Já si prošel tím rovnáním na staré motorce, která má podstatně menší průměr trubek, takže součástí blatníku zespod je cosi co ztužuje tu vidlici a už desetinová odchylka zhruba uprostřed trubek kroutila celý plechový blatník i s tím stabilizátorem v něm, takže se to dvakrát přerovnávalo a nakonec mi na ty trubky nakreslili značky jak je mám namontovat aby se to „nějak“ dalo. A to šlo o desetiny. Taky jsem měl naprasklé spodní brejle, úplně nepatrná vlasová prasklinka. Malá nehoda, žádný náraz, jen jsem drobet „usnul“ v plném fofru v zatáčce a pokračoval rovně na louku, kde jsem sebou plácnul.
... ale zpátky k problémku, kousek vnitřností chybí a neměl by být problém sehnat ho, byť třeba i s celou ohlou vidlí. Stačí chvíli počkat, každou chvilku to někdo rozmlátí

Rozhodně bych si tu rouru nechal rovnat a srovnat co nejlépe. Navrhovanou cenu za rovnání třeba porovnat s cenou za novou rouru. Pokud to teklo, možná právě kvůli tomu, byla by škoda nového oleje, gufer, práce. A když nic jiného tak pro dobrý pocit, že to je v pořádku.