Home SV Forum SV a vse kolem nich Opravy a udrzba SV 650 NEstartuje > prosím o pomoc pánové a dámy
Právě je pát 25. črc 2025 15:34:34

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
Nový příspěvekNapsal: pon 31. srp 2009 12:16:22 
nováček

Tak jedu si jedu si...jezdím celej den pak odstavím do garáže,druhej den ráno přijdu a všimnu si že baterka je úplně vybitá,tak že se ani nezobrazí počet najetých kilometrů.... zkoušeím roztlačit,nic,zkouším přes startovací kabely nic.... prostě z ničeho nic to nenahodím.... tak a teď babo raď.... předtím sem neměl sebemenší problém, tak se ptám co by to mohlo být.... zkoušel jsem jestli to hazí jiskru a nehází tedy nejspíš ne,ale zase si říkám že by se rozbilo zapalování jen tak se mi nechce věřit,dále svičky nebyli meněny dlouho a s mrtvou baterkou jsem to asi taky nevyhrál...tak se ptám na co se kouknout... jedná se osv 650 N rv 2000 tedy karbec verze ..děkuji,už jednou jsem zde žádal o pomoc a pomoci se mi dostalo takže doufám v to samé...předem děkuji za návrhy...

{ SHARE_ON_FACEBOOK } { SHARE_ON_TWITTER }
Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pon 31. srp 2009 21:55:10 
záklaďák

Zkus proměřit dobíjení, páč kdoví jestli se ti nepodělal ten regulátor dobíjení, občas to odchází do věčných lovišť ;)

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: úte 01. zář 2009 13:38:15 
záklaďák

Já tomu teda moc nerozumímještě jsem se u svého SV v elektrice nehrabal, ale tohle bych viděl na nějaký zkrat Pokud se zkratujou dráty, tak to vyfláká baterku a jestli je tam ten kraťas pořád, tak Ti to nehodí ani jiskru. Ale fakt je to jenom teorie :)

Naposledy upravil SveSve dne úte 01. zář 2009 19:34:51, celkově upraveno 1

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: úte 01. zář 2009 19:11:53 
záklaďák

No tak jesi se tě ani nerozsvítí přístrojovka, tak to asi ani nestartuje ne? tak jaks skoušel, esi hodí jiskru?:D hale tak je dost možný, že máš vytřískanou baterku, bo někde překlesaný dráty;) občas se někomu stane, že se vojebou kolem osy řízení;)

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: stř 02. zář 2009 0:58:58 
nováček

Tak dneska jsem koupil novou baterii pro jistotu i vyměnil svíčky ( u sv docela makačka hlavně přední válec) a stejně nic,startoval jsem cca půl hodiny ( krz kabely) z výfuku se kouřilo takže přívod benzínu bude okej,ale přesto motor ani neškytl,nic.... fakt nevím v čem to může být jsem teoretik a v elektrice se nevyznám,zkoušel jsem vymnit/zkontrolovat všechny pojistky i ty hlavní v pořádku,chyba v kabeláži někde by to mohla být,spíš se bojím že mi odešlo zapalování,asi bude muset do servisu :(

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: stř 02. zář 2009 7:49:31 
záklaďák

radek3057 píše:
Tak dneska jsem koupil novou baterii pro jistotu i vyměnil svíčky ( u sv docela makačka hlavně přední válec) a stejně nic,startoval jsem cca půl hodiny ( krz kabely) z výfuku se kouřilo takže přívod benzínu bude okej,ale přesto motor ani neškytl,nic.... fakt nevím v čem to může být jsem teoretik a v elektrice se nevyznám,zkoušel jsem vymnit/zkontrolovat všechny pojistky i ty hlavní v pořádku,chyba v kabeláži někde by to mohla být,spíš se bojím že mi odešlo zapalování,asi bude muset do servisu :(

tak ještě zkus jestli to taky hází jiskru.Pak teprve může bejt špatný zapalko,ale já bych řek ,že spíš ne.spíš projdi všechny možný dráty a konektory kolem zapalování

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: stř 07. říj 2009 21:00:17 
nováček

chtěl sem se zeptat jestli motorka už jede mám stejný problém nehází jiskru a při dojetí byla baterka na kašu tak sem laboroval a typl sem to na relátko co je vedle nádobky na brzdovku na zadek do něho proud jde ale přes něho do zápalka už ne a to si myslím že by mnělo

Odpovědět s citací  

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]