Home SV Forum SV a vse kolem nich Opravy a udrzba SV 650 Dotaz na SV650S - jednička a dvojka při rozjezdu
Právě je stř 18. čer 2025 2:33:10

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
Nový příspěvekNapsal: ned 26. úno 2012 7:34:01 
záklaďák

Ahoj lidičky,mam prosbu.nevím zda měl někdo stejný problém tak to sem zkusím napsat.Mam SV650S r.v. 2000.A občas se mi stává že když tam kopnu jedničku a pak dvojku tak to vydává takový divný zvuk,tupej,hnesnej,jak by něco o něco naráželo,jde to asi z převodovky,páč to jde cítít z pravé strany jak mam nohu a jak tam hodim 3,4,5,6 tak tam to žádné zvuky nevydává.nevím.a na volnoběh to běží čistě,krásně,bez problémů a i při jízdě to neztrácí výkon,jede to stejně,jen obras ten zvuk a nerad bych to nějak dojebal...je možný že to je spojkou?ta není zrovna top ale neklouže...tak nevím,ale myslím si že za to může spojka,jak je načatá že to tam nějak blbě zařadí,nevím.jinak olej byl měněnej a mám na něj najeto cca 400km.popř kdyby byl někdo z Mostecka tak bych uvítal kdyby e na to někdo přijel podívat :).

{ SHARE_ON_FACEBOOK } { SHARE_ON_TWITTER }
Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: ned 26. úno 2012 7:56:42 
záklaďák

ale dělá to jen někdy,nevím,včéra jsem jí vytáhnul a z lehka jsem jí projel a jela uplně super a bez zvuků,prostě vše v pořádku.měl jsem uplně parádní pocit ale i tak se ptám.já si myslím že to je spojkou ale jistota je jistota.tu chci stejně měnit než začne sezona :P ale třeba má někdo tak podobnou zkušenost.

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: ned 26. úno 2012 13:33:49 
záklaďák

Na někdy se můžeme domluvit a okouknout to.
Honza - CV

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: ned 26. úno 2012 15:39:20 
záklaďák

mě to dělá taky, když tam z neutrálu dám jedničku tak v tom bouchne, jako kdybych mlátil kladivem o plech. A někdy když se jede rychle, tak trojka vydá ten stejný zvuk, ale včera taky nic ani u jdnhoo, jenom jednička s tichým lupnutím, ale to jksme slyšel u každého.

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: ned 26. úno 2012 18:55:29 
záklaďák

tak já nevím :D ale víte jak,výkon a všechno je v pořádku,jen ten zvuk občas :( tak vám nevím,kua už aby bylo líp :o)

Odpovědět s citací  

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]