|
Právě je pát 09. kvě 2025 5:42:20
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Zobrazit nepřečtené příspěvky
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 11 ] |
|
Autor |
Zpráva |
pekl024
|
Napsal: čtv 19. led 2012 21:51:04 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: sob 11. čer 2011 9:23:12 Příspěvky: 102 Bydliště: Plzeň
|
Zdravíme příznivce na dvou kolech a prosíme o pár informací. jsme obyčejní kluci a nevlastíme zrovna vhodné motorky na cestování /hlavně pro partnerky/ a chtěli by jsme pomoci sobě a také následně i Vám.
Dotaz zní jestli by jste si půjčili cestovní motorku vybavenou kufry, navigací atd., kolik jste ochotni zaplatit za víkend nebo týden a hlavně co by jste chtěli na cestách řídit. Pokud by Vám to nevadilo napsat v jakém městě si motorku půjčit byli by jsme rádi.
např. Honda Transalp , 3500 na víkend, Plzeň.
Velice Vám děkujeme, Petr a Petr
_________________ něco málo a po 15 letech SV 650S ´00 a teď sen GSX-R 600 SRAD
|
|
Nahoru |
|
 |
Kawa
|
Napsal: pát 20. led 2012 10:58:01 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: stř 21. lis 2007 9:42:22 Příspěvky: 2620 Bydliště: Štatl
|
Já osobně bych do půjčovny nešel. Je to drahý. Kdyby jich bylo více, konkurence by tlačila cenu níže, stejně jako u půjčoven aut. "půjčuju" si motky v rámci test days nějaké značky, pokud mám na kauci. Sedám na novou mašinu, nemusím moc řešit, že je to vylítaná jebka, která třeba nebude brzdit. I tak mám vždy v palici blok, že bych to mohl složit a přijít o kauci.....ale zase je to možnost, jak se svézt na new biku a mám možnost porovnávat. Ale půjčovna - neeee.....
_________________ Jawa 350,Kawa GPZ 500S,Kawa ZZR 600,Kawa ZX-6,Suza SV 1000S K3,Suzanka SV1000S K7 + Pyčoletka K5,Suzan SV1000S K7, Aprilia RSV 1000R
|
|
Nahoru |
|
 |
Brkos
|
Napsal: pát 20. led 2012 11:23:35 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Kawa píše: Já osobně bych do půjčovny nešel. Je to drahý. Kdyby jich bylo více, konkurence by tlačila cenu níže, stejně jako u půjčoven aut. "půjčuju" si motky v rámci test days nějaké značky, pokud mám na kauci. Sedám na novou mašinu, nemusím moc řešit, že je to vylítaná jebka, která třeba nebude brzdit. I tak mám vždy v palici blok, že bych to mohl složit a přijít o kauci.....ale zase je to možnost, jak se svézt na new biku a mám možnost porovnávat. Ale půjčovna - neeee..... Já třeba plánuju příští rok projet afriku a abych si kvuli tomu kupoval nějaký enduro, to si ho radši pujčim, nemám doma miliony, to je asi jediná věc na co bych tu pujčovnu využil...Jo a k těm test days, kauce bývá 10 tisíc, je to lepší než si složit svojí 
|
|
Nahoru |
|
 |
Kawa
|
Napsal: pát 20. led 2012 11:28:59 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: stř 21. lis 2007 9:42:22 Příspěvky: 2620 Bydliště: Štatl
|
Brkos píše: Kawa píše: Já osobně bych do půjčovny nešel. Je to drahý. Kdyby jich bylo více, konkurence by tlačila cenu níže, stejně jako u půjčoven aut. "půjčuju" si motky v rámci test days nějaké značky, pokud mám na kauci. Sedám na novou mašinu, nemusím moc řešit, že je to vylítaná jebka, která třeba nebude brzdit. I tak mám vždy v palici blok, že bych to mohl složit a přijít o kauci.....ale zase je to možnost, jak se svézt na new biku a mám možnost porovnávat. Ale půjčovna - neeee..... Já třeba plánuju příští rok projet afriku a abych si kvuli tomu kupoval nějaký enduro, to si ho radši pujčim, nemám doma miliony, to je asi jediná věc na co bych tu pujčovnu využil...Jo a k těm test days, kauce bývá 10 tisíc, je to lepší než si složit svojí  jak kde....na dromu většinou 30 - je to cca 10% - spoluúčast na havárce....
_________________ Jawa 350,Kawa GPZ 500S,Kawa ZZR 600,Kawa ZX-6,Suza SV 1000S K3,Suzanka SV1000S K7 + Pyčoletka K5,Suzan SV1000S K7, Aprilia RSV 1000R
|
|
Nahoru |
|
 |
Brkos
|
Napsal: pát 20. led 2012 12:21:34 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Kawa píše: Brkos píše: Kawa píše: Já osobně bych do půjčovny nešel. Je to drahý. Kdyby jich bylo více, konkurence by tlačila cenu níže, stejně jako u půjčoven aut. "půjčuju" si motky v rámci test days nějaké značky, pokud mám na kauci. Sedám na novou mašinu, nemusím moc řešit, že je to vylítaná jebka, která třeba nebude brzdit. I tak mám vždy v palici blok, že bych to mohl složit a přijít o kauci.....ale zase je to možnost, jak se svézt na new biku a mám možnost porovnávat. Ale půjčovna - neeee..... Já třeba plánuju příští rok projet afriku a abych si kvuli tomu kupoval nějaký enduro, to si ho radši pujčim, nemám doma miliony, to je asi jediná věc na co bych tu pujčovnu využil...Jo a k těm test days, kauce bývá 10 tisíc, je to lepší než si složit svojí  jak kde....na dromu většinou 30 - je to cca 10% - spoluúčast na havárce.... I tak je to dobrý, moje poslední kolize stála pak v servisu 137 tisíc 
|
|
Nahoru |
|
 |
shark
|
Napsal: pát 20. led 2012 12:49:10 |
|
 |
Administrátor |
 |
Registrován: stř 17. říj 2007 21:13:12 Příspěvky: 6566 Bydliště: Praha
|
toz to ja bych si to u pujcil, ale cena 2000/den je hrozne moc, takova klasicka dovolena sobota - steda - nedele tj 9 dni je 18000 jen za pujceni? pro stredni tridu nesmysl 500/den by bylo prijatelny, ale nevim jak rentabilni pro pujcovnu
_________________ (2006) - CBR125R K5 + (2007) - SV650S K4 > (2011) - SV650R K4 > (2012) SV650RR K8 + (CBR600RR K5) > (2021) SV650RR K8 + GSX-R1000 K6 + CBF600S-ABS K6
|
|
Nahoru |
|
 |
Blahic
|
Napsal: pát 20. led 2012 14:26:46 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: ned 20. čer 2010 16:23:03 Příspěvky: 318 Bydliště: Novomlýnské nádrže
|
Brkos píše: Já třeba plánuju příští rok projet afriku a abych si kvuli tomu kupoval nějaký enduro, to si ho radši pujčim, nemám doma miliony, to je asi jediná věc na co bych tu pujčovnu využil...Jo a k těm test days, kauce bývá 10 tisíc, je to lepší než si složit svojí  To už tě vyjde líp si koupit nějaké to enduro z inzerátu a mít ho vždy po ruce na takové tůry než dávat desititisíce za půjčení na takovou dobu ..... jo kdyby to bylo to pětikilo na den, tak se to dá  Ale určitě ne za ty 3k jak sem dával odkaz Kawa ...
_________________ zelená SV 650 N K3 + zelená Sohoo 125 (pitbike)
|
|
Nahoru |
|
 |
Brkos
|
Napsal: pát 20. led 2012 16:39:01 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Blahic píše: Brkos píše: Já třeba plánuju příští rok projet afriku a abych si kvuli tomu kupoval nějaký enduro, to si ho radši pujčim, nemám doma miliony, to je asi jediná věc na co bych tu pujčovnu využil...Jo a k těm test days, kauce bývá 10 tisíc, je to lepší než si složit svojí  To už tě vyjde líp si koupit nějaké to enduro z inzerátu a mít ho vždy po ruce na takové tůry než dávat desititisíce za půjčení na takovou dobu ..... jo kdyby to bylo to pětikilo na den, tak se to dá  Ale určitě ne za ty 3k jak sem dával odkaz Kawa ... Jo jenže už ho pak potřebovat nebudu... A nechci momentálně vyhodit zase 150 tisíc za motorku a pak doufat že jí za 100 prodám...
|
|
Nahoru |
|
 |
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 11 ] |
|