|
Právě je stř 23. črc 2025 15:01:48
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Zobrazit nepřečtené příspěvky
Autor |
Zpráva |
malymirec
|
Napsal: pát 01. kvě 2009 23:12:09 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: sob 31. kvě 2008 22:42:11 Příspěvky: 17 Bydliště: Topoľčany, SR
|
Shorty píše: vybíral bych osobně z tohoto výběru mezi Roadsmart, diablo strada, pilot road 2 Diablo strada nejsou dvousměsovky, takže nevím kolik můžou vydržet, ale podrží docela dobře. Roadsmart cenově jsou myslím jak diablo strada, je to dvousměsovka, já s ní mám nalítáno 7000km a moc už jí nezbejvá do limitu, ale je to všechno o tom jak budeš kroutit s plynem. Zatím mě nikde neustřelila co se týče ideálního povrchu, takže když chceš občas zasportovat a cestovat, tak tohle by mohlo být pro tebe to pravé ořechové. Poměr cena/výkon/výdrž Pilot road 2, taky dvousměsovky, údajně na nich lidi najedou o něco víc než na roadsmartech, na krajách jsou podobně měkké jak Roadsmart. Ale jsou taky zas o něco dražší. Takže resumé: pokud ti nevadí si připlatit, tak bych možná upřednostnil Pilot Road 2(nejdražší) před Roadsmart. S diablo strada to nedokážu porovnat. Potom jsi ještě nezahrnul do seznamu Bridgestone BT021 nebo Metzeler Z6 Interact, ale dá se říct že všechny ty dvousměsovky jsou si +-vyrovnaný Vdaka za radu. BT021 tam mam teraz, nie su zle, ale velmi pomaly sa zahrievaju a pri brzdeni flekuju. Co sa tyka km vydrze, mam na nich skoro 14.000km a este daco znesu. Prilnavost v zakrutach je tiez dobra, ale chcem skusit daco ine.
_________________ Catch me if you can !
|
|
Nahoru |
|
 |
Jimbo
|
Napsal: sob 02. kvě 2009 9:22:49 |
|
 |
Moderátor |
 |
Registrován: pon 11. úno 2008 16:10:09 Příspěvky: 3868 Bydliště: Újezd u Brna
|
malymirec píše: o presunuti temy ste ma mohli aspon upozornit  Nezlob se na mě, ale příjde mně zbytečný zakládat nový vlákna na stejný téma...
_________________ Jawa 21 -> Jawa 50 mosquito -> Cagiva mito EV 125 -> Cagiva River F600 -> Suzuki SV 650s K2 -> Suzuki GSX-R 1000 K3 -> Honda CRF 250R K9
|
|
Nahoru |
|
 |
popi
|
Napsal: sob 02. kvě 2009 10:59:03 |
|
 |
Moderátor |
 |
Registrován: úte 20. lis 2007 19:46:42 Příspěvky: 3214 Bydliště: Jih Jižní Moravy ,tam kde se chlastá víno:)
|
malymirec píše: Co sa tyka km vydrze, mam na nich skoro 14.000km a este daco znesu. Prilnavost v zakrutach je tiez dobra, ale chcem skusit daco ine.  gumy co vydrží 14000km mají přilnavost porcelánovýho prasete a rozhodně bych volil něco úplně jinýho...
_________________ Jawa 50 Pionýr 70' >>> Simson S51 86' >>> MZ 251 ETZ 89' >>> Suzuki GS 500E 98' >>> Suzuki SV 650S 03' >>> Suzuki GSX-R 1000 04' >>> KTM EXC 450 05'
|
|
Nahoru |
|
 |
Majk
|
Napsal: sob 02. kvě 2009 12:32:36 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: pát 30. lis 2007 21:04:23 Příspěvky: 344 Bydliště: Uherský Ostroh
|
malymirec píše: Shorty píše: vybíral bych osobně z tohoto výběru mezi Roadsmart, diablo strada, pilot road 2 Diablo strada nejsou dvousměsovky, takže nevím kolik můžou vydržet, ale podrží docela dobře. Roadsmart cenově jsou myslím jak diablo strada, je to dvousměsovka, já s ní mám nalítáno 7000km a moc už jí nezbejvá do limitu, ale je to všechno o tom jak budeš kroutit s plynem. Zatím mě nikde neustřelila co se týče ideálního povrchu, takže když chceš občas zasportovat a cestovat, tak tohle by mohlo být pro tebe to pravé ořechové. Poměr cena/výkon/výdrž Pilot road 2, taky dvousměsovky, údajně na nich lidi najedou o něco víc než na roadsmartech, na krajách jsou podobně měkké jak Roadsmart. Ale jsou taky zas o něco dražší. Takže resumé: pokud ti nevadí si připlatit, tak bych možná upřednostnil Pilot Road 2(nejdražší) před Roadsmart. S diablo strada to nedokážu porovnat. Potom jsi ještě nezahrnul do seznamu Bridgestone BT021 nebo Metzeler Z6 Interact, ale dá se říct že všechny ty dvousměsovky jsou si +-vyrovnaný Vdaka za radu. BT021 tam mam teraz, nie su zle, ale velmi pomaly sa zahrievaju a pri brzdeni flekuju. Co sa tyka km vydrze, mam na nich skoro 14.000km a este daco znesu. Prilnavost v zakrutach je tiez dobra, ale chcem skusit daco ine. Bt021 jsem jezdil na zadu neco pres sezonu asi 6000km. Zahrata byla hned, Nikdy jsem s ni nemel spatny pocit i na vode. Akorat cena je vyssi.
|
|
Nahoru |
|
 |
sting
|
Napsal: sob 02. kvě 2009 16:20:24 |
|
 |
Administrátor |
 |
|
ja mam na zadku najeto 19tis... a jsem spokojen s prilnavosti pr2
_________________ pincek'70 - simak'89 - jawa 125'05 - suzuki sv650s'03 - suzuki sv1000s'06 - yamaha yzf-r6'10 - ...
|
|
Nahoru |
|
 |
sting
|
Napsal: sob 02. kvě 2009 19:42:24 |
|
 |
Administrátor |
 |
|
Mara píše: sting píše: ja mam na zadku najeto 19tis... a jsem spokojen s prilnavosti pr2 19000km na jedny gume  njn kdyz sem ji kupoval pred rokem a pul, tak sem mel najeto 20tis ted mam najeto pres 39tis, a na predni mam 16tis, tu sem kupoval na zacatku minuly sezony to se mel najeto 23tis nevim proste nerozumim mizi to hrozne pomalu a to jezdim i ve dvou, i korsiku sem na tom odjel a to jsme jeli ve dvou plne nalozeny a kdyz se jedu project tak vyletne zrovna nejezdim, po praze 180 normalni cestovni rychlost  takze ja fakt nerozumim
_________________ pincek'70 - simak'89 - jawa 125'05 - suzuki sv650s'03 - suzuki sv1000s'06 - yamaha yzf-r6'10 - ...
|
|
Nahoru |
|
 |
Shorty
|
Napsal: sob 02. kvě 2009 20:06:21 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: sob 24. kvě 2008 23:42:46 Příspěvky: 1804 Bydliště: Štěchov
|
sting píše: ja mam na zadku najeto 19tis... a jsem spokojen s prilnavosti pr2 nechápu ten nájezd km, to závodíš s traktorama nebo to skoro pořád tlačíš 
_________________ Začalo to 05 jednoskokem -> potom dlouho ČZ 175 -> pak modré SV650S -> a teď eruška
|
|
Nahoru |
|
 |
malymirec
|
Napsal: sob 02. kvě 2009 20:31:23 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
popi píše: malymirec píše: Co sa tyka km vydrze, mam na nich skoro 14.000km a este daco znesu. Prilnavost v zakrutach je tiez dobra, ale chcem skusit daco ine.  gumy co vydrží 14000km mají přilnavost porcelánovýho prasete a rozhodně bych volil něco úplně jinýho... v zakrutach ma podrzali, a to som sa nahanal celkom svizne. Vacsinou ale robim turistiku, tak preto ta vydrz.
|
|
Nahoru |
|
 |
malymirec
|
Napsal: sob 02. kvě 2009 20:32:39 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Majk píše: malymirec píše: Shorty píše: vybíral bych osobně z tohoto výběru mezi Roadsmart, diablo strada, pilot road 2 Diablo strada nejsou dvousměsovky, takže nevím kolik můžou vydržet, ale podrží docela dobře. Roadsmart cenově jsou myslím jak diablo strada, je to dvousměsovka, já s ní mám nalítáno 7000km a moc už jí nezbejvá do limitu, ale je to všechno o tom jak budeš kroutit s plynem. Zatím mě nikde neustřelila co se týče ideálního povrchu, takže když chceš občas zasportovat a cestovat, tak tohle by mohlo být pro tebe to pravé ořechové. Poměr cena/výkon/výdrž Pilot road 2, taky dvousměsovky, údajně na nich lidi najedou o něco víc než na roadsmartech, na krajách jsou podobně měkké jak Roadsmart. Ale jsou taky zas o něco dražší. Takže resumé: pokud ti nevadí si připlatit, tak bych možná upřednostnil Pilot Road 2(nejdražší) před Roadsmart. S diablo strada to nedokážu porovnat. Potom jsi ještě nezahrnul do seznamu Bridgestone BT021 nebo Metzeler Z6 Interact, ale dá se říct že všechny ty dvousměsovky jsou si +-vyrovnaný Zadnu BT021 chvalili, je to uz dvojzmes ( oproti prednej ) ale neskusal som ju Vdaka za radu. BT021 tam mam teraz, nie su zle, ale velmi pomaly sa zahrievaju a pri brzdeni flekuju. Co sa tyka km vydrze, mam na nich skoro 14.000km a este daco znesu. Prilnavost v zakrutach je tiez dobra, ale chcem skusit daco ine. Bt021 jsem jezdil na zadu neco pres sezonu asi 6000km. Zahrata byla hned, Nikdy jsem s ni nemel spatny pocit i na vode. Akorat cena je vyssi. Zadnu BT021 chvalili, je to uz dvojzmes ( oproti prednej ) ale neskusal som ju
|
|
Nahoru |
|
 |
malymirec
|
Napsal: sob 02. kvě 2009 20:34:48 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Shorty píše: sting píše: ja mam na zadku najeto 19tis... a jsem spokojen s prilnavosti pr2 nechápu ten nájezd km, to závodíš s traktorama nebo to skoro pořád tlačíš  Ja kupujem dozadu jazdene gumy. Taku, ktoru niekto vyhodi, ze je zodrana pouzijem tak na 3-4000km. Zalezi od jazdenia. Pri turistike sa clovek dostane na 110 a viac nepridava. Guma sa potom nema ako zodrat Do zakrut sa to da pokladat s peknym prehladom a sviznym vyjazdom. 
|
|
Nahoru |
|
 |
sting
|
Napsal: sob 02. kvě 2009 20:41:47 |
|
 |
Administrátor |
 |
|
Shorty píše: sting píše: ja mam na zadku najeto 19tis... a jsem spokojen s prilnavosti pr2 nechápu ten nájezd km, to závodíš s traktorama nebo to skoro pořád tlačíš  no musis jezdit predpisove  ale je fakt ze pneu mam furt jedny ale zas naukor toho mam treti retezovku prvni sem menil po 8 tisich ale nevim kolik najel na ni predchozi majitel druhou sem menil zaroven s predni pneu a po deseti tisicich sem tam daval treti a na ty mam teda ted 9 tisic a jeste to jde... proste neco naukor neceho asi je to stylem jizdy nebo nevim jak to vysvetlit protoze retez myju a mazu a utahuju jak se ma jeste druha moznost ze jezdim na 170 gume jestli to nema nejakej vliv ale netusim si s tou pneu jeste dam za tejden most jestli prezije i to tak uz fakt nevim dyt ja tuhle pneu jeste mel tenkrat v humpolci jak jsem tam jel s mladou a protahli jsme jimba s ewansem a majkem takze nechapu nic
|
|
Nahoru |
|
 |
sting
|
Napsal: sob 02. kvě 2009 20:49:22 |
|
 |
Administrátor |
 |
|
malymirec píše: Shorty píše: sting píše: ja mam na zadku najeto 19tis... a jsem spokojen s prilnavosti pr2 nechápu ten nájezd km, to závodíš s traktorama nebo to skoro pořád tlačíš  Ja kupujem dozadu jazdene gumy. Taku, ktoru niekto vyhodi, ze je zodrana pouzijem tak na 3-4000km. Zalezi od jazdenia. Pri turistike sa clovek dostane na 110 a viac nepridava. Guma sa potom nema ako zodrat Do zakrut sa to da pokladat s peknym prehladom a sviznym vyjazdom.  to ja kupuju jen novy i kdyz je to drazsi na gumach nesetrim... a turistika mi fakt nic nerika  sem na korsice ty zatacky si tak uzival ze sem si sjel kolicky na stupackach a mlada vzadu kdyz skrtala slidrem na bote tak uz na to nevlezla  u nas mam fakt respekt jsou tu nizsi teploty tak jezdim radsi s rezervou ty pneumatiky se proste tak neohrejou jak tam kde celej den perou 40citky na asfalt a z gumy je lepidlo... je to fakt hrozne znat to pozna snad kazdej v zatacce
|
|
Nahoru |
|
 |
honzisko
|
Napsal: sob 02. kvě 2009 21:28:26 |
|
 |
nováček |
Registrován: úte 21. dub 2009 20:38:35 Příspěvky: 7 Bydliště: Kroměříž, Ostrava, Olomouc
|
Hoši hoj, uvažuju, že bych esVéčko obul do sady continental conti force. Jsou to prej sportovně-cestovní gumy. Nemáte někdo nějaké zkušenosti s touhle gumou? Kolik vydrží střed, jak to drží v zatáčkách. Rád si pojezdím i delší trasy, tak nějaký řezaný slicky moc nechci. Díííky všem 
_________________ SV 650 S, r.v. 01 -> H-D (zatím v nedohlednu)
|
|
Nahoru |
|
 |
Jindrs
|
Napsal: sob 02. kvě 2009 21:36:06 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Jindrs píše: dneska mi prisla continental conti motion tak zejtra prezuju a behem pristiho tydne uvidim pak napisu nejaky zkusenosti tak k dnesnimu dni ma pneu najeto lehce pres 1100km z toho polovina km jeta s batuzkem ubylo 0,5 mm o trosku dyl se zahrejva nez jsem byl zvyklej ze slicku ale pak je to parada v naklonu drzi paradne neni problem brousit stupacku zatim jsem maximalne spokojenej
|
|
Nahoru |
|
 |
malymirec
|
Napsal: ned 03. kvě 2009 8:37:28 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Jimbo píše: Tý jo, no myslím ani nebudu snídat, docela ste mě solidně nakrmili těma kecama  daj , nech sa pobavim aj ja
|
|
Nahoru |
|
 |
Majk
|
Napsal: ned 03. kvě 2009 9:18:55 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: pát 30. lis 2007 21:04:23 Příspěvky: 344 Bydliště: Uherský Ostroh
|
Majk píše: malymirec píše: Shorty píše: vybíral bych osobně z tohoto výběru mezi Roadsmart, diablo strada, pilot road 2 Diablo strada nejsou dvousměsovky, takže nevím kolik můžou vydržet, ale podrží docela dobře. Roadsmart cenově jsou myslím jak diablo strada, je to dvousměsovka, já s ní mám nalítáno 7000km a moc už jí nezbejvá do limitu, ale je to všechno o tom jak budeš kroutit s plynem. Zatím mě nikde neustřelila co se týče ideálního povrchu, takže když chceš občas zasportovat a cestovat, tak tohle by mohlo být pro tebe to pravé ořechové. Poměr cena/výkon/výdrž Pilot road 2, taky dvousměsovky, údajně na nich lidi najedou o něco víc než na roadsmartech, na krajách jsou podobně měkké jak Roadsmart. Ale jsou taky zas o něco dražší. Takže resumé: pokud ti nevadí si připlatit, tak bych možná upřednostnil Pilot Road 2(nejdražší) před Roadsmart. S diablo strada to nedokážu porovnat. Potom jsi ještě nezahrnul do seznamu Bridgestone BT021 nebo Metzeler Z6 Interact, ale dá se říct že všechny ty dvousměsovky jsou si +-vyrovnaný Vdaka za radu. BT021 tam mam teraz, nie su zle, ale velmi pomaly sa zahrievaju a pri brzdeni flekuju. Co sa tyka km vydrze, mam na nich skoro 14.000km a este daco znesu. Prilnavost v zakrutach je tiez dobra, ale chcem skusit daco ine. Bt021 jsem jezdil na zadu neco pres sezonu asi 6000km. Zahrata byla hned, Nikdy jsem s ni nemel spatny pocit i na vode. Akorat cena je vyssi. Tak beru zpet! Jsem to zmastil. Jezdil jsem BT020 tak abych to tu nemystifikoval. BT021 by mela byt ale jeste o tridu lepsi viz. jirin. Ten ji jezdi 
|
|
Nahoru |
|
 |