Registrován: sob 03. lis 2007 12:18:08 Příspěvky: 2078 Bydliště: Rosice
No nechci techniky z STK podceňovat, ale dovolil bych si tipnout, že 90 % z nich by absolutně nic nepoznalo. Co z vlastní zkušenosti kontrolují? Zatím mi vždy koukli na obutí jestli sedí dle TP a pak následovala důkladná kontrola blinkrů a světel – jestli jsou homologované atd. Nic moc dalšího je nikdy nezajímalo... Horší je to v případě nějaké nehody – kdyby do toho štoural nějaký znalec, tak si myslím, že na to přijde. Taky pro zkoumání bude určitě mít více podkladů a hlavně víc času než technik na STK...
_________________ Jawa 555 >> Simson S51 >> ČZ 471 >> SV 650 N >> SF 848 http://suzukisv.cz/gallery/main.php?g2_itemId=130 –– Moje gallerka
Registrován: pon 11. úno 2008 16:10:09 Příspěvky: 3868 Bydliště: Újezd u Brna
jirin.sv píše:
No nechci techniky z STK podceňovat, ale dovolil bych si tipnout, že 90 % z nich by absolutně nic nepoznalo. Co z vlastní zkušenosti kontrolují? Zatím mi vždy koukli na obutí jestli sedí dle TP a pak následovala důkladná kontrola blinkrů a světel – jestli jsou homologované atd. Nic moc dalšího je nikdy nezajímalo... Horší je to v případě nějaké nehody – kdyby do toho štoural nějaký znalec, tak si myslím, že na to přijde. Taky pro zkoumání bude určitě mít více podkladů a hlavně víc času než technik na STK...
No jo, ale když tam hodí kyvku z gsx-ra tak tam vzadu bude 180ka a to už právě při kontrole rozměrů pneu poznají... aspoň mně se dycky po rozměru pryží dívají...
_________________ Jawa 21 -> Jawa 50 mosquito -> Cagiva mito EV 125 -> Cagiva River F600 -> Suzuki SV 650s K2 -> Suzuki GSX-R 1000 K3 -> Honda CRF 250R K9
Registrován: sob 03. lis 2007 12:18:08 Příspěvky: 2078 Bydliště: Rosice
Tak o těch pneu jsem psal taky Ale předpokládám, že by se při troše snahy dalo původní kolo napasovat. Jinak nevím jak je to třeba u Suzuki, ale u motorek typu Jawa/ČZ si můžeš požádat o vyjádření člověka z Jawy, který ti napíše například, že místo gumy 3×18 můžeš použít 3,25×18 či 3,50×18. Pak zajdeš na magistrát na základě toho vyjádření ti to TP napíšou i další rozměry gum . Otázka je jestli ti někdo ze Suzuki vystaví něco podobného...
_________________ Jawa 555 >> Simson S51 >> ČZ 471 >> SV 650 N >> SF 848 http://suzukisv.cz/gallery/main.php?g2_itemId=130 –– Moje gallerka
No jo, ale když tam hodí kyvku z gsx-ra tak tam vzadu bude 180ka a to už právě při kontrole rozměrů pneu poznají... aspoň mně se dycky po rozměru pryží dívají...
záleží na koho narazíš a jeho ochotě zavřít jedno nebo obě oči....ale dá se s tim projít.
Registrován: stř 02. led 2008 16:13:22 Příspěvky: 184 Bydliště: Zdiby
řešil sem to tak pět járů zpátky, kyvka z gsx-r tam nepasuje ani jedna, buďto maj jiný uložení nebo sou jinak dlouhý, takže sem to řešil rozřezáním kyvky z gsx-r 750 a navařením výztuhy na kyvku z sv takhle to dopadlo, vliv to mělo pouze estetickej... ale bylo to pěkný technickou bych v tomhle případě vůbec neřešil, pojišťovnu taky ne... je to řek bych nejelegantnější a hlavně nejlevnější řešení... překek sem tam chtěl dát taky usd, ale skončil sem nakonec akorát u jinejch lineárních pružin wilbers a po asi desetinásobný laboraci u jednoho z wilbers olejů. pak sem zjistil že předek už je gut, ale pro změnu nestíhá zadek což obnášelo takovejch peněz že sem místo hoho radši koupil rsv s kompletníma ohlinsama a od tý doby mam pokoj
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru