Zdar, pokousim se nahrat nejaky videa na YT, delam to presne podle navodu od Jirina (MP4Cam2AVI + VirtualDub)ale kdyz to nahraju na YT tak to video ma 2x delku a nevejdu se do toho jejich 15min limitu. Neco sem googlil a pravdepodobne za to muze to ze jsem neudelal deinterlace. Mate nekdo taky takovej problem ?
No jo ale obcas to chci trochu prostrihat a vyndat z toho treba nudny casti. Mimo to muj upload je dost tragickej a nahravat treba video o velikosti 2GB trva vecnost
tak si to v Quicktime Pro preved bezstratovo do MP4 a s tym uz mozes pracovat jak potrebujes, softwaru nato je plno abo ked to neni pre teba schodne, tak vo VirtualDube pouzi Deinterlace filter, neni to nijak zvlast komplikovane ...ja si ale nejsom vedomy toho, ze by tam bol interlace...
_________________ ...-> Svist SV1000SZ -> ... -> KTM RC8 R
Registrován: pát 24. pro 2010 21:55:44 Příspěvky: 149 Bydliště: Slovensko - Nové Zámky
jirin.sv píše:
Kweni píše:
FUNGUJEEEE Prosim help ako sa robia fotky ? nejak mi to nejde furt len video natacam
1. tuknem Power 2. tuknem Shutter
a mala by byt fotka ?
Nemáš jsem rád, že to na Slovensko dorazilo nějak rozumně.
Foto se dělají – power (zapnout kameru), opět power a pak shutterem děláš fotky
aha doprkna .. diky moc .. nabitie kamery netrvalo dlho cca asi tolko kolko vydrzi pocas natacania ..uvidime cez weekend by som mal skusit prvy onboardik tak som zvedavy
_________________ 2007 - Jawa 125 Dandy '98 (eX) - 13.000km 2010 - Suzuki SV 650 S K9 '10 (eX) - 20.000 km 2011 - Suzuki GSX 1300 R Hayabusa L0 '11 - 38.000km
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru