zdravim všechny příznivce SV. chtěl bych se zeptat jak to mate s rezervou. pokažde když mi začne blikat a pak svitit kontrolka benzinu a jdu natankovat tak tam dam max 11L. nechapu jak je to možne nadrž ma byt 17 L. (3L rezerva) kde jsou ty zbyle 4 litry? jak to mate vy mate to taky tak? nebo nevíte čím to muže být? předem děkuji za informace.
Mě když už přetane blikat a trvale se rozsvítí (teda když to ještě fungovalo ), tak jsem jel k benzince a vzdy jsem natankoval kolem 13 a vice litru, podle toho jak byla benzinka daleko...
_________________ fichtl---> simson---> aprilia RS 125---> SV 650 N K3
Registrován: sob 24. kvě 2008 23:42:46 Příspěvky: 1804 Bydliště: Štěchov
když mě začne blikat rezerva, tak většinou dotankuju kolem 12,5l ale mám u babky 16l nádrž, takže to i tak nějak odpovídá... Myslím že se to tu i někde už probíralo, tak hledej
_________________ Začalo to 05 jednoskokem -> potom dlouho ČZ 175 -> pak modré SV650S -> a teď eruška
Registrován: pon 11. úno 2008 16:10:09 Příspěvky: 3868 Bydliště: Újezd u Brna
Shorty píše:
když mě začne blikat rezerva, tak většinou dotankuju kolem 12,5l ale mám u babky 16l nádrž, takže to i tak nějak odpovídá... Myslím že se to tu i někde už probíralo, tak hledej
No ba, a mohutně....
_________________ Jawa 21 -> Jawa 50 mosquito -> Cagiva mito EV 125 -> Cagiva River F600 -> Suzuki SV 650s K2 -> Suzuki GSX-R 1000 K3 -> Honda CRF 250R K9
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru