Casperr> řešil jsem toto před 1/4 rokem. co se týče těch dvou kombi, už toho bylo o různých značkách napsáno dost. mnoho lidí si chváli psi, ale to je cenove nekde jinde, pokud nemas dost penez. pak jde volit 4sr, vanucci, padana, berik, arlen ness, je toho moc. kazda ma svou kvalitu. podle me je urco i pro nekoho hodne dulezitej desing cele kombi. ja treba hlavne sel po tom aby mi dobre sedla a aby se me proste libila a hodila k masine, samozrejme aby mela nejake chranici prvky. proto jsem po skusenosti s büse(mel jsem textilni kombi-2dil) zvolil opet kozenou kombi od nich a velka spokojenost i kdyz to se pozna az v lete, az ji poradne projedu. koupil jsem ji tady
http://www.topmoto.cz/DOPRODEJ-Buse-370 ... -dvoudilna . diky chybe na netu jsem ji mel jeste o 1tis levnejsi. myslim si ze je to super cena a je urco o dost lepsi jak ta le mans a cena temer stejna, zalezi zda si vyberes z toho co jim na prodejne zbejva. meli by ji mit i v maxrpm.cz ,ale za plnou cenu a neni jisty jestli je tam maj na tuty. kazdopadne v maxrpm.cz jsem kupoval plno veci na masinu(vlastne komplet obleceni, boty, rukavice, kuklu, nakrcnik) a spokojenost, jeste jsem dostal slevu 10%

. snad jsem ti nejak pomohl no.