Tak jsem se dneska jel projet, ne ze by to pred tim nedelalo ale dnes uz to bylo moc...abych se dostal k věci:
Když jsem brzdil motorem nebo naopak přidával plyn tak se z motoru ozývalo takový docela výrazný cvrlikání, nejvíc bylo slyšet okolo 3500ot. Motorka má najeto cca 23000km. Před tím to občas taky udělalo ale dneska to bylo dost, nejdřív jsem si myslel že mi tam někde něco ťuká o motor ale nic jsem nenašel... Když jsem přijel domů dělalo to i na volnoběh...co vím tak to je to že před tím to nedělalo a než jsem vyjel tak to na volnoběh taky nedělalo...nejel jsem nic velkýho jen v klidu a zdálo se mi že to dělá v nízkých je ale možný že pak už to neslyšim...není to takovej ten klasickej "tlučící"zvuk kterej tu řeší každej kdo má nový SV ostatně i jako já to řešil...
Info: motorka má 25 kW zdá se mi že se motor po namontování sady hodně rozechvěl...
motorka nejmíň rok stála, jestli to může mít vliv na ventily...jinak mám na ni najeto cca 1500km...
jinak jsem mobilem netočil zvuk nechá se přehrát ve Windows media player, ale ja na tom videu to cvakani bohuzel neslysim takze se vam to asi bude zdat ze tam nic necvaka...asi by to chelo nekoho kdo presne vi jak zni kdyz to u SV cvaka...jinak s tim kdyztak dojedu nekam do servisu a uvidim...
http://suzukisv.cz/gallery/main.php?g2_itemId=60474