Zdravím, vyskytl se mi problém tak hledám někoho s případnými zkušenostmi s problematikou.
Popis: Chyba se projevuje dvěmi věcmi 1.) Ztráta tahu - jízda na jeden válec (často jen krátkodobě, ale zhoršující se tendence) 2.) Jakoby vypadne otáčkoměr (spadne na nulu) Add: Projevuje se to hlavně při akceleraci (tahu za plyn) kdy se projede větší spektrum otáček - ale neni to vyloženě díra na konkrétních otáčkách -> náhodně.
Zažil jste někdo něco podobného? Na foru jsem podobné symptomy nenašel.
EDIT: Vyřešeno -> vadný kontakt u cívky
Naposledy upravil misekd dne pát 28. zář 2012 16:40:47, celkově upraveno 2
1.) - pokud ti vynechává 1 válec, jdi po svíčkách, fajách. výměnou a kontrolou nic nepokazíš. pokud by to bylo za deště, tak babky trpěly na vodu, kterou si hází předním kole pod svíčku. 2.) - podle mě souvisí s vynecháním válce
Ještě jsem zapomněl dodat - projevuje se to hlavně při akceleraci (tahu za plyn) kdy se projede větší spektrum otáček - ale neni to vyloženě díra na konkrétních otáčkách -> náhodně.
Kawa: Díky za tip otestuju, ale když jsem kdysi zažil vodu na válci/svíčce tak mi furt ukazoval otáčkoměr.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru