Cavte kupil som si konecne moju vysnivanu Sv ale ma prihnute predne vydlice. Objednal som uz nove a neviem sa ich dockat.
Len ze neviem ako ich vymenit...Popiho navod ako vymenit gufera mam nastudovany a vyzera to byt lachke.Len nechcem aby ma nieco prekvapilo a preto sa vas chcem opitat ci by ste mi nenapisali nejaky strucny navod alebo mi nedali odkaz na stranku kde to je popisane.
Registrován: pon 11. úno 2008 16:10:09 Příspěvky: 3868 Bydliště: Újezd u Brna
Tak k popimu návodu není moc co přidat, bacha si dávej hlavně na správný pořadí všech komponentů a opatrně při naklepávání bronzovýho futra a gufera !!!
_________________ Jawa 21 -> Jawa 50 mosquito -> Cagiva mito EV 125 -> Cagiva River F600 -> Suzuki SV 650s K2 -> Suzuki GSX-R 1000 K3 -> Honda CRF 250R K9
No tak trubky vymenene vsetko OK nebolo to nic strasne. Ale teraz neviem kolko mm maju pretrcat trubky hore na okulari.Mohol by mi to niekto zmerat na svojom Sv? Mam verziu N ak to je podstatne. Na starych trupkach to nie je vidiet kolko pretrcali a pri demontazi som si to nepozrel.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru