Home SV Forum SV a vse kolem nich Opravy a udrzba SV 650 Dotaz na chod motoru SV650S r.v 2000,help :(
Právě je stř 23. črc 2025 19:49:54

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
Nový příspěvekNapsal: pát 26. bře 2010 14:19:40 
záklaďák

Jojo hlavně že to je v cajku.Dneska jsem jí byl zase priject a uplně super :).Včéra jsem byl s kámmošem s jeho autem v tý automototechně jak mi hned chtěli dělat celej motor....a jen tak jsem si říkal že se pozeptám na ten napínák...kámošovi tam kontrolovali řízení nebo co a já šel do kanclu za tím maníkem a říkám mu že jsem tady ohledně toho SVéééčka a on že jo že si vzpomíná a říkám mu že to rozvody nebyly ale jen napínák tak že se chci zeptat na kolik vyjde u nich...a asi po 10 minutách hledání v pc mi řekl že ho nedokážou objednat...měl jsem dost.Tak jsem se s usměvem otočil a on ještě dodal.To nebude ale nic drahýho,nic v tom není...tak jsem si v duchu říkal že asi má jiný pohled na peníze jako já :D a pak mě napadlo jak by mi ty rozvody vůbec udělali když nedokážou ani tyhle věci objednat.Mno nic,aspoň vím že do tohodle sevisu už nikdy víííc
:(

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: stř 26. kvě 2010 22:46:45 
záklaďák

Mno možná mám podobnej problém u SV650s 2001 z GB (všecko v mílích) , takže to byl jenom napínák?
Mám totiž najeto přibližně 42tis km. A právě jestli už je nutno měnit nebo ještě omrknout ten napínák.
Měl jsem to na výměně ventilů a týpek mi říkal, že bude potřeba udělat rozvody, napínák je prý na doraz. A samozřejmě je to i slyšet.

Dík za názor

Odpovědět s citací  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]