Registrován: úte 20. lis 2007 19:46:42 Příspěvky: 3214 Bydliště: Jih Jižní Moravy ,tam kde se chlastá víno:)
zdar, sehnal jsem si tuto věcičku, ale po nainstalování hry a po ní hned direct X který je součástí instalačního CD se mi při spuštění blokne a hlásí "Failed to initialize DirectX" pro Launcher dialog DLL...
toto hlásí víc lidem pod systémem XP... na Vistách to valí parádně... netušíte někdo co s tím mám udělat?
Registrován: úte 25. bře 2008 21:41:40 Příspěvky: 327 Bydliště: Újezd u Brna
Pokud máš nainstalovanej DirectX 9.0c a pořád to nejede, tak si musíš sehnat nejnovější patch, tam je většinou problém s těma posranýma knihovnama vyřešen, myslím zrovna patch 1.1. Popřípadě si stáhni na netu nějakej torrent, kterej už to má ošéfovaný, čili máš jako součást torrentu a potřebný patche.
Registrován: sob 24. kvě 2008 23:42:46 Příspěvky: 1804 Bydliště: Štěchov
Mě SBK08 šel hrát na XP i na Vista v pohodě bez nějaké chyby, takže zkus to hodit do googlu a někde se snad o tom taky bavili. Teď hraju SBK09 na Win 7 a tam to taky neblbne
_________________ Začalo to 05 jednoskokem -> potom dlouho ČZ 175 -> pak modré SV650S -> a teď eruška
Mě SBK08 šel hrát na XP i na Vista v pohodě bez nějaké chyby, takže zkus to hodit do googlu a někde se snad o tom taky bavili. Teď hraju SBK09 na Win 7 a tam to taky neblbne
Prosím tebe Popák neumí anglicky ani slovo... jenom česky a ještě mizeně
Registrován: úte 20. lis 2007 19:46:42 Příspěvky: 3214 Bydliště: Jih Jižní Moravy ,tam kde se chlastá víno:)
Nejt píše:
Shorty píše:
Prosím tebe Popák neumí anglicky ani slovo... jenom česky a ještě mizeně
Jináč když už je tady takový téma, tak jen tak z prdele sem můžem napsat časy. Když si to zahraju, tak si jdu protrénovat Brno většinou, no a zatím nejlepší čas na nejvyšší obtížnost mám 1:56.91 C.Checa-CBR1000RR a potom nějakcýh 1:57.20 B.Spies-R1pičowoe. Dlouho trvalo než jsem se dostal pod 2:01
_________________ Začalo to 05 jednoskokem -> potom dlouho ČZ 175 -> pak modré SV650S -> a teď eruška
Nejt píše:
jestli jezdíš se Spiesem, tak to určitě není SBK 08...
Vsak jsem psal predtim ze hraju SBK 09 a tam je. Je tam i BMW, Aprilia RSV4,Pycolet K9. Proste letosni sezona krom Kuby Smrze, nechapu proc ho tam nedali
hmmm.. takže po nainstalování nejnovějšího ovladače grafiky nic.. stáhl jsem patch a přestalo to hlásit error a už to po mě chtělo origo DVD který mám... tak jsem ho tam šupl a znovu to hlásí error DirectX...
dočetl jsem se na foru na motorkarich že to zdřejmě neutáhne grafika.. mám to v noťasu a je tam integrovaná, sice 256MB ale zjevně to neukliká...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru