Ahojte,
chcem sa spýtať akú platobnú kartu by ste doporučili na platby cez PayPal (AirBank, Fio ....) . Resp. aký je najlepší sposob platenia cez PayPal v eurách / librách ?
Rozmýšlam že by som si založil bežný účet u AirBank v Eurách. Alebo by ste mali lepší návrh?
Registrován: stř 17. říj 2007 21:13:12 Příspěvky: 6566 Bydliště: Praha
tohle jsem tedy nikdy neresil, myslim si ze na takovou otazku mas lepsi se zeptat nekde jinde ja mam ebanku kartu v kc a tak jsem uz pres paypal protocil uz hodne penez
Neni to jedno u koho mas ucet? Ja mam ucet u KB s kartou MasterCard a paypalem platim na ebayi bez problemu... mam to v ceskych korunach a pri platbe se to prepocitava podle kurzu. Ale jestli zjistis nekde nejake vyhody, tak napis
Je potřeba mít kartu pro internetové platby. Tu ti dají na žádost v bance a tu pak na paypalu zaregistruješ. Anebo se to dá dělat tak, že si na paypalový účet přepošleš peníze z tvého účtu. Takhle to dělám já, protože nemám kartu, která by internetové platby podporovala. Jinak je to jak píše SmurF.
ja som to asi napísal trochu krkolomne, myslel som či je lepšie nechať konvertovať menu bankou, kde mám účet alebo nastaviť PayPal tak aby sťahoval CZK a tie sám potom konvertoval. V prípade konverzie bankou, ktorá vám príde výhodná (ideálne z tých, ktoré ponúkajú vedenie účtu zdarma)
Čo si pamatám tak mBank to má práve nejak nevýhodne nastavené čo sa týka paypalu ale už si nepamatám v čom bol háčik
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru