|
Právě je pát 25. črc 2025 16:32:09
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Zobrazit nepřečtené příspěvky
Autor |
Zpráva |
Kawa
|
Napsal: čtv 05. kvě 2011 11:55:11 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: stř 21. lis 2007 9:42:22 Příspěvky: 2620 Bydliště: Štatl
|
Maminka peče k obědu králíka, naservíruje ho na stůl a tatínek se ptá dětí: „Jestlipak víte, co to máme dnes za masíčko? Když děti mlčí, tatínek to zkouší dál: „No,občas mi tak maminka říká......... V tom starší dcerka mrskne vidličkou a říká: „Brácha nejez to, to je čurák!“
_________________ Jawa 350,Kawa GPZ 500S,Kawa ZZR 600,Kawa ZX-6,Suza SV 1000S K3,Suzanka SV1000S K7 + Pyčoletka K5,Suzan SV1000S K7, Aprilia RSV 1000R
|
|
Nahoru |
|
 |
Blahic
|
Napsal: pon 09. kvě 2011 23:15:27 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: ned 20. čer 2010 16:23:03 Příspěvky: 318 Bydliště: Novomlýnské nádrže
|
Jde takhle bůh a nese náruč plnou čuráků. Zničeho nic zakopne a všichni čuráci se mu rozsypou na zem. Bůh na to :"Kurva! Tak co, jebu na to, sbírat už to nebudu, tady bude Praha." Nemějte mi to za zlé pražáci  To není osobní 
_________________ zelená SV 650 N K3 + zelená Sohoo 125 (pitbike)
|
|
Nahoru |
|
 |
Kawa
|
Napsal: pon 16. kvě 2011 10:46:48 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: stř 21. lis 2007 9:42:22 Příspěvky: 2620 Bydliště: Štatl
|
Kancelář nejmenovaného poslance ČR.
"Nazdáár, ty vole, tebe už sem neviděl..., že se neozveš, co máma, už je lepší? Dáme vizoura?" "Čus, jo, díky, je jí líp. Nalej. Ale proč sem tady. Potřeboval bych nějaký rito, ty dva hotely, cos mi dal loni, už jsem dostavěl, neni co dělat." "Hm, to nebude tak lehký, už nejsem na místním rozvoji, letos mi dali dopravu. No,do tý ty nic neděláš. Píše vizour, co?" "Ty vole, to neni problém, za dvě hodinky sem tady se živnostňákem na co chceš, hlavně když to posype." "Tak se na to podíváme. Chceš stavět silnice?" "Ne, silnice ne, Bárta teď blbne v Ústí, bůhví, kdy by se dostal i k nám"... "To je fakt, nebudeme ho dráždit. Tak co díry v silnici, řekneme, že máš nejlepší maltu a budeš záplatovat. Už jsi stavěl, na to nebudeš potřebovat ani nový papíry" "Jenže, ty vole, mě už ta zedničina nebaví. Tam sou hovno lidi, s cikánama nevíš, jesli ti přijdou do práce a ukrajinci to samý - nemá to pořádný papíry a furt dohadování s těma imigračníma blbečkama." "To je fakt, na to dáme další kolo! Ty vole, mám to! To je paráda! Nakoupíš si obvazy a takový ty pičoviny a budeš z nich skládat lékárny do aut! Dyť je to jednoduchý! Nakoupíš to řekněme za kilčo, prodáme to za, no, ať nežeru za 3 kila a ňáký drobný, takže vejdělek na jedný lékárně bude třeba stopade. V republice je asi šest a půl mega aut, podej mi tu kalkulačku, to máme ... do prdele, votevřeme další flašku!!" "Ale lidi už lékárničky maj, ne?" "Seš blbej, nebo co? Řekneme, že komise pro ... třeba nehodovost ... došla k závěru, že v lékárně musí bejt nová restuta ... resituč .... no prostě ta maska a lidi si budou muset koupit novou!" "A ty víš, jak to protlačit? Rozumíš, kolik to bude stát?" "Neměj péči, při tom, co si nahrábneš, tě to ani nezasvrbí." "Tak fajn, na naše ..." "Na nás!" "Ty hele, jenže to je taková jednorázovka, za půl roku mě tady máš zase." "Ty vole, to je fakt. Tak potom uděláme vopravdickou komisi, tam si sednu já a seženu ňáký známý a my potom dojdeme k závěru, že s tím lidi neumí pracovat a uděláš zase nový lékárničky." "A lidi budou zase kupovat. Ještě, že tě tady mám."
"Vždyť proto sem tady, ty vole, pro lidi, ne?"
_________________ Jawa 350,Kawa GPZ 500S,Kawa ZZR 600,Kawa ZX-6,Suza SV 1000S K3,Suzanka SV1000S K7 + Pyčoletka K5,Suzan SV1000S K7, Aprilia RSV 1000R
|
|
Nahoru |
|
 |
vodka11
|
Napsal: pon 16. kvě 2011 21:42:25 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: pát 05. úno 2010 19:10:51 Příspěvky: 87 Bydliště: SK Veľké Leváre
|
Asi budem chorá, už druhý deň ma bolí hrdlo," hovorí sekretárka účtovníčke. "Tak na to viem skvelý recept,"odpovie jej ona. "Mňa keď bolelo minule hrdlo, vyfajčila som môjmu mužovi a bola som ok." Na druhý deň sa sekretárka vrhne k účtovníčke a nadšene jej vykladá: "Ty, naozaj mi to pomohlo! Len tvoj muž, keď som mu ho fajčila stále nemohol uveriť, že to bol tvoj nápad!..
_________________ SV 650 S K6
|
|
Nahoru |
|
 |
zdeněk
|
Napsal: úte 17. kvě 2011 18:18:51 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: čtv 14. srp 2008 22:43:52 Příspěvky: 1698 Bydliště: Kousek od Kunětické hory.
|
Něco z motorkářského světa.
Dopis:
Ahoj Pepo, vím, že ti to bude připadat divné, protože my dva si běžně nepíšeme, ale rozhodl jsem se ti napsat tento dopis, protože potřebuju tvou radu v záležitosti, která může nadobro změnit můj život. Už delší dobu mám pocit, ze mě moje Marie podvádí. Víš jak to chodí - zazvoní telefon, zvednu to, volající neodpoví a položí. Moje Marie chodí teď častěji s holkama na dámské jízdy a když se zeptám s kým byla, poví jen "s holkama z práce, ty neznáš". Vždy zůstávám dlouho vzhůru, abych viděl, kdy přijede domů taxíkem, ale ona vždy vystoupí na rohu ulice a domů přijde pěšky - prý se chtěla ještě projít. Nikdy jsem se jí přímo neptal, jak se doopravdy věci mají, cítím, že Raději asi ani nechci poznat tu krutou pravdu. Včera večer sem se rozhodl, že si jí vyčíhnu a přijdu celé věci na kloub. Rozhodl jsem se zaparkovat svoji motorku BMW R1200GS Adventure před garáží a schovat se za ni tak, aby jsem nebyl vidět, ale abych dobře viděl na celou ulici. A přesně v tom momentě, jak jsem se v podřepu schovával za motorkou jsem si všiml, že mi zpod levého ventilového víka prosakuje olej. Myslíš, že to je něco, co zvládnu opravit sám ? Anebo s tím mám zajet do servisu?
_________________ Mnoho různých moto JAWA,teď SV650S http://www.ase-dedic.com/
|
|
Nahoru |
|
 |
Canichon
|
Napsal: úte 21. čer 2011 8:24:32 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: pon 06. črc 2009 13:33:50 Příspěvky: 491 Bydliště: Praha
|
Po týždňovej dovolenke príde majiteľka domov a zistí, že jej papagáj prevolal 1000 euro. Za trest ho pribije o krídla na stenu... Smutný papagáj sa otočí - zbadá kríž s Ježišom a vraví: "Hej INRI, koľko tu visíš ty"? on na to: "2000 rokov.." Papagáj v šoku:" Do Pi.. to kam si volal?"
_________________ Ženy nemají velká nebo malá prsa, to jenom muži mají malé nebo velké ruce... >> od odstrkovacího kačera rovnou k velkému Kačerovi SV 650 S <<
|
|
Nahoru |
|
 |
shark
|
Napsal: čtv 14. črc 2011 15:57:50 |
|
 |
Administrátor |
 |
Registrován: stř 17. říj 2007 21:13:12 Příspěvky: 6567 Bydliště: Praha
|
suzuki? sv? sex? nevite s kym? dejte v googlu vyhledat: suzuki sv sex kliknete na obrazky > a druhy s tretim je vam k dispozici 
_________________ (2006) - CBR125R K5 + (2007) - SV650S K4 > (2011) - SV650R K4 > (2012) SV650RR K8 + (CBR600RR K5) > (2021) SV650RR K8 + GSX-R1000 K6 + CBF600S-ABS K6
|
|
Nahoru |
|
 |
Bart90210
|
Napsal: čtv 14. črc 2011 18:28:36 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: stř 08. říj 2008 19:00:23 Příspěvky: 268 Bydliště: východní morava, tam kde se pije slivovica a nejlepší víno
|
shark píše: suzuki? sv? sex? nevite s kym? dejte v googlu vyhledat: suzuki sv sex kliknete na obrazky > a druhy s tretim je vam k dispozici  Teda Káčo, ty se nezdáš  takhle veřejně na motorkářích.cz Jo a ty Sharku jak přišels na spojení SV a sex , hledáš snad něco nebo někoho ? 
_________________ jawa CZ 175,honda XL 600R,honda CR 250,suzuki DR 600,honda XR 650L,yamaha TDM 850,suzuki SV 1000S K3, Kawasaki Versys 1000 + Honda CBR 954 Fireblade
http://www.suzukisv.cz/sv-gallery/?g2_itemId=33952
|
|
Nahoru |
|
 |
Canichon
|
Napsal: pát 15. črc 2011 8:44:54 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
shark píše: suzuki? sv? sex? nevite s kym? dejte v googlu vyhledat: suzuki sv sex kliknete na obrazky > a druhy s tretim je vam k dispozici  Shariku... Ty se hodně nudíš, že? Nebo si hraješ na Jáchyme, hoď ho do stroje, a hledáš štěstí přes vyhledávače...?  Kámošky Levačka a Pravačka už omrzely?? Tak, je jasný, že mě googl takhle našel, asi na mě ten popis dobře sedí. A k dispozici jsem, to máš pravdu, ale jen KAWOVI 
_________________ Ženy nemají velká nebo malá prsa, to jenom muži mají malé nebo velké ruce... >> od odstrkovacího kačera rovnou k velkému Kačerovi SV 650 S <<
|
|
Nahoru |
|
 |
Canichon
|
Napsal: pát 15. črc 2011 15:43:29 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Bart90210 píše: shark píše: suzuki? sv? sex? nevite s kym? dejte v googlu vyhledat: suzuki sv sex kliknete na obrazky > a druhy s tretim je vam k dispozici  Teda Káčo, ty se nezdáš  takhle veřejně na motorkářích.cz Oba zmiňované obrázky byly nebo jsou mými profilovými... 
|
|
Nahoru |
|
 |
Milan-ilan-lan-an-n
|
Napsal: pon 12. zář 2011 11:34:16 |
|
 |
nováček |
|
Jde blondýna po ulici a na lampě vidí inzerát "Byt 2+1 k pronájmu". Tak blondýna klepe, klepe a nic! Jde kolem policajt a říká: "Proboha! Proč klepete na tu lampu?" Blondýna na to: "Ále, tady vidím inzerát "Byt 2+1 k pronájmu", a tak klepu, klepu a nikdo neotvírá. Policajt se zamyslí a říká: "Podívejte slečno, zkuste to ještě jednou, nahoře se svítí!!!"
|
|
Nahoru |
|
 |