ahoj kluci, svojí demencí jsem si v noci nacouval do stromu a zničil jsem si nárazník, dveře a okno.. valal jsem na pojišťovnu a řekli mi že buď můžu dát plnou moc autoservisu a o nic se nestarat nebo si toporavit sám a dají mi nějaký rozpočet... strýc je karosář a lakýrníka mám taky kámoše tak se ptám zda by mě to nevyšlo levněji svépomocí, kolik mi dají z těch jejich blbejch tabulek? máte někdo zkušenosti? díky za každou radu!
Ahoj, pokud máš známé, kteří ti to udělají levněji než v jakémkoliv servise, tak si to oprav sám a dej to určitě na rozpočet a ještě něco vyděláš...mluvím z vlastní zkušenosti
Registrován: ned 20. čer 2010 16:23:03 Příspěvky: 318 Bydliště: Novomlýnské nádrže
Co jsem slysel od lidi , tak je to vetsinou vyslo lepe, kdyz si to nechali zaplatit a udelali si to sami. Nebo spise ne sami, ale dali to na opravu nekomu levnemu a este jim par tech papirku zbylo treba na opravu dalsich veci navic
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru