
 |
Kawa
|
Napsal: stř 28. dub 2010 10:06:49 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Vážení, již několikrát jsme byli upozorněni na skutečnost, že řada z Vás používá neslušné výrazy při komunikaci s kolegy. Proto vás žádáme, aby jste si dávali pozor, jak se vyjadřujete a nabízíme několik frází, které nahradí ty Vámi používané:
zkuste říci: „ k tomu bychom si asi měli sednout“ místo: „ kurva, zase meeting!“
zkuste říci: „ kolegyně se pravděpodobně dopustila drobné chybičky „ místo: „ ta piča zkurvená už to zas posrala“
zkuste říci: „tak já tu dnes zůstanu déle, a dodělám to“ místo: „ a kdy to mám kurva asi dodělat ?“
zkuste říci: „ nejsem si jist(a), zda je to vůbec možné“ místo: „ seru na to, to nejde do piče“
zkuste říci: „ opravdu ?“ místo: „ no ty si snad děláš prdel, ne?!“
zkuste říci: „ domnívám se, že to takhle asi nepůjde“ místo: „ kurva, to je na hovno“
zkuste říci: „ promiň, chtěl(a) jsi se na něco zeptat ?“ místo: „co kurva zase chce? !“
zkuste říci: „ kolega bohužel není z nejbystřejších …“ místo: „ ježiš, to je fakt čurák“
zkuste říci: „ zdá se, že jsi výjimka z přísloví „ ve zdravém těle zdravý duch“ místo: „ ty seš fakt totální zmrd“
zkuste říci: „ snad by bylo lepší, kdyby ses tak zbytečně nerozčiloval“ místo: „ … aby ses neposral, pičo“
zkuste říci: „ domnívám se, že to není zrovna nejlepší řešení“ místo: „ to zas vymyslel nějakej čurák, ne?!“
zkuste říci: „ asi bych potřeboval(a) pár minut nerušeného soukromí“ místo: „ táhnite všichni do prdele !“
zkuste říci: „ dnes zřejmě nemám svůj nejlepší den“ místo: „ pičou ke zdi...!“
zkuste říci: „ domnívám se, že můj plat neodpovídá mému pracovnímu nasazení“ místo: „ za to hovno, co tady beru se na to můžu akorát zvysoka vysrat“
|
|
Nahoru |
|
 |
Shorty
|
Napsal: stř 28. dub 2010 13:57:54 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: sob 24. kvě 2008 23:42:46 Příspěvky: 1804 Bydliště: Štěchov
|
dobře ty Takový nejlepší výtažek a docela často v praxi viditelný: zkuste říci: „ kolega bohužel není z nejbystřejších …“ místo: „ ježiš, to je fakt čurák“ 
_________________ Začalo to 05 jednoskokem -> potom dlouho ČZ 175 -> pak modré SV650S -> a teď eruška
|
|
Nahoru |
|
 |
Kawa
|
Napsal: stř 05. kvě 2010 14:47:23 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Tak jsem se vydal na úřad, abych získal sociální dávky pro svého psa. Paní u okénka mi řekla, že to nejde, že psi nemůžou dávky dostat. Tak jsem ji vysvětlil, že můj pes je černý, nezaměstnaný, líný a neumí česky. Byl několikrát napomínán za sexuální obtěžovaní a má plno potomků po celé vesnici. Navic neplati daně, na záchod chodí do parku, obtěžuje cizí lidi, žebrá, krade jídlo a ani netusi, kdo byl jeho otec...
Paní se ještě jednou podívala do papíru a v pondělí se mám stavit pro peníze.
|
|
Nahoru |
|
 |
stafflik
|
Napsal: stř 05. kvě 2010 21:46:06 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: úte 06. lis 2007 21:52:56 Příspěvky: 1987 Bydliště: Doloplazy ( u Olomouce )
|
Kawa píše: Tak jsem se vydal na úřad, abych získal sociální dávky pro svého psa. Paní u okénka mi řekla, že to nejde, že psi nemůžou dávky dostat. Tak jsem ji vysvětlil, že můj pes je černý, nezaměstnaný, líný a neumí česky. Byl několikrát napomínán za sexuální obtěžovaní a má plno potomků po celé vesnici. Navic neplati daně, na záchod chodí do parku, obtěžuje cizí lidi, žebrá, krade jídlo a ani netusi, kdo byl jeho otec...
Paní se ještě jednou podívala do papíru a v pondělí se mám stavit pro peníze. Toš temu bych aji věřil  ale jinak kuwa dobrýýý!!
_________________ Suzuki SV 650 N rok výroby 2003, barva: modrá metalíza. ;-)
|
|
Nahoru |
|
 |