Registrován: ned 13. bře 2011 0:14:59 Příspěvky: 476 Bydliště: Praha
Tedy, kdyby voda natekla do předního, tomu bych rozuměl, ale že by se dostala do zadního, je divný. Zadní svíčku mám vždycky jak novou, přední bejvá rezatá jaxviňa, ale stejně jede. Nevím, muselo by to být opravdu pod tlakem (vapka) nebo fakt špatně přikrytý tou gumovou plenou? Já mívám po mytí vodu ještě pod sedlem (stříká tam zezadu od SPZky), kde je pojistková skříňka a spousty další elektriky, ale taky jsem s tím neměl nikdy problémy. Každopádně bych zkontroloval, vyčistil, případně vysušil svíce a fajfky. A jestli to nepomůže, pak nevím...
Na zadní se mi to daří při umývání normálně. Jak oplachuju hadicí tak tam voda je. Ale nikdy mi to nevadilo. Nastartoval sem dycinky v pohodě. Ale jestli to měl po mytí tak nic jinyho to nebude.
_________________ Suzuki SV 650 N rok výroby 2003, barva: modrá metalíza. ;-)
Zdary, dik za odpovedi vyzkousim a uvidim rekl slepej a vydal se postopach beznohych. Nepadlo me este esi sem neodkouril civku ale jiskru to hazi esi nejaka zkusenost dik za odpoved...
Na předním i zadním válci jsem odvzdušňovací dírky na manžetě, manžetu po vnitřním a vnějším obvodu i přechod kabel- fajfka zamáznul silikonem na tvrdo a od té doby mám klid. Prostor dýchá spodem odvodňovací dírkou a při výměně svíčky fajfku v pohodě vytrhnu, očistím a znovu zamáznu. Žádné blatníčky atp. nepomáhaly, stejně tam steklo, co pochytal kabel.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru