Právě je sob 26. črc 2025 1:54:01

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
Nový příspěvekNapsal: pon 13. črc 2009 9:06:38 
záklaďák

Tak! Po Stadionu , fichtlu a čezetě 175 je doma červená SV 650N 99. Super poježdění. :thumbsup: Akorát jedna trápící věc: čas od času je tlačítko startéru mrtvý, bez reakce (samozřejmě při zmáčknuté spojce, chcípaku a zaklapnutém stojánku), po chvíli po promačkání všeho se startér nomálně ozve. Tak jsem prostíkal Kontaktolem čidlo spojky, chcípaku, spínací skříňku a čidlo stojánku a udělá to jenom sem-tam ale pořád udělá a je to nejistota. Kde jsou ještě další potenciální kontakty okruhu zapalování na prostříkání? Jinak super motka, malé orgasmy denně.

{ SHARE_ON_FACEBOOK } { SHARE_ON_TWITTER }
Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pon 13. črc 2009 10:13:01 
záklaďák

Čidlo stojánku a čidlo spojky proměř multimetrem přes „propípávání“. Prostříkávání je sice fajn věc, ale čidlo může být třeba vychozené atd. prostřik kontaktolem nemusí vždy pomoci. Další problém by teoreticky mohl být ve špatných kontaktech nebo úplně špatném relé startéru – zase stejnej postup proměřit jestli sepne při zmáčknutí tlačítka startéru ;-).

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pon 13. črc 2009 10:43:03 
záklaďák

Tak tohle je odpověď!!! :idea: Díky moc. Jinak to lítá super, moje první velká mašina, ale tuším že typově dobře vybraná.

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pon 13. črc 2009 21:12:12 
záklaďák

Mám úplně stejný problém. Je to asi "prasárna", ale zkus to co já: vyndej konektory od čidla spojky (je to dole pod levým gripem) a spoj je napevno. Já jsem tam odjezdil spustu km, startovala na první nacvrnknutí - tohle zkus, protože je to nejlépe přístupné a jednoduché na odzkoušení - začni od nejjednoduššího......
No pak jsem to rozebral a u televize jsem propípával multimetrem ten bazmek, co spíná při zmáčknuté páčce spojky a funguje - pípal vždy při posunutí té pacičky. Tak jsem to dal zpátky a zase problém - někdy startovala, někdy ne. Pak jsem zjistil, že musím spojku zmáčknout ÚPLNĚ ZCELA až ke gripu (možná je to tím, že mám vyhřívané a ty mají větší průměr). Takhle motorka startuje bez problémů a jezdím tak už půl roku.....

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pon 13. črc 2009 21:57:36 
záklaďák

Díky moc, ještě jedna věc: kde je startovací relé? Někde u baterky nabo až u startéru? Zkusím ještě prošplíchnout konektory tam. :banghead:

Odpovědět s citací  

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]