|
Právě je sob 17. kvě 2025 22:34:52
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Zobrazit nepřečtené příspěvky
Autor |
Zpráva |
z.a.j.o.c.h
|
Napsal: ned 22. dub 2012 20:41:53 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: pát 05. čer 2009 17:53:25 Příspěvky: 173 Bydliště: Dejvice
|
Něco mezi  Místama už je to slick, místama ještě kouká zbytek vzorku. Pod drážky je to ale všade...
_________________ TMEC MT 125 > SV 650 > Monster S2R 1000
|
|
Nahoru |
|
 |
vysočina
|
Napsal: pon 23. dub 2012 18:28:43 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: stř 04. kvě 2011 21:22:07 Příspěvky: 115 Bydliště: Ořechov (u Telče)
|
čučím jak péro,když tu vidím dojezdy kolem 6ti až 9ti tisíc km na zadního gumídka.ke konci zimy jsem obul conti sport attack,ještě nezačala sezóna,a je po ní  (2700km odjeto,a má půl milimetru)nečekal sem zázraky v dojezdu od měké sportovní lepivky,ale tohle mě dostalo.(jezdím pilu,a dávám jí zatáčky až na hranu.sedí jako kráva,ale kua toleto už je fakt moooooc!)nu což,učit se budu pořád.jen netuším do jaké vlastně půjdu,abych je neměnil 3x 4x za sezónu  (před těmahle byla road attack 2,a dal jsem na ní myslím necelých 5000km...ale až na dráty) tam fakt dám bantamový z kotouče a bude klid 
|
|
Nahoru |
|
 |
msch
|
Napsal: pon 23. dub 2012 18:38:23 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Zajímavý počtení  Já jsem nazul na Tlko letos na zadek Bridg. Bt16pro a mám 2tis. km a mám stále 60% vzorku, ale ke konci to vždy jde rychlejc do kopru. Jezdím jak kdy, vetšinou svižněji, ale plánuj zkusit Bridgestone S20, psali o ní pěkně 
_________________ Suzuki Tl1000s r.v.1999
www.tl1000.cz
|
|
Nahoru |
|
 |
Kawa
|
Napsal: úte 24. dub 2012 8:33:22 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: stř 21. lis 2007 9:42:22 Příspěvky: 2620 Bydliště: Štatl
|
vysočina píše: čučím jak péro,když tu vidím dojezdy kolem 6ti až 9ti tisíc km na zadního gumídka.ke konci zimy jsem obul conti sport attack,ještě nezačala sezóna,a je po ní  (2700km odjeto,a má půl milimetru)nečekal sem zázraky v dojezdu od měké sportovní lepivky,ale tohle mě dostalo.(jezdím pilu,a dávám jí zatáčky až na hranu.sedí jako kráva,ale kua toleto už je fakt moooooc!)nu což,učit se budu pořád.jen netuším do jaké vlastně půjdu,abych je neměnil 3x 4x za sezónu  (před těmahle byla road attack 2,a dal jsem na ní myslím necelých 5000km...ale až na dráty) tam fakt dám bantamový z kotouče a bude klid  mno, zkus tyto: http://megalevnepneu.cz/dunlop-sportsma ... 05374.htmlmám ju na litru, najeto kolem 2 tis., vzorek skoro nezmizel - neřeknu ti přesné hodnoty, neměřim to.... má je i kamoš na Z1000SX a po najetí 4 tis. je zhruba v polovině. taky jsem jezdil lepivky - Metz. racetec, Pirelli Supercorsy....držely suprově, nájezd zcela v prdeli.... Dunlopy drží taky výborně, nemizí.... 
_________________ Jawa 350,Kawa GPZ 500S,Kawa ZZR 600,Kawa ZX-6,Suza SV 1000S K3,Suzanka SV1000S K7 + Pyčoletka K5,Suzan SV1000S K7, Aprilia RSV 1000R
|
|
Nahoru |
|
 |
misekd
|
Napsal: úte 24. dub 2012 11:03:27 |
|
 |
záklaďák |
|
jj. ty sportsmarty doporučuje hromada lidí... hlavně je to dvousměs. Moje Qualifier 1 na zadku docela mizej, ještě že je v Milovicích hřiště kde to žere maso na náklonu =P
|
|
Nahoru |
|
 |
Kvetacek
|
Napsal: úte 24. dub 2012 12:07:37 |
|
 |
záklaďák |
|
Kawa píše: vysočina píše: čučím jak péro,když tu vidím dojezdy kolem 6ti až 9ti tisíc km na zadního gumídka.ke konci zimy jsem obul conti sport attack,ještě nezačala sezóna,a je po ní  (2700km odjeto,a má půl milimetru)nečekal sem zázraky v dojezdu od měké sportovní lepivky,ale tohle mě dostalo.(jezdím pilu,a dávám jí zatáčky až na hranu.sedí jako kráva,ale kua toleto už je fakt moooooc!)nu což,učit se budu pořád.jen netuším do jaké vlastně půjdu,abych je neměnil 3x 4x za sezónu  (před těmahle byla road attack 2,a dal jsem na ní myslím necelých 5000km...ale až na dráty) tam fakt dám bantamový z kotouče a bude klid  mno, zkus tyto: http://megalevnepneu.cz/dunlop-sportsma ... 05374.htmlmám ju na litru, najeto kolem 2 tis., vzorek skoro nezmizel - neřeknu ti přesné hodnoty, neměřim to.... má je i kamoš na Z1000SX a po najetí 4 tis. je zhruba v polovině. taky jsem jezdil lepivky - Metz. racetec, Pirelli Supercorsy....držely suprově, nájezd zcela v prdeli.... Dunlopy drží taky výborně, nemizí....  Teďka je mám na 650 a po 7 tisících je zadek KO, ale může za to pár zrychlených přesunů po dálnici, tam se guma strašně zahřívá a střed jde hodně do kytek, teď budu kupovat novou sadu a nevím jestli znova SportSmart nebo RoadSmart 2...
|
|
Nahoru |
|
 |
davidj
|
Napsal: úte 24. dub 2012 20:11:51 |
|
 |
záklaďák |
Registrován: úte 19. led 2010 8:40:03 Příspěvky: 144 Bydliště: Hradec Králové
|
Jsem taky před stejným rozhodnutím SportSmart nebo RoadSmartII. Teď mám QualifierII a nájezd cca 7 tis , ale maximální spokojenost 
_________________ SV 650 S K8
|
|
Nahoru |
|
 |
z.a.j.o.c.h
|
Napsal: stř 25. dub 2012 11:11:46 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: pát 05. čer 2009 17:53:25 Příspěvky: 173 Bydliště: Dejvice
|
Mejch 9000km je asi tim, že vážim 60kg i se železnou postelí, rovinky jezdím většinou do 150kmh, dálnicím se vyhýbám jak čert kříži a závodím tak od každýho druhýho semaforu  Jinak na SV nemá cenu dozadu cpát ultralepivku, tam je ideální sportovní dvousměs...
_________________ TMEC MT 125 > SV 650 > Monster S2R 1000
|
|
Nahoru |
|
 |
Kaja
|
Napsal: stř 25. dub 2012 15:41:14 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Já sem tam měl pirelli diablo strada a dal sem na ní 9 tisíc a teď jsem vzal roadsmart.
_________________ Simson,Jawa,MZ,SV 650S K3,GSR 750 L2
|
|
Nahoru |
|
 |
msch
|
Napsal: stř 25. dub 2012 22:27:51 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Zkus http://www.megalevnepneu.cz/ nakupuju tam a ceny si myslím, fakt jedny z nejlevnějších 
www.tl1000.cz
|
|
Nahoru |
|
 |
vysočina
|
Napsal: čtv 26. dub 2012 18:48:04 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: stř 04. kvě 2011 21:22:07 Příspěvky: 115 Bydliště: Ořechov (u Telče)
|
msch píše: Zkus http://www.megalevnepneu.cz/ nakupuju tam a ceny si myslím, fakt jedny z nejlevnějších  jo mrkl jsem na to,ceny hodně dobrý.díkec 
|
|
Nahoru |
|
 |
azriel
|
Napsal: čtv 03. kvě 2012 12:45:31 |
|
 |
záklaďák |
Registrován: ned 10. črc 2011 9:56:02 Příspěvky: 18 Bydliště: Kolínsko
|
já teda osobně beru na http://www.moto-pneu.czletos mam Dunlop Q2 a drží super
_________________ www.pistenstube-doltal.eu
|
|
Nahoru |
|
 |
vysočina
|
Napsal: úte 08. kvě 2012 21:47:16 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
čau kucí,omlouvám se,nepatří to asi moc sem,ale nechce se mi zakládat nové vlákno.dnes jsem dorazil z projíždky,a guma už byla uplně K.O. tak sem si řekl že dám gumovačku než to ted přezuju.dal sem jí co šlo,na dvojku do omezovače,dejchat sem z čmoudu nemoh,prostě nádhera  jenže to co mam ted ze spodu motorky na blatníku a okolo,to je NĚCO!  čím se to dá nenásilně seškrabat nebo nějak vyčistit náhodou nevíte?nerad bych si to porejpal.je to tam statečně spečený.a ted ještě něco,na co už odpověd nečekám...jelikoš sem jí gumoval,a přez ladák a blembák neslyšel bouchnutí gumy,dával sem jí ještě ceres po prázdné,a tima rozžhavenejma ocelovejma kordama jsem si tak zešvihal značku,že je prakticky po ní.cáry žhavých kordů a cucky lítali po silnici,jisker jako kráva(cituju ženu  ),ona po mě řvala at to chcípnu,protože viděla už i jak se dělá díra zespodu plastového držáku na značku,no já nevěděl co chce a držel sem jí dál  takže držák,asi i výměna značky a několik hodin nehorázně nebavícího mě čištění spečenin mě čeká.no nejsem debil?  jo a..dvě dost velké prohlubně v silnici jsou k vidění v Ořechově u Telče(jak to šlo tima ocelovejma kordama)  bordel z gumy už smetla manželka na dvě lopaty 
|
|
Nahoru |
|
 |
Medvěd
|
Napsal: úte 08. kvě 2012 21:57:56 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: ned 09. říj 2011 21:28:50 Příspěvky: 80 Bydliště: Hradec Králové
|
vysočina píše: čau kucí,omlouvám se,nepatří to asi moc sem,ale nechce se mi zakládat nové vlákno.dnes jsem dorazil z projíždky,a guma už byla uplně K.O. tak sem si řekl že dám gumovačku než to ted přezuju.dal sem jí co šlo,na dvojku do omezovače,dejchat sem z čmoudu nemoh,prostě nádhera  jenže to co mam ted ze spodu motorky na blatníku a okolo,to je NĚCO!  čím se to dá nenásilně seškrabat nebo nějak vyčistit náhodou nevíte?nerad bych si to porejpal.je to tam statečně spečený.a ted ještě něco,na co už odpověd nečekám...jelikoš sem jí gumoval,a přez ladák a blembák neslyšel bouchnutí gumy,dával sem jí ještě ceres po prázdné,a tima rozžhavenejma ocelovejma kordama jsem si tak zešvihal značku,že je prakticky po ní.cáry žhavých kordů a cucky lítali po silnici,jisker jako kráva(cituju ženu  ),ona po mě řvala at to chcípnu,protože viděla už i jak se dělá díra zespodu plastového držáku na značku,no já nevěděl co chce a držel sem jí dál  takže držák,asi i výměna značky a několik hodin nehorázně nebavícího mě čištění spečenin mě čeká.no nejsem debil?  jo a..dvě dost velké prohlubně v silnici jsou k vidění v Ořechově u Telče(jak to šlo tima ocelovejma kordama)  bordel z gumy už smetla manželka na dvě lopaty  Co bych poradil tak techničák a zkus to tam kde to nepude tolik vidět a uvidíš!! 
_________________ Jawa 555 > Jawa 21 > Babeta 207 > Cagiva SuperCity 125 > ČZ 125/476 > Suzuki SV650S K6 > Suzuki SV650N K5 > Suzuki SV1000N K4
|
|
Nahoru |
|
 |
msch
|
Napsal: úte 08. kvě 2012 22:07:07 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
vysočina píše: čau kucí,omlouvám se,nepatří to asi moc sem,ale nechce se mi zakládat nové vlákno.dnes jsem dorazil z projíždky,a guma už byla uplně K.O. tak sem si řekl že dám gumovačku než to ted přezuju.dal sem jí co šlo,na dvojku do omezovače,dejchat sem z čmoudu nemoh,prostě nádhera  jenže to co mam ted ze spodu motorky na blatníku a okolo,to je NĚCO!  čím se to dá nenásilně seškrabat nebo nějak vyčistit náhodou nevíte?nerad bych si to porejpal.je to tam statečně spečený.a ted ještě něco,na co už odpověd nečekám...jelikoš sem jí gumoval,a přez ladák a blembák neslyšel bouchnutí gumy,dával sem jí ještě ceres po prázdné,a tima rozžhavenejma ocelovejma kordama jsem si tak zešvihal značku,že je prakticky po ní.cáry žhavých kordů a cucky lítali po silnici,jisker jako kráva(cituju ženu  ),ona po mě řvala at to chcípnu,protože viděla už i jak se dělá díra zespodu plastového držáku na značku,no já nevěděl co chce a držel sem jí dál  takže držák,asi i výměna značky a několik hodin nehorázně nebavícího mě čištění spečenin mě čeká.no nejsem debil?  jo a..dvě dost velké prohlubně v silnici jsou k vidění v Ořechově u Telče(jak to šlo tima ocelovejma kordama)  bordel z gumy už smetla manželka na dvě lopaty  Koukám kluk je šikovnej  Když jsem měl ty gumový zbytky po kyvce a v podsedlovým plastu, tak to vždy vzal techničák  Jinak poslední 3pneu jsem vždy sjel na dráty a tak jsem neměl takovýhle problémy s gumováním. Přijde mi to drahej koníček _(gumování) 
www.tl1000.cz
|
|
Nahoru |
|
 |
vysočina
|
Napsal: úte 08. kvě 2012 22:14:15 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
msch píše: vysočina píše: čau kucí,omlouvám se,nepatří to asi moc sem,ale nechce se mi zakládat nové vlákno.dnes jsem dorazil z projíždky,a guma už byla uplně K.O. tak sem si řekl že dám gumovačku než to ted přezuju.dal sem jí co šlo,na dvojku do omezovače,dejchat sem z čmoudu nemoh,prostě nádhera  jenže to co mam ted ze spodu motorky na blatníku a okolo,to je NĚCO!  čím se to dá nenásilně seškrabat nebo nějak vyčistit náhodou nevíte?nerad bych si to porejpal.je to tam statečně spečený.a ted ještě něco,na co už odpověd nečekám...jelikoš sem jí gumoval,a přez ladák a blembák neslyšel bouchnutí gumy,dával sem jí ještě ceres po prázdné,a tima rozžhavenejma ocelovejma kordama jsem si tak zešvihal značku,že je prakticky po ní.cáry žhavých kordů a cucky lítali po silnici,jisker jako kráva(cituju ženu  ),ona po mě řvala at to chcípnu,protože viděla už i jak se dělá díra zespodu plastového držáku na značku,no já nevěděl co chce a držel sem jí dál  takže držák,asi i výměna značky a několik hodin nehorázně nebavícího mě čištění spečenin mě čeká.no nejsem debil?  jo a..dvě dost velké prohlubně v silnici jsou k vidění v Ořechově u Telče(jak to šlo tima ocelovejma kordama)  bordel z gumy už smetla manželka na dvě lopaty  Koukám kluk je šikovnej  Když jsem měl ty gumový zbytky po kyvce a v podsedlovým plastu, tak to vždy vzal techničák  Jinak poslední 3pneu jsem vždy sjel na dráty a tak jsem neměl takovýhle problémy s gumováním. Přijde mi to drahej koníček _(gumování)   drahej je,a pracnej taky.ale když mě to nedalo,a chtěl sem si to skusit.no...nevím jestli to zato stojí,ale pocit to byl hezkej  no a chybama se člověk učí.tak zítra na to asi vlítnu,ať je zase jak nová.díkec za typ! 
|
|
Nahoru |
|
 |
Kawa
|
Napsal: stř 09. kvě 2012 9:41:57 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: stř 21. lis 2007 9:42:22 Příspěvky: 2620 Bydliště: Štatl
|
zbytky pneu, co se ti nalepily všude zkus nahřát horkovzduškou.....při zahřátí se zbytky pneu poddají, povolí. čistil jsem tak slicky, když se na ně nabalilo hromady zbytků odlítávají z pneu. ale nebyly to zbytky seškvařené pneu na plastu....  takto zkus, teoreticky by to mělo povolit a pak jen rukavicou sundat dolů...
_________________ Jawa 350,Kawa GPZ 500S,Kawa ZZR 600,Kawa ZX-6,Suza SV 1000S K3,Suzanka SV1000S K7 + Pyčoletka K5,Suzan SV1000S K7, Aprilia RSV 1000R
|
|
Nahoru |
|
 |
popi
|
Napsal: stř 09. kvě 2012 12:22:55 |
|
 |
Moderátor |
 |
Registrován: úte 20. lis 2007 19:46:42 Příspěvky: 3214 Bydliště: Jih Jižní Moravy ,tam kde se chlastá víno:)
|
no neboj že by jsi byl první kdo to z motorky škrabal... nicméně já jsem to vždycky po zchladnutí oškrábal prstama... jde do krásně odloupnout a laku nic neuděláš. Zvytek ( většinou asfalt) to chce vzít techničákem... gumovačka na místě stojí za prd... je od toho akorát zasviněná celá motorka a nažereš se kouře až do blití... zkus to příště za jízdy... nekurvíš tím silnici a nerozežhavíš tím ten asfalt kterej teď budeš půl dne škrábat dolů... no a jak se objeví kord, ať kž sintetickej nebo kovovej, je lepší přestat...
_________________ Jawa 50 Pionýr 70' >>> Simson S51 86' >>> MZ 251 ETZ 89' >>> Suzuki GS 500E 98' >>> Suzuki SV 650S 03' >>> Suzuki GSX-R 1000 04' >>> KTM EXC 450 05'
|
|
Nahoru |
|
 |
vysočina
|
Napsal: čtv 10. kvě 2012 16:42:17 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
popi píše: no neboj že by jsi byl první kdo to z motorky škrabal... nicméně já jsem to vždycky po zchladnutí oškrábal prstama... jde do krásně odloupnout a laku nic neuděláš. Zvytek ( většinou asfalt) to chce vzít techničákem... gumovačka na místě stojí za prd... je od toho akorát zasviněná celá motorka a nažereš se kouře až do blití... zkus to příště za jízdy... nekurvíš tím silnici a nerozežhavíš tím ten asfalt kterej teď budeš půl dne škrábat dolů... no a jak se objeví kord, ať kž sintetickej nebo kovovej, je lepší přestat... udělal jsem to přesně jak popisuješ,a šlo to líp,než jsem si myslel.ještě kolo tam prdnu a hotovo.tak díkec za přízpěvky,myslím,že na místě už gumovačka nebude  jinak...dnes jsem se ptal na výměnu poškozené značky,a...250kč  ...sem si teda vydělal  zdááár
|
|
Nahoru |
|
 |