Zdar chlapi, koumal jsem origo výfuky a chci se vás zeptat. Na konci výfuku jsou okolo trubky co jde ven 3 šroubky na imbus a jsou lehce přivařený. Co se stane když bych je odmontoval - dá se pak vyndat ta tlumící vložka? Kámoš měl něco podobnýho na Hornetu... díky za rady
Registrován: sob 03. lis 2007 12:18:08 Příspěvky: 2078 Bydliště: Rosice
Tlumící vložku jako u laďáku předpokládám nevyděláš. Rozhodně bych nedoporučoval s origo výfuky dělat nějakou prasárnu – nechal bych si je na cesty za hranice atd. Pokud mermomoci chceš otevřený výfuk, tak si kup třeba od Creptuse, ale rozhodně bych origo výfuky neprznil
_________________ Jawa 555 >> Simson S51 >> ČZ 471 >> SV 650 N >> SF 848 http://suzukisv.cz/gallery/main.php?g2_itemId=130 –– Moje gallerka
tak jako na potvoru jsem se dnes s motorkou převážil když jsem couval z garáže a pravým výfukem jsem spadl na obrubník a udělal jsem v něm docela dobroupromáčklinu Koumal jsem net a nejvíc mě asi zaujali Creptusy. ještě jsem ale říkall, když jsem to ted trochu dokurvil, že vemu dlouhej vrták a ze zadní koncovky to provrtám zkrz všechny ty přepážky.. jsem zvědavej co to bude dělat.. dělal to tu někdo? na netu sjem našel že to dělal jen na fazeru... jo a nevíte jak cca dlouho se čeká na ty ladáky? díkec!
dlouhej vrták je o ničem jestli chceš ,ale za každou cenu s těma seriovkama něco dělat tak vytrhni ven tu koncovou trubku a zespodu ten tlumič něčim proraž,ale aspon 20 mm průměr.Na 650 stačí tu menší trubku vytrhnout a zvuk je pěknej,ale práce je s tim pěkně na píču.Protože musiš utrhat vnitřní sváry a ty docela držej
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru