Ahoj, mám dotaz ohledně spojky. Chtěl měnil jsem lanko a když jsem vše seřídil, tak mi spojka pořádě nefunguje. Pokud jí stisknu tak mi dole reaguje a hrot zajede. Ale pokud třeba chci jen popostrčit motorku na jedničce, tak to jde strašně ztuha a následně to zvolňuje, ale ne tak jak by mělo. Pokud pustim spojku a zase stisknu tak se to opakuje. Nevím co s tím.
Nevíte v čem by moh bejt zádrhel když to předtím bylo bez prolémů??
Spojka....pro mě moooc aktuální téma. Na Tvůj dotaz odpovím asi spíš dotazem...nezlob se. ...takže...taky byla spojka za studeného motoru strašně "slepená", na jedničku (za studena, bez nastartování) nešla skoro popostrčit! Za druhé - nešla vyřadit jednička při zastavení. Neutrál tam prostě nešel dát! (jen výjimečně, podle toho, jak si to sedlo).
Tak dneska při výměně oleje jsem sundal spojku, a 3 "korkové" lamely (ne ty plechové) byly rozlámané!!! Prostě na kusy, některá na 2, některá na 5 kusů!!!
V životě jsem to neviděl. Nevíte, čím to může být???? Motorka je r.v. 1999 a najeto - nikdo neví kolik. Tipuju cca 50.000......
Registrován: ned 05. dub 2009 23:29:34 Příspěvky: 74 Bydliště: spíš Brno
Ja mam rok 02 najeto přez 50, a spojka funguje dobre jen jde ukrutně ztuha.. ale jsem zvyklej tak se mi do toho nechce hrabat, bo se bojim že ji rozeberu a budu z toho mit odstrkovadlo.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru