Cez vikend som sa prehanal po BA (cca 80km/h).
Vsimol som si pred sebou zelenych neskoro, kufor hore aby im majaky neofuklo,bez reflexnych viest.
Ked som mrkol na tachac, cca tych 80, podradil som a stlacil na 55.
Ocakaval som ze jeden vylezie a odstavi ma, nic take sa nestalo. Tak som si odfuckol a po cca 100m metroch, ked som si vsimol zacudovane pohlady chodcov: Na moje prekvapenie, za mnou disco

Odstavili ma, obaja potichu prisli ku mne, nepozdravili. Pytam sa ich co chcu (slusne, ale odpoved ziadna).
Takto to slo asi 10 min, pricom mi povedali len odstupte od vozidla, cestna kontrola, pripravte si doklady. Ani po 10 min som ale nevedel, vo.co.go!
Jeden z nich mi zobral doklady a siel standardne vyvalit pupek na zadne sedadlo.
Druhy ostal a furt sa motal okolo motorky. Furt nic...
Po 25 min. som sa dozvedel od toho motaka, co mi do vyfucku cumel, ze ma nemohli zmerat, 3x im ukazalo anitiradar.
Vtedy som si vydychol, ze mam N-ko, bo ty dvaja motaci by mi tam boli schopny plasty poohybat.
Vratil sa naspat fesi z auta, ze chce moje kontaktne udaje. Dal som mu cislo na kamarata (posledne dve cisla ma ine) a 100 rokov stary mail. Povedal, ze z odboru dopravnej inspekcie sa mi mozno niekto ozve aby som sa dostavil na prehliadku

Kedze som sa na nich smial, (35 min som tam stal jak curak), vyhrazali sa ze mi rozoberu motorku, lebo tam ten antiradar urcite je. Samozrejme som im ponukol, ze ak tam nejaky najdu, mozu si ho nechat aj s motorkou
Zhrnutie:
Nic nenasli, zdrzali ma 40 minut ale pobavil som sa