Ahoj,chci se zeptat,kdyz otocim klickem,tak se nastavej klapky a sepne cerpadlo(zabzuci).Nekdy se mi stane,ze nezabzuci a tim padem nenastartuju,az kdyz vypnu a zapnu chcipak tak se spusti a zabzuci.Chcipam to normalne klickem.Stava se mi to fakt jen obcas.Co myslite,nekde spatnej kontakt???
Tak chcipak bych vyloucil,protoze,kdyz ho dam do polohy vypnuto,zapnu klicek tak se rozsvitej svetla.Druhej pokus,kdyz ho dam do polohy,abych nastartoval,pak otocim klicek a nastavej se klepky a pumpa nezabzuci-nenatahne benzin.Rikam neni to pokazdy,jak jsem psal.
Dyš řikáš sám že to nedělá vždy a je to závada kerá se vyskytuje jednou za čas tak nechápu z jakyho duvodu neco vylučuješ aniž by ses na to mrkl. S takovym postupem to asi do kupy nedáš. Podle puvodniho dotazu bych to tipoval na chcipák. Máš k němu dobré přistup, nic jinyho nerozebiráš. Tak na to mrkni jako první a pak vylučuj...
_________________ Suzuki SV 650 N rok výroby 2003, barva: modrá metalíza. ;-)
Jóó hledat krpu kerá je jednó za čas je na pytel. Dalši bych šel asi po drátech po cestě k čerpadu. Každé konektor rozdělat vyčistit a prostřékat kontaktólem. Čekal bych to fakt nekde po eletrické stránce, studené spoj, neco co se při pohybu zase sepne.
_________________ Suzuki SV 650 N rok výroby 2003, barva: modrá metalíza. ;-)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru