Home SV Forum Vše ostatní volny pokec v všem možném Jaky je rozdil mezi strikackou a karbecem ( vykon )
Právě je čtv 22. kvě 2025 20:22:36

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 63 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: čtv 14. kvě 2009 17:20:24 
záklaďák

amiktp to je to na co si dávám bacha,ale člověk nikdy neví :roll: ,nejhorší jsou důchodci co vyjedou jednou za měsíc a ještě viděj sotva na 20 metru

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 14. kvě 2009 17:21:04 
záklaďák

Shorty píše:
Bowie píše:
Jak jsem psal vyse.. zrejme pujdu do GSXR 750

Nechceš jít rovnou už do litru? 750 tě přestane, když už po dvou měsících bavit a rychle si zvykneš. Víš co, ať nemusíš zas tak často měnit :grin:

To si nemyslim ze by to prestalo bavit :P Tam uz takovej rozdil ani neni... no to je fuk.. at si kazdy udela svuj nazor.. jen nemam rad kdyz nekdo nekoho hodnoti podle toho ze napise ze by chtel litra...

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 14. kvě 2009 17:37:03 
záklaďák

Tak samo je to tvoje věcznám člověka co přesedlal ze síma na R6 a žije(má ji třetím rokem).Zkušenosti jsou důležitý,ale je to i věc rozumu :amen:

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 14. kvě 2009 17:39:33 
záklaďák

Kaja píše:
Tak samo je to tvoje věcznám člověka co přesedlal ze síma na R6 a žije(má ji třetím rokem).Zkušenosti jsou důležitý,ale je to i věc rozumu :amen:

Je to presne jak rikas... Kdyz je clovek blbec tak se vyboura i na tom simalu..

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 14. kvě 2009 18:02:05 
záklaďák

Ted tobude rok co mam SVcko a nemam ani zdaleka pocit ze bych umel vyuzit plnej potencial ty motorky. Znamej ma SVcko uz asi 4 nebo 5 let a kazdy jaro pise jak ho to po zime prijmne prekvapilo ze todocela slusne jede a jak ho bavi vysvetlovat ctyrhrnkarum ze v zatackach mu proste neujedou ani kdyby meli 50 koni navrch.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 14. kvě 2009 18:04:57 
Moderátor

bowie> Víš co ty vole, kup si radši hayabusu s turbem, nebo ne ne, radši s tryskovým pohonem... :doh:
takovýma hovnama nás tady krmil naposledy miroslav, každopádně už šetři na pomník, jestli takhle uvažuješ.... :good:

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 14. kvě 2009 18:10:14 
záklaďák

Jimbo :thumbsup:

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 14. kvě 2009 18:36:54 
záklaďák

Jimbo píše:
bowie> Víš co ty vole, kup si radši hayabusu s turbem, nebo ne ne, radši s tryskovým pohonem... :doh:
takovýma hovnama nás tady krmil naposledy miroslav, každopádně už šetři na pomník, jestli takhle uvažuješ.... :good:

Vis co je tvuj problem ze soudis lidi podle toho co maji za moto ale ne dle toho jak jezdi.. To mi chces rict kdyz clovek ma SV 1000 tak tim padem musi byt hned perfektni ridic a nemuze se vybourat... Hm je to smesne a detinske co tady porad resis... Bud clovek se citi na tisicovku a veri si anebo je to hnup co do toho jde bez rozumu... To ze budu jezdit o rok vic na er5 a pak bych presel na litra tak co se jako zmeni..Stejne bych si na nej zvyknout musel tak ci tak znova...

Radeji kdyby si mi tady poradil ktere moto si vybrat a neresit porad ze se clovek musi zakonite na tom vybourat...

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 14. kvě 2009 18:38:26 
záklaďák

Bowie píše:

Je to sice tak, jak říkáš, a ani já ze sebe v tomhle ohledu nemůžu dělat svatouška, protože SV byla v podstatě moje první machna, ale je fakt, že z toho, co tu píšeš, to tak nějak všechno trochu smrdí... na silnici teda nic moc zkušenosti nemáš, ale už tu mluvíš o gixeru 750, což je přinejmenším raketa jak hajzl. 5-6 tis. km na první větší motorce a aby člověka omrzela...? To buď jezdíš jenom po městě nebo po dálnici, pak se to dá chápat.
Stejně tak s tebou souhlasím v tom, že nemá smysl kupovat si motorku když víš, že tě zanedlouho třeba omrzí. Ale... jel jsi na něčem z toho, o čem tady mluvíš? Jak chceš od někoho poradit, když si po těch tvých příspěvcích akorát každej klepe na čelo??
Ale dobrý, zkusím to... na gixero zapomeň, to v prvé řadě. Nejde o to, že bys neukočíroval svoje emoce, ale je to citlivá sviňa, jednou zpanikaříš a pošle tě do rychlosti 200 kmh během pár pikosekund a rovnou do stromu. Na to prostě nejseš vyježděnej.
Uvažuješ o SV650? Ok, do toho klidně běž, na dvouvál seš trochu zvyklej a myslím, že motorka je to mimořádně zábavná a i když dokáže pořádně nakopat, pořád má své limity ve vlastním potenciálu, který je prostě "pouhých" 70 HP. Navíc jich je hodně, výběr je velký, cena malá... vyjezdi se na SV, dodělej papíry a časem přesedlej na cokoliv. Jo, a bral bych stříkačku... je hezčí (aspoň Sko), není tolik náročná na údržbu a ten rozdíl v pocitu na plynu není zas až tak markantní, aby tě to muselo srát (měl jsem i karbec, i stříkačku).

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 14. kvě 2009 18:43:42 
záklaďák

Shorty píše:
Aha motorka má bavit, v tom případě si koupím ZX10, která by skoro každýmu dala na frak jestli chceš využívat její potenciál :doh:

opět znalecký posudek po zkušenostech s ní? ;)

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 14. kvě 2009 18:47:50 
záklaďák

Nejt píše:
Bowie píše:

Je to sice tak, jak říkáš, a ani já ze sebe v tomhle ohledu nemůžu dělat svatouška, protože SV byla v podstatě moje první machna, ale je fakt, že z toho, co tu píšeš, to tak nějak všechno trochu smrdí... na silnici teda nic moc zkušenosti nemáš, ale už tu mluvíš o gixeru 750, což je přinejmenším raketa jak hajzl. 5-6 tis. km na první větší motorce a aby člověka omrzela...? To buď jezdíš jenom po městě nebo po dálnici, pak se to dá chápat.
Stejně tak s tebou souhlasím v tom, že nemá smysl kupovat si motorku když víš, že tě zanedlouho třeba omrzí. Ale... jel jsi na něčem z toho, o čem tady mluvíš? Jak chceš od někoho poradit, když si po těch tvých příspěvcích akorát každej klepe na čelo??
Ale dobrý, zkusím to... na gixero zapomeň, to v prvé řadě. Nejde o to, že bys neukočíroval svoje emoce, ale je to citlivá sviňa, jednou zpanikaříš a pošle tě 200 kmh během pár pikosekund do stromu. Na to prostě nejseš vyježděnej.
Uvažuješ o SV650? Ok, do toho klidně běž, na dvouvál seš trochu zvyklej a myslím, že motorka je to mimořádně zábavná a i když dokáže pořádně nakopat, pořád má své limity ve vlastním potenciálu, který je prostě "pouhých" 70 HP. Navíc jich je hodně, výběr je velký, cena malá... vyjezdi se na SV, dodělej papíry a časem přesedlej na cokoliv.

Aspon od tebe tady jako jedineho mam pochopeni trochu.. jako ja reakce tak nejak chapu ale jen mi vadi kdyz nekdo nekoho soudi dle toho co mel za predeslou motorku.. Nikdy me jezdit nevideli... muzu rict ze jezdim ted lepe nez kamos co ma fejzra 6stku druhym rokem... A na motu jezdim vsude a vazne me to proste prestalo bavit.. je to takova jednotvarna jizda.. zrychleni nic moc.. dostanes se ke 160 a pak to jde hoodne pomalu a pokud nemas delsi rovinku tak ses rad za tech 160... Snad velke plus co ma er 5 je ovladatelnost.. na SV 650 S jsem jel ale zrejme to ten typek mel zavrene protoze nic moc..ale urcite to bylo zavrene dle toho co jsem videl na netu a precetl si.... SV uz jsem mel vybrane rok 03 ale uz bylo pryc...psal jsem na dalsi inzerata opet bylo pryc... muj financni limit bude nekde 60-70tis... ale kdyz SV tak bych chtel uz novejsi typ.. libi se mi vic...

A jeste mi nabizi jeden typek GSXF600 coz se mi taky libi..ale je to 4V a rekl bych ze na 4V je 600ccm malo aby to bylo zive.. samozrejme je to zive ale od 8-9tis..

Rad bych se ted projel na SV650S, GSXF600, GSXR750 a srovnal i pohodli, rizeni....

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 14. kvě 2009 18:58:09 
záklaďák

No a jde taky o to, jestli jsi ty pochopil, proč do tebe tady ti lidi vůbec rejou? Já mimo jiné taky moc nechápu, proč až asi na pátou výzvu, kolik máš teda najeto, jsi to teda napsal... nakonec napíšeš jen kolik máš na Er-5.
A k tvému výběru... je docela jasný, co bude nejlepší a co nejhorší. Ale přijde mi, že posuzuješ motorky jen podle toho, jak moc tahají na plynu. To přece není všechno a jen tohle nedělá motorku zábavnou. SV je supr hračka a to kvůli mnoha stránkám, chybí tomu sice vršek, ale takovej je prostě dvouvál.
No, snad víš, co děláš, jestli rozsekáš sebe, je to jenom tvůj vál, ale hlavně prosím tě nezramuj nikoho jinýho. Jestli máš takhle nízkej rozpočet (pak ale nechápu, jak vůbec můžeš uvažovat nad gixerem), tak kup raději karbec a k tomu pořádný kožený hadry.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 14. kvě 2009 19:06:54 
záklaďák

Nejt píše:
No a jde taky o to, jestli jsi ty pochopil, proč do tebe tady ti lidi vůbec rejou? Já mimo jiné taky moc nechápu, proč až asi na pátou výzvu, kolik máš teda najeto, jsi to teda napsal... nakonec napíšeš jen kolik máš na Er-5.
A k tvému výběru... je docela jasný, co bude nejlepší a co nejhorší. Ale přijde mi, že posuzuješ motorky jen podle toho, jak moc tahají na plynu. To přece není všechno a jen tohle nedělá motorku zábavnou. SV je supr hračka a to kvůli mnoha stránkám, chybí tomu sice vršek, ale takovej je prostě dvouvál.
No, snad víš, co děláš, jestli rozsekáš sebe, je to jenom tvůj vál, ale hlavně prosím tě nezramuj nikoho jinýho. Jestli máš takhle nízkej rozpočet (pak ale nechápu, jak vůbec můžeš uvažovat nad gixerem), tak kup raději karbec a k tomu pořádný kožený hadry.

Proto jsem psal ze chci vyzkouset tam ty mota a zhodnotit i jejich vlastnosti a na ktere se mi pojede dobre... SV je dobre ze se da kombinovat jak sport tak takova polocestovka... Dvouval se mi zase libi prave ze taha spise od spodu i kdyz pri vrchu trochu vazne ale tak v kdyz jedes v zatackach tak toho spise vyuzijes...
JInak gsxr se da v poho koupit za 70tis.. nebude sice nejnovejsi ale slusne se da sehnat... SV od 03 a vis... V patek se ma prijd podivat potencialni kupce na er 5 tak uvidim jak to dopadne.... JInak dneska jsem se malem vyslahal na er 5 ale ne moji chybou typek v dodavce mi nedal prednost + mokra silnice nastesti v poho... Vsak kdyby si chtel prodat sve SV muzem hodit rec :P :D

Jo jinak bych tuhle konverzaci asi ukoncil.. Projedu se na tech masinach co jsem vypsal a pak dam vedet co jsem vybral... A diky za castecne pochopeni.. : demnapivo :

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 14. kvě 2009 20:35:46 
záklaďák

Nejt píše:
opět znalecký posudek po zkušenostech s ní? ;)

Todle jsem hodil jen tak z prdele, žádné zkušenosti, tak neser :grin: :cool:

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 14. kvě 2009 20:50:56 
záklaďák

Bowie píše:
Projedu se na tech masinach co jsem vypsal a pak dam vedet co jsem vybral... A diky za castecne pochopeni.. : demnapivo :

To je rozumný :good:

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 14. kvě 2009 22:51:53 
záklaďák

Bowie píše:
Shorty píše:
A co to znamená to "něco naježděno mám", nebuď posera a řekni to :grin:

Tak motorky jestli se to da povazovat za moto tak jsem mel prvni 175 kross... asi kazdej nejak zacal... pak dlouho nic.. pote jsem mel moznost husaberg 550e a to byl fakt rachot... pote jsem presel na kawu er 5 no a tam mam nalitano 5-6tis... asi za ty 3-4mesice co ji mam... Neni to moc ale kdyz clovek neni blbec tak se nauci rychle..

Tak jestli jsi na tom motardovi nalital nejakej ten tisic pekne od podlahy po zadnim a drifty v zatackach tak si kup co chces. Myslim, ze neni co tady jiz resit. Az na to, ze kdyby to byla pravda, neni tu tolik hloupych otazek a odpovedi.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: čtv 14. kvě 2009 23:34:29 
záklaďák

Tak sem to teda cely precetl,clovek se apson chvilema zasmeje :grin: Bowie-Kup Sv.Ja taky uvazuju o gixeru 750.mam neco najezdeno,ale furt z toho mam obavy a hooodne velkej respekt,takze opatrne s tohle machnou,ale je fakt ze ty koukas asi po starsi kdyz rikas ze se da sehnat za 70 tycek(coz bude stara vrazda)
Jinak sedel sem chvilu na Er-5 a souhlasim ze tahle machna fakt prestane bavit-me teda hnedka,pokud z ni slezes a sednes na Sv a vyzkousis jak se s nim da litat-hlavne prirodni zatacky,utazeny a rychly vyjezdy tak poznas ze te tahle machna neprestane bavit ani za rok.Ja osobne mam furt dilema esi ju prodavat,nevim odkud ses,ale pokud znas Blansko a okoli tak tam je SV doma,fakt ze jo(ted sem tam byl litat s kamosem na FZ6 a daval sem ho ikdyz ma 100koni).Jediny kde poznas ze ma Sv limity je dalnice a pak okruh,ale tam ma limity hlavne jezdec.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 15. kvě 2009 15:45:03 
Moderátor

Dobrý no, já sem to teda myslel v dobrým, ale co už...
čtení takových příspěvků od nevyježděnějch floutků co by nejrač v 18 hnedka litra mě dokáže pobavit ale i nasrat. Nebudu se už opakovat, vše napsal nejt a souhlasím s ním.
Víš jak sem to myslel s tím, že si máš ještě rok ER 5 nechat? já vím že ta motorka je taková nijaká, měl sem tak tu čest na ní jet. Ale ber to tak, ovládat motorku je jedna věc, ale ovladat motorku v provozu je druhá věc. To že bys jezdil rok na motorce která jede jenom 160 by ti každopádně dalo přinejmenším nějakou tu zkušennost.
No ewans píše že ER5 je ohovně, ale taky před SV jezdil 400 bandita...
A za 70 táců seženeš leda hodně starej model giksera, to už bych radši bral za ty peníze novější SV, a vůbec o ničem silnějším bych v tvém případě neuvažoval.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pát 15. kvě 2009 16:38:45 
záklaďák

Jasný, na to hledisko provozu jsem dokonce zapomněl... z hlediska pravidel silničního provozu je jedno, kde se to naučíš, jestli v autě nebo na machně, ale jezdit v provozu na machně má svá další nepsaná pravidla, který se naučíš až po prodělání určitých špatných zkušeností. Jde jen o to, jestli budeš patřit do sorty těch, které to nebolelo, nebo k těm druhým.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: sob 16. kvě 2009 10:25:16 
záklaďák

Sem člověk chvíli nenakoukne a hned je tu zajímavého čtiva :-D
Já sem radši nic moc psát nebudu, myslím, že modří můj názor znají :)

Odpovědět s citací  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 63 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]