Právě je čtv 17. črc 2025 8:39:48

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 30 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: jsem už v koncích :((
Nový příspěvekNapsal: stř 26. kvě 2010 16:57:19 
Moderátor

tony_ jestli to před koupí projel kawa a nic nepoznal... ty jsi potom parádně vyladil TPS tak je to snad jasný ne?

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: stř 26. kvě 2010 20:11:38 
záklaďák

Popi> co je jasny? rikam ze to delalo uz od zacatku. ale neprikladal jsem tomu pozornost, az po jizde na jinejch litrech.
Kasym> jak rikas...je to zvuk jako by se neco pridiralo bo tak nejak. Brzdice jsou v poho, retez neni nasponovanej, zadni brzdu vubec nepouzivam. ty kola a vse kolem toho proverim.

PS: dnes jsem byl na okruhu v moste a co se mi nestalo. ve tretim kole mi normalne zacal unikat benzin. jedu a mam zacakany budiky a vrchni brejle. vicko od nadrze bylo taky od benzinu. mel jsem plnou nadrz a zjistil jsem ze tam zevnitr vicka jak je kolem dokola gumicka tak tam byl jeden kousek ty gumicky malinko prihlej. nikdy mi to neudelalo az na tom dromu neska. motku jsem tam fakt dost tocil. myslite zda to bylo tou gumickou bo cim? kluci oc tam byli nevedeli, ta gumicka tam ma takovej zovacek kterej byl vysazenej z takovy dirky, ale nevypadalo to ze by to tim unikalo. jeden rikal ze mi tam nejde vzduch bo co, ze mam ucpany neco. tak nevim

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: stř 26. kvě 2010 21:49:57 
Moderátor

tony_ul píše:
Popi> co je jasny? rikam ze to delalo uz od zacatku

říkal jsi že nevíš jesti to dělalo od zčátku, že jsi na tom nic nepoznal, až když jsi to začal porvnávat se všema litrama...

a tím "je to jasný" jsem měl na mysli že jsi si to domrdal sám tím TPS. protože pokud kawa nic nepoznal, a věřím tomu že když ji byl projet tak ji dal do kožichu, tak tam prostě nic nebylo a začalo to dělat až tobě...a první co jsi s ní dělal bylo TPS? ne?!

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: čtv 27. kvě 2010 5:57:45 
záklaďák

hlavne to tps bylo naladeny na hodnotu cca 1600ot a nevim tedka presne a neutral byl taky vysoko, takze jsem to proste naladil (neutral 1100-1200 a to tps na 1450-1500). nic sem tim nedomrdal, delalo to predtim i po udelani tps. kawa ji projel to jo a nepodcenuju jeho kvality, ale pokud kouknes na odkaz z minulyho vlakna tak jsem to psal ze to delalo od zacatku, a kawa psal ze zrejme ne. no jsem zvedav az se tato zahada vyresi cim to bude a kdo bude mit pravdu...jak to tak vidim tak to odvezu do prahy do servisu suzuki at si s tim lamou hlavu oni, kdyz ja se v tom hovno vyznam. hlae neresil bych to kdyby to byla nejaka pitomina....stejne jako vcerejsi unik benzinu na okruhu. nechapu to, jedine vysvetleni je plna nadrz a poodchlipla gumicka u vika nadrze bo nevim.

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: čtv 27. kvě 2010 6:00:51 
záklaďák

Popi> tedka jsem si jeste vzpomel. kouknul jsem tu na nejaky tema. motor zahratej na provozni teplotu, motka pripravena. motor ma specifickej zvuk, kdyz zmacknu spojku, tak se jakoby uklidni. pustim ji a zase trochu vic huci. pokud jedu a primacknu spojku tak to tolik hrube nejde ten plyn. zkousel jsem to jen parkrat.

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: čtv 27. kvě 2010 8:39:43 
záklaďák

tony_ul píše:
Popi> tedka jsem si jeste vzpomel. kouknul jsem tu na nejaky tema. motor zahratej na provozni teplotu, motka pripravena. motor ma specifickej zvuk, kdyz zmacknu spojku, tak se jakoby uklidni. pustim ji a zase trochu vic huci. pokud jedu a primacknu spojku tak to tolik hrube nejde ten plyn. zkousel jsem to jen parkrat.

to že ten zvuk zmizí když se vymáčkne spojka je díky tomu že se dostane dovětšího záběru ložisko na spojkovim koši...je to nemoc všech SV..je tam asi zřejmně konstrukční vada od výrobce a to ložisko si velice brzy udělá docela velkou vůli,ale zatim jsem se tu nesetkal s tim ,že to zničilo motor.
Hele nemáš ucpaný odvětrání a přepad nádrže???Jsou to dvě hadičky co jdou ze spodu nádrže dolu pod motor bo jinak by ti měl ten benzín odtejkat dolu pod motorku a díky tomu ,že se ti v nádrží vytváří podtlak tak čerpadlo tak dobře nesaje nebo ne tolik kolik má(linej motor)..u karburátoru se při týhle závadě stávalo,že se motor uplně zastavil..zkus se projet s pootevřenou nádrží jestli to taky bude tak lenivý

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: čtv 27. kvě 2010 9:09:45 
záklaďák

to all snažící se radit:
mrknite na datum založení tohoto vlákna:
http://www.suzukisv.cz/index.php/sv-for ... s&start=20
jako já nechcu do nikoho vysírat - ale toto už mně nedá....
je mně zcela u prdele,zda to podle toníka dělalo už při koupi,nebo ne.a ani já to neřeknu.páč jsem na ní teď nejel,jeho popis stojí za hovno.
užv listopadu jsem mu radil brzdu....nebudu tady psát,co jsem mu radil,můžete to pročíst....udělal něco z toho? o nikoliv...akorát založí další vlákno,bečí jak malej kluk....tak jako já nevim. mylíte,že mu ty rady k něčemu jsou?

jo - a jak někdo psal o ložiskách v kolech....tak pokud to dělalo podle něj od začátku....najel od té doby 5 tis. km - nevymlel by si už čirou náhodou držku....???

docela je mně té mašiny líto....mimo tekoucí vidle a ložisku v krku řízení byla cajk....pokud její pán řeší závadu od listopadu a jen virtuálně na foru,dál na ní jezdí - a ještě k tomu na dromu - když má pocit,že mu někde něco dře.....chudák holka...
nejlíp bys tony udělal,kdyby ses na mašiny vysral.....kup si dřevěnej tragač a drandi ho doma po dvorku.....
budeš bez starostí a nebudeš kurwit motorku - kterou pak nedejbože někomu prodáš.

jo - myslete si o mně kdo co chcete,ale takovejm pacientům patří naliskat.....

:mrgreen: :mrgreen:

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: čtv 27. kvě 2010 11:27:59 
záklaďák

Kasym> no já původně myslel jestli to neteče z toho přepadu, ale to by na horu težko dostříklo. to co říkáš, tak mi naznačovali kluci. jen...jedna hadička vede od víčka přes nadrž a pak asi dolu, tže tu muzu zkusit profouknout ze ano a tu druhou? s tou nadrzi to zkusim, ale neni tedka pocasi.

Kawa> jo no od listopadu jsem to zacal resit pac loni jsem najel jen cca 2tis km. a delal se na ni servis. pak byla zima, a vozejk nemam. takze ji musim nekam odvezt po vlastni ose. nejblizsi brzda je v praze. a proste pocasi vzdycky vyjde tak ze kdyz mam volno je hnusne, tak proto to trva tak dlouho. o vykendu jedu k jednomu mechanikovi a jeste budu dnes vedet mozna o jedne brzde nekde bliz nez v phe. hale, vím, že si o me tedka myslis jakej jsem bridil. ja do ty masiny nacpal nekolik desitek tisic. masina vypada lip nez kdyz jsem ji kupoval, jen ten vykon bo co to sakra je. jenze tady v okoli neni zadnej poradnej mechanik, kterej by byl schopnej rict co to je a co by to kvalitne udelal. nepotrebuju to nekomu hodit a pak se k nemu vracet jeste s nejakyma jinyma zavadama. a jedinej dobrej servis co tu byl (znamejch) Suzuki tak ten zkoncil. takze nejblize az v praze. jo na morave je vsecho dostatek, nejlepsi vyber aut, motorek...tim padem i hodne mechaniku...tady to neni tak jednoduchy. a davat jednomu nejmenovanemu typkovi jen za nasazeni noveho retezu s koleckama cca 1tis kc...sorry zase tak bohatej nejsem.

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: čtv 27. kvě 2010 20:22:54 
Moderátor

tony_ musím říct že mám podobnej pohled na věc jako kawa...
kdyby jsi do motorky dal desítky tisíc jak píšeš, tak by musela být už snad i pozlacená...
jo, na motorce jsi vyřešil spoustu věcí, ale polovina z nich nebyla skoro potřeba a ta druhá jsou zbytečný kraviny na který to nejezdí... myslím že to zrovna ty jsi na motorku vymejšlel obrácený vidle a podobný nesmysly, ale vůli a odpor kol jsi za dva týdney ještě nevyzkoušel.
takže zase tak daleko od pravdy kawa není.

Myslím ale, že není potřeba se tady dohadovat kdo co udělal nebo neudělal.

nápadů a myšlenek co s motorkou dál dělat tu padlo hodně, tak pokud to řešit chceš, tak s tím něco dělej a holt tě to bude stát peníze...

a k tý spojce... je normální že hučí víc při sepnuté spojce než při rozepnuté. pokud jen hučí (ne nijak moc) tak je to ok... pokud ale klepe nebo to v ní skřípe tak to ok není.

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pon 31. kvě 2010 11:41:28 
záklaďák

Kawa píše:
to all snažící se radit:
mrknite na datum založení tohoto vlákna:
http://www.suzukisv.cz/index.php/sv-for ... s&start=20
jako já nechcu do nikoho vysírat - ale toto už mně nedá....
je mně zcela u prdele,zda to podle toníka dělalo už při koupi,nebo ne.a ani já to neřeknu.páč jsem na ní teď nejel,jeho popis stojí za hovno.
užv listopadu jsem mu radil brzdu....nebudu tady psát,co jsem mu radil,můžete to pročíst....udělal něco z toho? o nikoliv...akorát založí další vlákno,bečí jak malej kluk....tak jako já nevim. mylíte,že mu ty rady k něčemu jsou?

jo - a jak někdo psal o ložiskách v kolech....tak pokud to dělalo podle něj od začátku....najel od té doby 5 tis. km - nevymlel by si už čirou náhodou držku....???

docela je mně té mašiny líto....mimo tekoucí vidle a ložisku v krku řízení byla cajk....pokud její pán řeší závadu od listopadu a jen virtuálně na foru,dál na ní jezdí - a ještě k tomu na dromu - když má pocit,že mu někde něco dře.....chudák holka...
nejlíp bys tony udělal,kdyby ses na mašiny vysral.....kup si dřevěnej tragač a drandi ho doma po dvorku.....
budeš bez starostí a nebudeš kurwit motorku - kterou pak nedejbože někomu prodáš.

jo - myslete si o mně kdo co chcete,ale takovejm pacientům patří naliskat.....

:mrgreen: :mrgreen:

bez vyhrad suhlasim ;)
tisic rad, len dohady, ziadne vysledky
teoreticky sa motorka od pocitaca neopravi ...

Odpovědět s citací  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 30 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]